QUOTE(doufyl @ 2008 09 03, 20:15)
sveikos,
taigi apsišarvavau ir aš ekologiškom valymo priemonėm

Pirmi pirkiniai iš AlmaWin.
Vonios valiklis - vertinu 10 balų. Nuėmė visus nešvarumus, dušas ir kriauklė blizga, o beto labai švariai nuvalė dušo kabinos dureles. Taupiai naudojasi.
Apelsinų aliejaus valiklis. Naudojamas visiems nešvarumams - tikrai galiu patvirtinti. Ir valo puikiai

O jau kvapas
Taip pat dar įsigijau langams valyti (dar neišbandžiau), indams plauti (nuvalo riebalus net su lediniu vandeniu) bei skystą skalbimo priemonę baltiems ir spalvotiems audiniams (dėmių neteko plauti, bet skalbti rankomis tikrai malonu).
P.S. Gal kuri gali rekomenduoti priemonę plauti mašinai? Lyg yra iš Sonet. Gal kuri bandėte, kažin ar gerai vabzdžius nuplauna?
Aš irgi turiu AlmaWin rinkinuką -
intensyvų valiklį, kurį naudoju įvairiems paviršiams, daugiausiai kriauklėms, labai gerai viską išvalo,
langų valiklį - nelabai daug dar naudojau, bet atrodo kad neblogas
tokią pačią skalbimo priemonę - naudoju mažylės drabužėliams, kurie nebūna labai stipriai sutepti, tai gerai išskalbia. Kaip būtų su rimtomis dėmėmis nežinau

. A, berods kažkada ir baltus vyro marškinius su juo skalbiau, tai sakė lyg apykaklė liko pageltusi, nežinau ar čia susiję su skalbikliu ar ne

.
Apelsinų aliejaus valiklį įsigijau tik praėjusį šeštadienį, nes anksčiau kai viską pirkau jo neturėjo. Na jis man irgi labai

. Kvapas toks natūralus, nepaliginti su tais cheminiais. Sakė jį galima ir ant rūbų ant dėmės užpilti prieš skalbiant.
Indų ploviklį rankomis plauti turiu Sonett. Pirkau jį, o ne AlmaWin dėl patogesnio kamštuko

. Kol kas turiu mažiuką buteliuką, bet kai jį pabaigsiu, pirksiu didelį buteliuką, jis kiek mačiau yra su dozatoriumi, tai dar patogiau.
Tiesa, turėjau dar AlmaWin kvepiantį skystį skalbiniams praskalauti, tai jis man nelabai...

. Kažkaip nesinori, kad rūbai visą laiką citrusais kvepėtų.