Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

na jei tai cia tai ten tada galima,bet as manau kad ir be tevystes priklauso jai pinigai...
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 02 12, 12:33)
nepritariu jums.pati turiu sunu 2.4menesio laiko irgi netekau po 97lt mokamu iki 3m kaip buvo.dar neaisku ar po 52gausiu.o kodel as tureciau dar netekti ir vif mokamu pinigeliu,kodel turetu naikinti ta fonda?pasakykite 3rimtas priezastis kad tai padaryt turetu.nemanote gal ir jums atsitiktu taip kad kada tex pasinaudoti siuo fondu ir sakysite aciu dievui kad toxai yra.jus manote tie pinigelei po 97,52lt yra ne is mokesciu moketu kiseniu moikami.birzoje kurie gauna pinigus jie taip pat is musu visu kiseniu.tai gal davai tada naikiname viska ta fonta,tuos po 97,52lt isvis nemokame visiems,birzoje taip pat nemokekame bedarbens,neskirkime socialiniu pasalpu niekam.dabar pamastykite,kaip mes visi tada gyvensime,is ko??????????????????

o tai kas kaltas kad jusu vaiko tevas nemoka alimentu?db jau tiek ivairiu kriteriju atitikt reikia kad gaut tuos pinigelius.beto kokio dydzio tie vaiku pinigai ir alimentai?
Atsakyti
laba smile.gif

norejau paklausti nuo kada tiksliai yra nebemokami vaiko pinigai? atsiprasau jei praleidau beskaitydama sia temele blush2.gif o klausimas iskilo del to, kad nebesusigaudau kaip is vis yra mokama nuo siu metu. sausi dar gavau vaiko pinigus, bet is Sodros maziau nei uz gruodi pervede, o si menesi Sodra daugiau pervede, bet vaiko pinigu nebe. Jau antras menuo kaip bendra gaunamu pinigu suma tik mazeja.
Atsakyti
Sveikos mamytes noriu paklausti kaip galima gaut soc.pasalpa?Vyras gauna minimuma as is sodros nuo vasario 538lt, taigi kiekvienam seimos nariui iseina 335 kazkur.musu yra 4 asmenu seima, o kaip savivaldybej skaiciuoja irgi uz visus metus pajamas ir dalina?kokiu dokumentu reikia gal kas zinot blush2.gif
Atsakyti
ima is paskutinio ketvircio,reikia pajamu seimos uz 3 men.paskutinius ir plius pazymos is daktaru kad jusu uogyte nelanko darzelio
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 02 12, 10:19)
Hmmm jei mano vaikui nera metuku man reikia is naujo prasyma rasyti?
Papildyta:
As ir dar nesulaukiau ir sese nesulauke,As panevezio rajonui priklausau ,o sese miestui.Kazkaip nerviskai veikia...pampersai baigiasi sad.gif(

as paneveziete ir negavau dar ,ir nezinau ar gausiu ,auginu 4 vaikiukus ,nebesuprantu schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(malinkaja18 @ 2010 02 12, 15:59)
o tai kas kaltas kad jusu vaiko tevas nemoka alimentu?db jau tiek ivairiu kriteriju atitikt reikia kad gaut tuos pinigelius.beto kokio dydzio tie vaiku pinigai ir alimentai?

tikrai ne mama kalta kad nemoka alimentu
Atsakyti
QUOTE(jurgute86 @ 2010 02 12, 15:40)
jo jai reikia tevyste prisiteist kad gautu alimentus,arba tiesiog padaryt vaikam tevyste ir su juo susituokt tada vyrui atsistot i darbo birza ir tada gaus pinigeliu kiek jiem truks(atrodo soc vienam zmogui moka po 315 lt),nes zmogu padavinet i teisma su kuriuo gyveni... g.gif

sakot vienam zmogui po 315,o kartais ne visei seimai 315?Nes man pagal pajamas tikrai turetu priklausit ta soc pasalpa tik ja sutvarkit reikia.Tai ka jai pas mus seimoj yra 4zmones tai mum kiekvienam mokes po 315???Netikiu
Papildyta:
QUOTE(dovyyliux @ 2010 02 12, 17:09)
Sveikos mamytes noriu paklausti kaip galima gaut soc.pasalpa?Vyras gauna minimuma as is sodros nuo vasario 538lt, taigi kiekvienam seimos nariui iseina 335 kazkur.musu yra 4 asmenu seima, o kaip savivaldybej skaiciuoja irgi uz visus metus pajamas ir dalina?kokiu dokumentu reikia gal kas zinot  blush2.gif

