Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

laba vakareli smile.gif nutariau truputi papuosti temele, nusivirtusia jau net i antra puslapi doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

daugiau nuotrauku akiu paganymui http://images.google...p...DN&start=54
Atsakyti
Pasiziuri tokiu nuotrauku,ir dar daugiau svaigsti wacko.gif vaje,vaje kiek dar visko noreciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 02 01, 19:22)
Pasiziuri tokiu nuotrauku,ir dar daugiau svaigsti wacko.gif vaje,vaje kiek dar visko noreciau doh.gif

tai va... kad galeto to google nebut doh.gif nebutu kam nervus gadint lotuliukas.gif
nors gelems jau vietos nebera....bet jauciu, kad mano orchidlige geriausiu atveju dar tik ipusejo... doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Butent,kad vietos nera doh.gif o liga nezada pasitraukti lotuliukas.gif
Atsakyti
O ta paskutineje nuotraukoje tikrai tikra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 01, 19:46)
O ta paskutineje nuotraukoje tikrai tikra? smile.gif

mano manymu tikra wub.gif nors ka gali zinoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2010 01 30, 14:58)
Burrageara Nelly Isler smile.gif Gaila, kad Kaune, su mielu noru antrą tokią užgriebčiau, nes jų kvapas..  wub.gif

Floriadoj 19, 5o tokios -Stephan Isler doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2010 01 31, 12:16)
Mergaitės kaip ten tą Floriadą rasti? Kokiu keliu važiuoti? Kaip tą Eišiškių plentą rasti.

Jeii pvz. aš važiuoju Minsko plentu (gyvenu Pavilny).

http://www.floriada.lt/kontaktai
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2010 01 30, 20:28)
aš irgi važiuosiu  rolleyes.gif
p.s. piniginės tai storokos reikia.......  lotuliukas.gif

jau galima atsiskaityt kortele mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

jau galima atsiskaityt kortele mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Vat čia ir gerai ir blogai- gerai pirkt galėsim, blogai- o kas stabdys? doh.gif Prieš tai keik turi grynų tiek, jei turi 100, 200 neišleisi biggrin.gif
Atsakyti
Kai busiu Vilniuj, reiks man ta Floriada aplankyt smile.gif
Atsakyti
Aš dar dėl tos Floriados. Tai ji ten kažkur yra prie tų Senųkų, kur Eišiškių plente? Iš plano, tai taip supratau.
Atsakyti
Reikia sukti sankryžoje į kairę (užsidega papildomas žalias šviesoforas), ir vėl į kairę, link maximukės, pavažiavus maximą dešinėj pusėj matosi sandėliai, ir pačiam gale bus Floriada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 02, 11:26)
Aš dar dėl tos Floriados. Tai ji ten kažkur yra  prie tų Senųkų, kur  Eišiškių plente? Iš plano, tai taip supratau.
Floriada yra arčiau miesto, negu Senukai, bet toj pačioj Eišiškių plento pusėj. Šalia mažos Maximos yra toks angaras - Prekės sodininkams, o dar giliau į kiemą kitas angaras - GĖLĖS.

Rytoj nauja siunta "kambrijų" mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti