Gal turim ekspertų arba turinčių pasistatę židinuka Kratki Nadia? gal atsiliepimų bus?
Va kažkur aš ir girdėjau tokį valymo būdą. O kaip ten su jais valyti? Jie gi dulka..
Bandžiau, bet man nepatiko su valikliu mažiau šiukšlių prisineša. Buvau nuėjusi į saloną kuriame kapsulę pirkom, tai žadėjo atvažiuoti pažiūrėti... supratau, kad gali būti stiklas brokuotas.
Naujos statybos name, didziajame kambaryje (virtuve sujungta su svetaine) statysime krosnele.
Pasidalinkite įspūdžiais, kas turite krosneles. Kokios firmos geriausios, gal yra koks populiarus modelis- ir geras ir kaina nesikandziojanti.
Ir dar. Prie krosneles charakteristikos rasomas apšildomas patalpos plotas, pvz. 50-200m3. Domina jei musu kambarys sujungtas su virtuve (50m2) , krosnele apsildytu ta kambari ar gebetu ir visa nama, jei jos 'galia' isnestu pagal 'talpa'.
Sorry jei uzdaviau kvaila klausima, pirma karta susiduriu
Gal kas nors gali rekomenduoti žmogų Vilniuje, gerai išmanantį židinio kapsulių remonto galimybes? Mano židinio ketinėje kapsulėje atsirado įtartinas įtrūkimas ir būtų gerai, jei kas protingas pažiūrėtų ir pasakytų, ar ta kapsulė dar tinkama remontui/naudojimui, ar reikia lupti ir mesti lauk. Aišku, būtų gerai, jei tas žmogus nebūtų suinteresuotas man parduoti naujos kapsulės ir situaciją įvertintų objektyviai
Iš anksto dėkoju už kontaktus
Gal kas nors gali rekomenduoti žmogų Vilniuje, gerai išmanantį židinio kapsulių remonto galimybes? Mano židinio ketinėje kapsulėje atsirado įtartinas įtrūkimas ir būtų gerai, jei kas protingas pažiūrėtų ir pasakytų, ar ta kapsulė dar tinkama remontui/naudojimui, ar reikia lupti ir mesti lauk. Aišku, būtų gerai, jei tas žmogus nebūtų suinteresuotas man parduoti naujos kapsulės ir situaciją įvertintų objektyviai
Iš anksto dėkoju už kontaktus
Sveiki, atkeliavome iki židinio. Norisi jaukaus įrenginio svetainėje. Židinį naudosime tik dėl jaukumo, nebus pagrindinis šildymo būdas. Gal kas turėjote Vilniaus apskr. tikrai gerą meistrą, kurio darbu vis dar neatsidžiaugiate? Mes tokio žmogaus ieškome, būtų idealu kontaktai į AŽ.
O kaip varinatas - https://www.vilpra.l...isz1inv-6769-03
Sveiki visi, tokiu klausimu, gal atsiras dirbanciu su tuo , arba neseniai isirengusiu zidinius bute, nes niekur nerandu naujausios info. Gyvename bute, namas senos statybos 2 aukstu (mes gyvename paskutiniame 2 aukste), sildymas bendru dujiniu katilu, bute labai vesu, norime isirengti zidinuka-krosnele, techniskai viskas labai paprasta, jau konsultavomes ir su meistru kuris pastatys zidini ir su kaminu meistru, bet dabar atsimusiau i siena su savivaldybe ir leidimais, sako esant prisijungus prie bendros sildymo sistemos neimanoma jokie zidiniai ir sake pamirst tokias nesamones.. bet kiek skaitinejau net paprastuose daugiabuciuose imanomas krosneles irengimas, o cia namas jau ir taip su kaminais... prasau atsiliepkit i pagalbos sauksma