Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(malinkaja18 @ 2010 02 12, 13:17)
geriau jau piliktu tuos vaiku pinigus o panaikintu vaiku alimentu fonda.saviems negalim ko geresnio nupirkt o turim islaikyt svetimus vaikus(kuriu tevai net nesugeba alimentu moket) doh.gif jau taip pikta.man va irgi db gali buti didesne motynistes pasalpa vos 2litais nei 525,o atims tai visus 97  doh.gif

nepritariu jums.pati turiu sunu 2.4menesio laiko irgi netekau po 97lt mokamu iki 3m kaip buvo.dar neaisku ar po 52gausiu.o kodel as tureciau dar netekti ir vif mokamu pinigeliu,kodel turetu naikinti ta fonda?pasakykite 3rimtas priezastis kad tai padaryt turetu.nemanote gal ir jums atsitiktu taip kad kada tex pasinaudoti siuo fondu ir sakysite aciu dievui kad toxai yra.jus manote tie pinigelei po 97,52lt yra ne is mokesciu moketu kiseniu moikami.birzoje kurie gauna pinigus jie taip pat is musu visu kiseniu.tai gal davai tada naikiname viska ta fonta,tuos po 97,52lt isvis nemokame visiems,birzoje taip pat nemokekame bedarbens,neskirkime socialiniu pasalpu niekam.dabar pamastykite,kaip mes visi tada gyvensime,is ko??????????????????
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2010 02 12, 11:24)
Na va pasiskaičiavau 2009m.pajamas ir mums išeina 427Lt/1žmogui. O jei aš gaunu iš darbo biržos, tai tie pinigai nesiskaito kaip iš sodros? Ir gaunu tikrai mažiau nei 525Lt. 4u.gif

Darbo birzos pinigelius jum priskaiciuos i bendras pajamas ir tada dalins ir ziures ar nesigauna tie 525 smile.gif
Atsakyti
laba diena,as taip pat nesulaukiau pinigeliu kaip daugiavaike..tikejausi kad veluoja,taciau sesuo ryte skambino tai pasake kad reikia prasyma vel pildyt..vadinasi jei nenuimti vistiek sita men jau nebegausim.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 02 12, 14:04)
alimentai kaip ir pasalpos 97lt-52lt yra mokami is valstybes,tai jei panaikintu vaiku islaikymo fonda,tai ir pasalpas visai gali panaikint,nes ir atsiras sakanciu kodel mes turim islaikyt svetimus vaikus  mirksiukas.gif sodra kuri moka pinigus "alga" tai taip yra musu uzdirbti pinigai,o visa kita pasalpos ir t.t.t

Cia Lietuva nera ko geresnio tiketis,neveltui visi bega,nes kiek Lt beatsigautu,praeis 5-6 metai ir vel krisim i duobe ir taip pasaka be galo... unsure.gif
Papildyta:

Jus pabandykit pati nueiti neuzsirasius,kiek buvau jos vis sedi be darbo,tikrai graziai paprasius priims ir be talono,ten gi 5min darbas  smile.gif

ne as nebegausiu is vis tu pinigeliu smile.gif sesei nepervede,bet sendien iki 12 tik dirbo butu vaziavus kaip nors.bet jua saukstai po piet.kaip manau jog ir sodros pinigeliai veluos.nes uzpuola sventines dienos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 02 12, 12:53)
laba diena,as taip pat nesulaukiau pinigeliu kaip daugiavaike..tikejausi kad veluoja,taciau sesuo ryte skambino tai pasake kad reikia prasyma vel pildyt..vadinasi  jei nenuimti  vistiek sita men jau nebegausim.. verysad.gif

Bent jau man sake kai susitvarkysiu dokumentus ismokes viska atbuline data smile.gif ,tai as kai turiu talona kovui,tai pinigelius gausiu tik balandi doh.gif

O is sodros kiek suprantu si menesi gausim tik 17 doh.gif
Atsakyti
As auginu 2 vaikus vienam 3 kitam 4 metai ir gaudavau po 52 lt,ir toliau gausiu nes pas mus mazos pajamos,vat siandien gavau laiska is soc kad mano vaikam paskirti vaiko pinigai,kazkaip keista pasidare,nes anksciau reikdavo eit rasyt prasyma,o dabar niekur nejau ir patys be manes paskire man pinigus... g.gif
Atsakyti
o is vilniaus jau kas nors gavo vaiko pinigus?
Atsakyti
Panevezys pradejo gaut is ssodros pinigelius thumbup.gif
Atsakyti
nejaugi niekas nebegauna vaiko pinigu? unsure.gif
Atsakyti
mes jau gavom 10d.palanga mum prasymo nereikejo isnaujo pildyti nes gaunam soc pasalpa ir automatiskai pratese
Atsakyti
man ir nereikejo nes soc pasalpa gaunam,bet vilnius dar negavo pinigu verysad.gif
Atsakyti
yra tokia 5 vaiku seima ( mama ir 5 vaikai ) vaiku amzius :
pirmajai 8 metai
antrajam 7 metai
treciajam 5 metai
ketvirtajam 2 metai
penktajai 5 menesiai.

keturiu vaiku nesutvarkytos tevystes ( vietoj tevo irasyta bruksnelis ) , si men mama gavo 351 lt viso pasalpos , kita men gaus tik 200 lt ( uz du vaikus po 52 lt , uz mazaja 97 lt ) ....viskas ! daugiau jooookiu pajamu blink.gif kaip gyvent ? as nesuvokiu niekaip ? .... kaip taip gali but ?

Ar dar kokios ismokos priklauso siai mamytei ? kodel jai nuima daugiavaikes pasalpa ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 12 vasario 2010 - 15:22