QUOTE(Kristix @ 2010 12 18, 01:07)
na jus cia vel ne apie kokybe, gamybos proceso jus nezinote, ar jis kainuoja 1lt ar 1000lt..... pateikite parametrus, kurie parodo, kad norvegu gaminiai geresni uz kt. kaina, cia ne rodiklis...kuo daugiau Jus jas giriate tuo didesnis joms antkainis pas pardavejus, ir jie gali buti net 300%.....kiek ji iskelsite, jau jusu talentas... kuom dar geriau? o del skelbimu tai as ziuriu is kitos puses, nepatiko jotul tai po 2 sezonu deda skelbima parduoti, o kiti gaminiai pasiteisina ir juos naudoja iki galo... ar ne tiesa tame gali buti... kokybiski gaminiai patenkinantis naudotoju norus niekada neatsiduria prekyboje po naudojimo, jie tik po visisko sunaudojimo keliauja i savartina...
zodziu snekate apie tai apie ka nesuprantate..kur testu parodymai, kad sis superinis jusu giriamas produktas gali daugiau nei kitas.. nepagristas zodziu teigimas... vienas maniskis klientas man priekaistauja, kad temperatura nuo 3 laipsniu per 2 val nepakyla iki 20, nes jam kazkieno buvo iteigta kad jotu super kasetes tai gali.. ka galima zmogui atsakyti? kad jis naivus tuo tikedamas? ar??????
Visa jusu cia prasoma info yra internete, nepatingekit ir pasiieskokit-jums,kaip pardavejui, tai turetu butu aktualu.Lygiai taip ir pirkejas-parametrus susilygins pats,garantinius terminus,naudinguma,svori ir net dizaina susilygins irgi pats, ir gamintoju psl pasivartys, zodziu,cia jau ne mano,o jusu darbas itikint,kad jusu siulomas produktas yra geresnis uz mano giriama..
O ten apie 300 antkainius, ir ta grazi dalis apie kokybisku daiktu naudojima ir neatsidurima prekyboje - kazin,kodel azuoliniai deveti baldai prekyboje vistik atsiduria, ir porcelianas , ir audi masinos-ir visi uz didele kaina perkami,nors ir deveti,o vat ziguliukai,plastmasiniai baldai, maksimines lekstes-ner ju prekyboj..kaip manot,ar ju ten ner,nes jie labai puikiai patenkina vartotoja,ar del to,kad niekas daikto,jei anas neturi reputacijos kaip itin kokybiskas, deveto nebeperka?
Papildyta:
Dar-as tikrai nesu pries lenkiskus gaminius, ir nzn,gal pati pirksiu butent lenkiska..Bet tas bus ne del to,kad laimes kokybe, o del to,kad galbut negalesiu sau leist geresnes kokybes ir tiek..
Na bet pardaveju teiginiai,kad gerokai pigesnis lenkiskas produktas yra lygiavertis brangesniam skandinaviskam,kurio gamyba atidirbinejama ir tobulinama vos ne 200 metu man atrodo siokie tokie na nzn..
Ale vistiek labai smagu,kad kazkas dirba,sukasi,netingi ir internete pabendraut ir pareklamuot kazkokiu prekiu, juk kuo didesnis pasirinkimas, tuo mums visiems geriau.