Paaiškinkite Jūs man, ne chemikei: ar soda ir actas - tai ne cheminis produktas?
QUOTE(Susiena @ 2008 08 19, 12:30)
Paaiškinkite Jūs man, ne chemikei: ar soda ir actas - tai ne cheminis produktas?
Aisku chemija, tokia pat kaip vitaminai ar kokie baltymai. Bet si chemija yra naudojama simtmecius.
Geriau naudoti soda nedu kokius nors sarmus, acto ir citrinos rugstys nera tokios pavojingos kaip fosforo arba druskos rugstys. Todel ir vadinamos naturaliomis.
Mamusik, ir kaup tu gremžei su actu tą šlapimo akmenį, ar kaip ten darei? Pasidalink, ir dar - kokį actą (kiek procentų) naudojai?
QUOTE(pupik @ 2008 08 19, 16:14)
Mamusik, ir kaup tu gremžei su actu tą šlapimo akmenį, ar kaip ten darei? Pasidalink, ir dar - kokį actą (kiek procentų) naudojai?
Kempines pagalba, isemiau visa vandeni is klozeto ir ipyliau 0.5 l acto (9 proc., paprasta Maximos acta). Ir isejau su vaiku i lauka. Kazkur uz poros valandu truputeli pravaliau su sepeciu klozeta ir buvo svarus, kaip naujas.
Dabar taip valysiu visada, nereiks pirkti brangiu priemoniu. Beje, taip reklamuojamas Cilit Bang visiskai nepadejo.
merginos, ar FROSCH produkcija tikrai gera? šiandien nusipirkau tualeto valiklį. kvepia eteriniais aliejais. bet ant pačios bonkutės pilnos sudėties, tai nėra...
QUOTE(doufyl @ 2008 08 22, 22:03)
merginos, ar FROSCH produkcija tikrai gera? šiandien nusipirkau tualeto valiklį. kvepia eteriniais aliejais. bet ant pačios bonkutės pilnos sudėties, tai nėra...
mano ziniomis, frosch nesertifikuota kaip ekologiska. nezinau, ar cia pateikta pilna sudetis: http://www.frosch.de...ing/toilet_care (tik reikia pasirinkti, kuri tiksliai valikli isigijai) ir paspausti "ingredients" desinej pusej.
QUOTE(agnuta @ 2008 08 22, 23:42)
mano ziniomis, frosch nesertifikuota kaip ekologiska. nezinau, ar cia pateikta pilna sudetis: http://www.frosch.de...ing/toilet_care (tik reikia pasirinkti, kuri tiksliai valikli isigijai) ir paspausti "ingredients" desinej pusej.
maniškis toks valiklis
oko test matau gerai įvertintas..
Savo nuostabai vakar atradau, kad indu ploviklis Surcare sudetyje turi formaldehido : juk ji naudoja daug seimu, auginanciu vaikus :
QUOTE(djoka @ 2008 08 13, 13:06)
gal ir nevisai i tema, bet gal zinote kaip ir kiek imanima naturaliau galima atsikratyti nepageidaujamais namu parazitais.
Va va ir mane domina. Nes kelis kartus naktį buvau pamačius tarakoną. Nusipirkau kažkokio insekticido žele pavidalo ir ten rašo, kad jis kenkia net vandens mikroflorai, o mes kaip tik netrukus turėsim naują gyventoją- šunytį, tai kažkaip pabijojau tą insekticidą naudot. Bet ir tarakonų lyg ir nebesimato .
QUOTE(Reko @ 2008 08 25, 16:15)
Sveikos,
perziurejau tinklapi apie neutralias valymo priemones - ir turiu klausima: gal zinoti kur galima nusipirkti boro? Aciu
perziurejau tinklapi apie neutralias valymo priemones - ir turiu klausima: gal zinoti kur galima nusipirkti boro? Aciu
Boro galetum nusipirkti parduotuveje, kur priekiauja cheminiais reagentais. O kam jis reikalingas? Jis gi labai nuodingas.