QUOTE(skatulka @ 2011 08 18, 20:53)
sveikos, rasau, nes noriu pasidalinti savo asmenine patirtimi ir tuo paciu jus nuraminti, kad si liga nera tokia jau baisi, kaip kad atrodo is enciklopediju. man 29m. ir as pati turiu sia liga, diagnozavo ja gal kai buvo 4-5m., plika akimi net nepasakytum, kad pilnas kunas mazgeliu (matosi kai daro ekoskopa ar magnetini rezonansa), taciau jie man gyventi netrugdo
na yra skausmingu vietu ir tureciau vengti sunkiu fiziniu darbu, taciau as nepasiduodu ligai
ir gyvenu taip kaip dauguma sveiku zmoniu. juk visiems paskauda kartais ir sona ar nugara
kai buvaau vaikas mazgeliai ant kaklo buvo labai ryskus, taciau laikui begant kai subrendau ir susiformavau, jie apaugo mesyte ir dabar ju nesimato (jie neisnyko), ir skausmingos vietos nebetokios skausmingos. kai ejau i mokykla buvau atleista nuo fizinio lavinimo pamoku, nes buvau jautri skausmui, o taip buvo todel, kad tie mazgeliai auga ant nervu, todel jautresne nervu sistema ir viskas kas su tuo susije. operacijos pfu pfu pfu dar nereikejo, kiek esu lankiusis pas visokius gydytojus, profesorius, ekstrasensus ir pan. jie pasake, kad liga negydoma, nebent prireiktu chirurgines operacijos, ta prasme jei tai tikrai pradetu kenkt pvz. uzaugtu kur prie ausies ir sutriktu klausa ar pan. o jei tik del to kad negrazu, tai neverta rizikuoti, o siaip stengiuosi vengti bet kokiu hormoniu preparatu, vitaminu skatinanciu augima ir pan. aisku as nezinau, kokia fforma pas jusu vaikucius ir mamos visada pergyvens, todel linkiu stiprybes ir sveikatos
ačiū už gerus žodžius ir palaikymą,..kažkaip geriau pasidaro paskaitinėjus tokių pozityvių realių istorijų..mano mažiui nustatyta pirmo laipsnio ( lengvesnė ) neurofibromatozė,( balintos kavos dėmės)
nežinau, ką daryti su skiepais, dabar jam metai ir 4 mėn., o skiepytas tik du kartus..vieni gyd. sako palauti , kol sustiprės iki dviejų metų ( neva neerzinti ir taip jautresnės nervu sistemos), kiti sako skiepyti dabar..
skatulka, o jusų nevargina padidėjęs prakaitavimas miegant? , mano mažius labai prakaituoja.