QUOTE(Saulužė @ 2009 10 26, 10:46)
Tai vat valgomosios sodos ir turbūt negalima dėt prie miltelių ? Aš kažkaip įsiminiau, kad dėmės tada dar sunkiau pasišalis,, pakomentuokit prašau
Valgomoji soda tai NaHCO3, kalcinuota soda - Na2CO3. Tad gali būti, kad tas laisvasis vandenilis viską maišo, nes jis yra gana aktyvus ir linkęs prie ko nors prisijungti. Šiaip niekada nesidomėjau plačiau, kodėl taip skirtingai veikia.
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2009 10 23, 17:45)
Na mane tai sitos abejones varo i nevilti.... Juk yra zenklinimas Euro gele Jei isaisketu, kad tai ne eko preke tai kaip tada pasitiketi visais kitais NE Maximos produktais, su siuo zenklinimu?
Ar jau cia kriminalai is vis ir Maxima be niekieno zinos spausdina ta zenkliuka -padirbineja ? Netikiu! Nu jau cia butu virsune!
Ar jau cia kriminalai is vis ir Maxima be niekieno zinos spausdina ta zenkliuka -padirbineja ? Netikiu! Nu jau cia butu virsune!
Visos priemonės, kurios gauna eco label, yra registruojamos ir internete aš neradau, kad ši priemonė būtų registruota. Žmogus, kuris atsakingas už eco label Lietuvoje, taip pat neturi tokių žinių, todėl pasiūlė kreiptis tiesiai į Lenkiją, kur neva yra išduotas šis leidimas. Tačiau jie neatsako, bent kol kas.
Eco label yra išduodamas ne įmonei, o kiekvienam produktui atskirai.
Šiaip gali būti, kad ne Maxima kalta, o ta lenkų įmonė, kuri šiaip jau gamina vieną eko produktą. Kol kas nepulkim nieko kaltinti, kol dar ne viskas aišku.