Mano vaikiukui 1.6m,bet irgi ziuriu negavau 97 lt,o ir kiti pinigelei uz vaikuko auginima sumazinti 30lt Tai cia jau taip ir bus visada???
Motinystes pasalpos negaunu, vyras siuo metu bedarbis, o vaiko pinigiuku si menesi negavau Kazi kodel? Mano manymu tureciau juos dar gaut
QUOTE(jurratike @ 2010 02 13, 12:34)
Motinystes pasalpos negaunu, vyras siuo metu bedarbis, o vaiko pinigiuku si menesi negavau Kazi kodel? Mano manymu tureciau juos dar gaut
reikia eit i seniunija per nauja prasyma rasyt,tada gausit
QUOTE(jurratike @ 2010 02 13, 13:34)
QUOTE(DAIIVA @ 2010 02 13, 14:28)
Taip, reikia naujai parašyti prašymą (formą jie turi, belieka tik ją užpildyti), be to, dabar vaikų pinigus moka iki 25 d. (anksčiau buvo iki 10 d.).
sveikos, Mamytes,
noriu paklausti, ar gyvenanciu Vilniuje yra tokiu, kurios vakar negavo motinystes pasalpos? pasiziurejau el. vartuose, yra paskaiciuota suma, dkumentus pridaviau sausio 13- turiu pirma karta gaut-visos mamos aplink gavo, o as ne... Pasidalinkit savo patirtim ir ar gavot, ar ne...
noriu paklausti, ar gyvenanciu Vilniuje yra tokiu, kurios vakar negavo motinystes pasalpos? pasiziurejau el. vartuose, yra paskaiciuota suma, dkumentus pridaviau sausio 13- turiu pirma karta gaut-visos mamos aplink gavo, o as ne... Pasidalinkit savo patirtim ir ar gavot, ar ne...
QUOTE(edicike @ 2010 02 11, 19:07)
Dar iskilo klausimas:Jei mano vyras nedirbo per praeitus metus visai ir birzoje nestovejo,tai skaiciuosis tiki mano atlyginimas
Man irgi šitas labai aktualu.
QUOTE(DAIIVA @ 2010 02 13, 13:28)
aciu uz info
QUOTE(vestinuka @ 2010 02 13, 10:31)
Mano vaikiukui 1.6m,bet irgi ziuriu negavau 97 lt,o ir kiti pinigelei uz vaikuko auginima sumazinti 30lt Tai cia jau taip ir bus visada???
perai sausi irgi gavau sumzinta vaiko auginima. Pasake reikes deklaruoti pajamas, tada grazins. Kai deklaravau- atgavau. Siemet manau tas pats bus. Bet su tais 97 lt rimtai jau sudurniavo
o as gavau ir uz gruodi mazesnias pajamas ir uz sausi
Mane jau irgi nervina as dar negavau vienkartines ismokos vaikui gimus jau trys savaites praejo o saskaita vis tuscia prdejau nerimauti kad taip ilgai negaunu. O mamytes po kiek laiko jus gavot ta vienkartine ismoka vaikui gimus? ir kiek?
QUOTE(vestinuka @ 2010 02 13, 09:31)
Jei gaunat is sodros daugaiu nei 525 tai tu 97 lt.nebegausit
QUOTE(Lara-klara @ 2010 02 13, 21:41)
Mane jau irgi nervina as dar negavau vienkartines ismokos vaikui gimus jau trys savaites praejo o saskaita vis tuscia prdejau nerimauti kad taip ilgai negaunu. O mamytes po kiek laiko jus gavot ta vienkartine ismoka vaikui gimus? ir kiek?
10darbo dienu begije bet tai kai krize nekvepejo dar (2009 metais sausi),db pinigu truksta,nespeja visiems sumoket itt.as gavau apie 1430 kazkas panasaus db neatsimenu tiksliai bet atrodo tiek