Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Tina* @ 2010 01 31, 19:39)
ACIU VISOMS UZ SVEIKINIMUS 4u.gif  4u.gif  4u.gif

kokios nuostabios dovanos bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu mergicos,uz zvalgybine Draugystes bazes informacija.Tina dovanos tai wub.gif wub.gif wub.gif O pas mane su geliukais ivairiai,vienos dziugina,kitos liudina.Dauguma,rodo naujus auginukus,dvi raibuoles ruosiasi zydeti,dendrikas prazydes,phal.kai kurie zydi,bet negausiai.Dar viena cattleya jau vokelius dziovina,o kai kurios jokiu augimo pozymiu,kaip uzburtos verysad.gif Du rusiniai dendrikai,kaip susirgo kazkokiu grybeliu,nieko nepadarau,gal isgyvens iki pavasario. sad.gif
Atsakyti
Tina, nuostabios dovenėlės net pavydu 4u.gif
Atsakyti
Gimtadienis pas kiekviena ateina, tad gausit ir jus dovaneliu anksciau ar veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Deja, ne visi susipranta ką dovanoti reikia doh.gif lotuliukas.gif Be to į mano gimtadienį darbo dieną nukėlė, tad švęsti neteks, ir blogesnė dovanėlė sunkiai būt begali...o gaila..
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 01 31, 21:54)
Deja, ne visi susipranta ką dovanoti reikia doh.gif  lotuliukas.gif Be to į mano gimtadienį darbo dieną nukėlė, tad švęsti neteks, ir blogesnė dovanėlė sunkiai būt begali...o gaila..

tai tu ir nešvęsk, tik susirink žydinčias dovanas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 01 31, 20:39)

O stai cia dovanu gavau  smile.gif

AJAJAJJJJJJJJJJJJJJJJ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Cambria padejau ant palanges, tai per visa langa krumas doh.gif wub.gif
Atsakyti
labuka visoms, mano tai phalikai kazkaip stagnuoja, niekas nevyksta, bijau kad pumpurai nudzius verysad.gif

tina jau cambrijos grozis wub.gif
Atsakyti
tina, nuostabios dovanos wub.gif wub.gif kaip as noriu raibuoles tokiais margais lapais doh.gif wub.gif laukiu savo gimtadienio, jau ir vyras zino, kad vandai pinigelius taupyti teks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2010 01 31, 19:54)
jei ka domina morkine vanda, geriau uzsukit i Tik geles Megoje. ten nors geresnem salygom laiko.....

o kaip su kainomis Megoje, ar tokios pačios, t.y. 102Lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 01 vasario 2010 - 11:23
QUOTE(rosee @ 2010 02 01, 13:22)
o kaip su kainomis Megoje, ar tokios pačios, t.y. 102Lt?

vandu konkreciai neziurejau. bus keliais litais daugiau...
Atsakyti