laba vakara. atejau su klausimu, nes jau visai pasimeciau
tai, kaip ten su tais 525 lt vienam seimos nariui? jei vieno seimos nario pajamos nevirsyja tu 525 lt, tada mano pirmam vaikui (2,6 metu) priklauso, kad jis gautu tuos 52 lt iki 3 metu, ar kaip cia?
QUOTE(Sim@ @ 2010 02 12, 00:02)
tai, kaip ten su tais 525 lt vienam seimos nariui? jei vieno seimos nario pajamos nevirsyja tu 525 lt, tada mano pirmam vaikui (2,6 metu) priklauso, kad jis gautu tuos 52 lt iki 3 metu, ar kaip cia?
mums vienam asmeniui seimoje neiseina ne 500lt,o dukrytei tik metukai,o pinigelius nueme todel kad as uz ja gaunu is sodros daugiau nei 525lt,nes as uz dukryte gaunu is sodros600kelis litukus tai jiems daugiau uz 525lt,vyresniam nueme jam suejo pries menesi18metu ir visai nesvarbu kad jis dar mokosi vidurineje,kad jokios stipendijos negauna,kad jokio pajamu saltinio nors pilnametis,taip kad ateme is vaikuciu paskutinius litukus
O as vis dsar nesulaukiu vaiko pinigu Tai vis viliuos kad dar enedare pavedimu nes priklausau siauliu rajonui o va miestui jau pervede Gal yra mamyciu kurios irgi dar laukia
QUOTE(Sim@ @ 2010 02 11, 23:02)
Priklauso ir ne iki 3 o iki 7 metu
QUOTE(ameliux @ 2010 02 12, 09:18)
Gal yra mamyciu kurios irgi dar laukia
Laukiu
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 02 12, 10:19)
Hmmm jei mano vaikui nera metuku man reikia is naujo prasyma rasyti?
Papildyta:
As ir dar nesulaukiau ir sese nesulauke,As panevezio rajonui priklausau ,o sese miestui.Kazkaip nerviskai veikia...pampersai baigiasi (
Papildyta:
As ir dar nesulaukiau ir sese nesulauke,As panevezio rajonui priklausau ,o sese miestui.Kazkaip nerviskai veikia...pampersai baigiasi (
O jus gaunat is sodros ismoka? jei taip ir jei ji virsija 525 tuomet uz vaikiuka pinigeliu tu 97 negausite
Beje as pati esu paneveziete,ir sian kaip tik buvau nulekus i soc .skyriu pasiklaust ar reikia per naujo dokumentus pildyt,tai atsakima gavau toki.......jeigu jus gaunate is ju pasalpa kaip soc remtini tada dokumentu per naujo tvarkyt del tu pinigeliu nereikia ,bet jei negaunate reikia tvarkyt per naujo (beje talonu dabar yra tik geguzes menesiui )
Pasityciojimas is zmoniu. negausiu muset nes vyras neregistruotas darbo birzoj.Antraip neiseitu mums tu 525 lt/.
O sesei tai ir nesamone,izsaudyt juos...juk ji soc remtina,nes vienisa daugiavaike motina,ir gauna papildoma pasalpa kaip daugiavaike,o jei neperveda...ka jei vaikam pasakyt,atsiprasau ,bet sendien nevelgysim...
O sesei tai ir nesamone,izsaudyt juos...juk ji soc remtina,nes vienisa daugiavaike motina,ir gauna papildoma pasalpa kaip daugiavaike,o jei neperveda...ka jei vaikam pasakyt,atsiprasau ,bet sendien nevelgysim...
geriau jau piliktu tuos vaiku pinigus o panaikintu vaiku alimentu fonda.saviems negalim ko geresnio nupirkt o turim islaikyt svetimus vaikus(kuriu tevai net nesugeba alimentu moket) jau taip pikta.man va irgi db gali buti didesne motynistes pasalpa vos 2litais nei 525,o atims tai visus 97
Na va pasiskaičiavau 2009m.pajamas ir mums išeina 427Lt/1žmogui. O jei aš gaunu iš darbo biržos, tai tie pinigai nesiskaito kaip iš sodros? Ir gaunu tikrai mažiau nei 525Lt.
