Ačiū už patarimus ,tikrai pravers
O aš sykį štai ką atradau ,kad paprastas ūkinis muilas puikiai nuvalo viryklių keramikinį paviršių (pabaigai būtinai nusausint su sausu skudurėliu ar popieriumi )
Sutinku, kad ukiskas muilas daro stebuklus. Niekas geriau nenuvalo plieniniu pavirsiu, melcheoriniu dirbiniu Beje, puoda galima pasveisti ir su valgomaja soda Sidabrinius juvelyrinius valau su dantu pasta, cirninos sultimis
Man irgi pasiteisino tos liaudiskos priemones Savo gartrauki valydavau su pasidaryta "kosele"sutarkuotas mazas gabalelis ukisko muilo uzpiltas trupuciu silto vandenelio ir ipili slakeli acto,gali dar sodos ideti.Priemone geriau uz cheminius valiklius nuvalo.
Su actu ne tik arbatinukas buna svarus,bet ir puodai blizga,isplovus,gale reikia isvalyti actuota kempine,palaikyti pora minuciu ir perskalauti,rezultatas Pas mane zepteriu instrukcijoje net parasyta taip daryti,kad blizgetu
Liuks patarimai - išbandysiu.
QUOTE(Nerytė @ 2005 11 18, 21:34)
O po to virdulys nesmirda actu?
o actas bene smirda? labiau-tabakas geri patarimai
QUOTE(vidule @ 2006 01 19, 12:23)
Man irgi pasiteisino tos liaudiskos priemones Savo gartrauki valydavau su pasidaryta "kosele"sutarkuotas mazas gabalelis ukisko muilo uzpiltas trupuciu silto vandenelio ir ipili slakeli acto,gali dar sodos ideti.Priemone geriau uz cheminius valiklius nuvalo.
Sita recepta taip pat isgirdau ir per "svaros misija"
Ačiū, Ugniaplauke už info
Su citrinos rūgštim tai jau senai arbatinį plaunu - t.y. užvirinu gerą šaukštą citrinos rūgšties jame. Tikrai blizga visas.
Bet, kad taip galima daryti su skalbykle, nesusiprotėjau. Ar jau kas bandėte su skalbykle tą daryti? Nepakenks būsimiems skalbiniams kažin ar dar kam nors
O šiaip man tie Calgonai, tiksliau jų vienų deklaruojamas nepakeičiamumas senai įtarimą kėlė...
Bet, kad taip galima daryti su skalbykle, nesusiprotėjau. Ar jau kas bandėte su skalbykle tą daryti? Nepakenks būsimiems skalbiniams kažin ar dar kam nors
O šiaip man tie Calgonai, tiksliau jų vienų deklaruojamas nepakeičiamumas senai įtarimą kėlė...
QUOTE(Alambra @ 2006 02 20, 15:53)
Su citrinos rūgštim tai jau senai arbatinį plaunu - t.y. užvirinu gerą šaukštą citrinos rūgšties jame. Tikrai blizga visas.
Su citrinos rūgštim valyti sk. mašiną mano anytai patarė meistras. Tai jau išbandytas dalykas. Ir aš taip valiau. O kas dėl Calgon, tai meistras sakė, jei neturi kur dėt pinigų tai gali pirkti. Naudos iš jo jokios, gali būti net blogiau. Calgon iš kalkių padaro košę ir taip gali sudegti kaitinimo elementas.
QUOTE(Ingrė @ 2006 02 20, 17:24)
Su citrinos rūgštim valyti sk. mašiną mano anytai patarė meistras. Tai jau išbandytas dalykas. Ir aš taip valiau. O kas dėl Calgon, tai meistras sakė, jei neturi kur dėt pinigų tai gali pirkti. Naudos iš jo jokios, gali būti net blogiau. Calgon iš kalkių padaro košę ir taip gali sudegti kaitinimo elementas.
nežinojau
Aš tai tikiu ,kad tas actas valo, bet man nieko nėra šlykščiau už jo smarvę.... Fui.. Jau geriau ta citrinos rūgštis..