mane yrgi domina tas klausimas.Tik vat mano vyrui darbe padare taip kad atseit jis dirda puse etato,nors istiesu tai dirba kaip ir anksciau,nei kiek nemaziau.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 12, 18:10)
sakot vienam zmogui  po 315,o kartais ne visei seimai 315?Nes man pagal pajamas tikrai turetu priklausit ta soc pasalpa tik ja sutvarkit reikia.Tai ka jai pas mus seimoj yra 4zmones tai mum kiekvienam mokes po 315???Netikiu
Papildyta:
mane yrgi domina tas klausimas.Tik vat mano vyrui darbe padare taip kad atseit jis dirda puse etato,nors istiesu tai dirba kaip ir anksciau,nei kiek nemaziau.

Moka tiek kiek kiekvienam seimos nariui truksta iki 350 .....bet ne daugaiu kaip 90 %,tai jei daleiskim seimos kiekvienam nariui iseina po300 o jie yra 4 ,tai is soc gaus tiek kiek truksta 4*15= 60 lt viso smile.gif

Jei jis dirba puse etato ,turi atsistot i darbo birza kaip dirbantis ir besieskantis darbo smile.gif ,kitu atveju i soc pasalpa pretenduot negalesit smile.gif
Atsakyti
sveiki, norėjau paklaust,kodėl už sausi man pravedė mažiau pinigų negu kaip kiekvieną mėnesį gaudavau iš sodros už dekretinias,už gruodi tai paaiškino kodėl mažiau gavau,bet kodėl sausi vėl mažiau,nors turėjau gaut už pilną mėnesį,kaip visada gaudavau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aušranojus @ 2010 02 12, 20:54)
sveiki, norėjau paklaust,kodėl už sausi man pravedė mažiau pinigų negu kaip kiekvieną mėnesį gaudavau iš sodros už dekretinias,už gruodi tai paaiškino kodėl mažiau gavau,bet kodėl sausi vėl mažiau,nors turėjau gaut už pilną mėnesį,kaip visada gaudavau. g.gif

Taip pat nuo sausio 1 d. įsigaliojo Sveikatos draudimo įstatymo nuostatos, kuriomis pakeistas pašalpų apmokestinimo sveikatos draudimo įmokomis administravimas.

Vadovaujantis Gyventojų pajamų mokesčio įstatymu ir Sveikatos draudimo įstatymu, gaunantiems ligos ir motinystės, motinystės (tėvystės), tėvystės pašalpas, sveikatos draudimo įmoka bus skaičiuojama nuo visos pašalpos (neatimant NPD, kaip anksčiau). T.y., jei asmens pašalpa 1000 litų (ir tai yra vienintelės asmens mėnesio pajamos), anksčiau sveikatos draudimo įmoka sudarė 6 proc. nuo 1000 Lt minus NPD ir sudarė 34,2 Lt, dabar – 60 Lt.
Atsakyti
QUOTE(jurgute86 @ 2010 02 12, 17:27)
As ir kilusi is moletu rajono,bet vilniui gyvenu... 4u.gif

As yrgi esu is moletu raj ir netgi gyvenu moletuose.siaubas kai pagalvoju kaip mamaigyvent su vaikais su tiek pinigu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 02 12, 20:57)
Taip pat nuo sausio 1 d. įsigaliojo Sveikatos draudimo įstatymo nuostatos, kuriomis pakeistas pašalpų apmokestinimo sveikatos draudimo įmokomis administravimas.

Vadovaujantis Gyventojų pajamų mokesčio įstatymu ir Sveikatos draudimo įstatymu, gaunantiems ligos ir motinystės, motinystės (tėvystės), tėvystės pašalpas, sveikatos draudimo įmoka bus skaičiuojama nuo visos pašalpos (neatimant NPD, kaip anksčiau). T.y., jei asmens pašalpa 1000 litų (ir tai yra vienintelės asmens mėnesio pajamos), anksčiau sveikatos draudimo įmoka sudarė 6 proc. nuo 1000 Lt minus NPD ir sudarė 34,2 Lt, dabar – 60 Lt.

kad ir kaip skaiciuociau vistiek man nesigauna ,sodra vistiek maziau pravede doh.gif
Atsakyti