QUOTE(malinkaja18 @ 2010 02 12, 13:17)
geriau jau piliktu tuos vaiku pinigus o panaikintu vaiku alimentu fonda.saviems negalim ko geresnio nupirkt o turim islaikyt svetimus vaikus(kuriu tevai net nesugeba alimentu moket) jau taip pikta.man va irgi db gali buti didesne motynistes pasalpa vos 2litais nei 525,o atims tai visus 97
be to sudarytos tokios salygos ,kad tuos pinegilius susitvakyt kuo sunkiau butu ,kaip minejo meskute talona galima gauti tik geguzes menesi...
QUOTE(malinkaja18 @ 2010 02 12, 11:17)
alimentai kaip ir pasalpos 97lt-52lt yra mokami is valstybes,tai jei panaikintu vaiku islaikymo fonda,tai ir pasalpas visai gali panaikint,nes ir atsiras sakanciu kodel mes turim islaikyt svetimus vaikus sodra kuri moka pinigus "alga" tai taip yra musu uzdirbti pinigai,o visa kita pasalpos ir t.t.t
Cia Lietuva nera ko geresnio tiketis,neveltui visi bega,nes kiek Lt beatsigautu,praeis 5-6 metai ir vel krisim i duobe ir taip pasaka be galo...
Papildyta:
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 02 12, 11:25)
be to sudarytos tokios salygos ,kad tuos pinegilius susitvakyt kuo sunkiau butu ,kaip minejo meskute talona galima gauti tik geguzes menesi...
Jus pabandykit pati nueiti neuzsirasius,kiek buvau jos vis sedi be darbo,tikrai graziai paprasius priims ir be talono,ten gi 5min darbas
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 02 12, 10:37)
Priklauso ir ne iki 3 o iki 7 metu
Laukiu
O jus gaunat is sodros ismoka? jei taip ir jei ji virsija 525 tuomet uz vaikiuka pinigeliu tu 97 negausite
Beje as pati esu paneveziete,ir sian kaip tik buvau nulekus i soc .skyriu pasiklaust ar reikia per naujo dokumentus pildyt,tai atsakima gavau toki.......jeigu jus gaunate is ju pasalpa kaip soc remtini tada dokumentu per naujo tvarkyt del tu pinigeliu nereikia ,bet jei negaunate reikia tvarkyt per naujo (beje talonu dabar yra tik geguzes menesiui )
Laukiu
As irgi siandien buvau soc skiriuj norejau pasiteiraut ar man galima gaut soc pasalpa jai as gaunu 729 is sodros o vyras 364 is darbo,ir cia yra visos musu pajamos,dar yra du mazi vaikai,tai mums vienam seimos nariuj iseina lb mazai.tai manes net neprieme,pasake ateit treciadieni po pietu.gal mum ir yra sansu ja gaut bet kokiu dokumentu reikia,tai as nzn.Nes viresnioji dukra yra nuo kito vyro o alimentu jis jai nemoka nors buvo teismas ir jam priteise moket po 400Lt.Kas tvarkesi tos dokumentus soc pasalpai gaut,kokiu dokumentu reikejo???
Papildyta:
QUOTE(dzese @ 2010 02 11, 19:58)
as augini tris vaikucius ir musu pajamos vienam nevirsyja tu 525 lt,ir tai nueme,nebegausiu.siaube kaip pasiutis ima,ir uz ka tie turtingi ponai ten kur seime sedi skriaudzia musu vaikucius atimdami paskutinius kasnius? kad mes nebeistengtumem nupirkti ka nors gero musu vaikuciams? ar jiems dar pinigeliu maza? revoliucija reikia daryt
Sutinku tikrai reikia daryt revoliucija