Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(blondynka @ 2010 01 29, 17:09)
O gal galit parasyti, kokios vienkartines ismokos priklauso seimai uz vaikeli, jei seimoje dirbanti yra tik mama, tevas stovi darbo birzoj. vaikelis turi gimti geguzes men.

vienkartine ismoka gimus vaikeliui yra 1400lt (jai nepasikeite kas)
jai motinystes pasalpa bus mazesne nei 525lt tai tada turetumet gauti ir po 97lt kiekviena men 4u.gif iki vaikui sueis 2m
Atsakyti
QUOTE(zaleake @ 2010 01 28, 19:01)
taip kreipstis y seniunija
Nuo šių metų 2010 sausio 1 d. vaikams skiriamos išmokos:

už vaiką nuo gimimo iki 2 metų kas mėnesį yra mokama po 97,5 lito, jei už tą vaiką nemokama motinystės (tėvystės) išmoka arba ji mokama, bet yra mažesnė nei 525 litai;

už vaikus nuo 2 iki 7 metų kas mėnesį mokama po 52 litus, jei šeimos pajamos vienam asmeniui per mėnesį neviršija 525 litų;

už vaikus nuo 7 iki 18 metų kas mėnesį mokama po 52 litus, jei šeimoje auga trys ir daugiau vaikų, o šeimos pajamos vienam asmeniui per mėnesį neviršija 525 litų.
4u.gif

Na, o jei pajamos sumazejo tik dabar, ir ryskiai nesigauna kiekvienam nariui po 525, kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2010 01 28, 11:26)
dabar dar esu vaiko prieziuros atostogose.kaip vaikeliui sueis 2 metai-bus pavasaris.i darba negalesiu iseiti nes i darzeli nuo rudens.4 men nedirbsiu ir mums neisnes pajamos po 525lt.noriu paklausti:ar deklaruojant pajamas man sumokes vaiko pinigelius uz tuos menesius?ar atbuline data isduos tuos sausus davinius?

gal kas galit atsakyti i mano klausima? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 01 29, 20:18)
Na, o jei pajamos sumazejo tik dabar, ir ryskiai nesigauna kiekvienam nariui po 525, kaip tada?

Kaip man išaiškino, tai ima už 2009 metus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2010 01 30, 15:45)
Kaip man išaiškino, tai ima už 2009 metus.  doh.gif

Tikrai taip
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2010 01 28, 11:26)
dabar dar esu vaiko prieziuros atostogose.kaip vaikeliui sueis 2 metai-bus pavasaris.i darba negalesiu iseiti nes i darzeli nuo rudens.4 men nedirbsiu ir mums neisnes pajamos po 525lt.noriu paklausti:ar deklaruojant pajamas man sumokes vaiko pinigelius uz tuos menesius?ar atbuline data isduos tuos sausus davinius?

Atbuline data maisto daviniu neduoda.Abejojiu,kad sumokes vaiko pinigelius,nes moka tik iki 2metu,nesvarbu kokios seimos pajamos,tik daugiavaikem seimom... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2010 01 30, 16:45)

Kosmaras...visiskas pasityciojimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2010 01 30, 16:45)

Tai reikia atnesti pazyma apie pajamas uz visus metus blink.gif ?o kaip atnesti, jei vyras dirbo pora menesiu metu pradzioje, po to gavo iseitine kompensacija, dar veliau is DB pasalpa, ir tik spalio men isidarbino, tai kaip cia dabar ir lakstyt po visur blink.gif ? ar jie matys? mes kai vasara kreipemes del nemokamo maitinimo ir maisto daviniu, tai jie viska mate, nereikejo nesti pazymu..
Atsakyti
QUOTE(vaida89 @ 2010 01 31, 00:03)
Atbuline data maisto daviniu neduoda.Abejojiu,kad sumokes vaiko pinigelius,nes moka tik iki 2metu,nesvarbu kokios seimos pajamos,tik daugiavaikem seimom... g.gif

na as ir esu daugiavaike tik neparasiau,o kaip tada su pinigeliais?
Atsakyti
Aš Kaune ėjau dėl vaiko pnigų, tai nieko nešt nereikėjo, kalbu apie pažymas. Tik užpildyti prašymą ir viskas. Jie ten duomenis turi ir patikrina ar tikrai neperdidelės pajamos
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 01 31, 09:49)
Tai reikia atnesti pazyma apie pajamas uz visus metus  blink.gif  ?o kaip atnesti, jei vyras dirbo pora menesiu metu pradzioje, po to gavo iseitine kompensacija, dar veliau is DB pasalpa, ir tik spalio men isidarbino, tai kaip cia dabar ir lakstyt po visur  blink.gif ? ar jie matys? mes kai vasara kreipemes del nemokamo maitinimo ir maisto daviniu, tai jie viska mate, nereikejo nesti pazymu..

darbo birzos ir sodros duomenis socialines paramos skyriai tikrai mato
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 01 31, 13:38)
Aš Kaune ėjau dėl vaiko pnigų, tai nieko nešt nereikėjo, kalbu apie pažymas. Tik užpildyti prašymą ir viskas. Jie ten duomenis turi ir patikrina ar tikrai neperdidelės pajamos

Niekas netikrina Jūsų pajamų, ir neskaičiuoja. Kiekviena šeima savo susiskaičiuoja pajamų vidurkį už 12 praėjusių mėn. smile.gif
Atsakyti