Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 01 30, 18:19)
mano sitos mylimiausios  wub.gif  bet jau nuotraukas pagavus gerai.... wub.gif  thumbup.gif  saunuole  4u.gif

Dėkui mergaitės už pagyrimus mano raibuolei 4u.gif
Šita pirkta prieš kokius metus Marijampolės Maximoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 31, 00:18)
Dėkui mergaitės už pagyrimus mano raibuolei  4u.gif
Šita pirkta prieš kokius metus Marijampolės Maximoj smile.gif

aga,gerai pamenu-nes pirkom ten pat abi biggrin.gif mano buvo viena raibais lapais(bordo ziedu),kita zalsvais lapais(be ziedo)...nupiepe tokios,zalia nunyko,i raiba buvo isimetes rudasis puvinys-daug lapu neteko,bet atsigavo-tai dabar tokia mazuteeee,kad nezinau kada dar ziedu sulauksiu doh.gif
o kaip tu priziuri ja?sita raso labiau sviesa megsta nei kitos raibuoles
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 01 31, 00:29)
aga,gerai pamenu-nes pirkom ten pat abi biggrin.gif mano buvo viena raibais lapais(bordo ziedu),kita zalsvais lapais(be ziedo)...nupiepe tokios,zalia nunyko,i raiba buvo isimetes rudasis puvinys-daug lapu neteko,bet atsigavo-tai dabar tokia mazuteeee,kad nezinau kada dar ziedu sulauksiu  doh.gif
o kaip tu priziuri ja?sita raso labiau sviesa megsta nei kitos raibuoles

Tikėkimės, kad atsigaus smile.gif
Pas mane visos augo verandoje, tai šviesos tikrai daug, o dabar neseniai iškraustė mane su gėlėmis iš verandos, tai prie rytinio lango gyvena.
Atsakyti
Labuka, turiu toki jums, siu gelyciu zinovems, klausimuka . Ar galima sias gelytes laikyti miegamajame , ar nieko blogo jos ten neisskiria is lapu 4u.gif Aciu uz atsakyma
Atsakyti
Labukas visoms,kazin buvote kuri nors sestadieni Draugystes bazeje?Ydomu,ar dar yra oranziniu vandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2010 01 30, 21:12)
Super!  thumbup.gif  Reikės visu greičiu pirmadienį į Floriadą apsipirkinėti  lotuliukas.gif

Mergaitės kaip ten tą Floriadą rasti? Kokiu keliu važiuoti? Kaip tą Eišiškių plentą rasti.

Jeii pvz. aš važiuoju Minsko plentu (gyvenu Pavilny).
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 31, 13:14)
Labukas visoms,kazin buvote kuri nors sestadieni Draugystes bazeje?Ydomu,ar dar yra oranziniu vandu ax.gif

dar yra. bukles tikrai neziurejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 31, 12:14)

vandu lapukai aplauzyti doh.gif saknys tai lyg geros.kaina 101lt lb graziu raibuoliu buvo zaliu su dviem dideliais ziedais bigsmile.gif bigsmile.gif taip pat buvo 2 nenukainuoti cimbai, ir daug standartiniu phal smile.gif daug varguoliu po 3-10lt yra vertu demesio katleju po 3lt lapukai grazus daug auginiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 01 31, 11:14)

Viena buvo smile.gif

Orchidejos ziema

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrutis @ 2010 01 31, 19:50)
vandu lapukai aplauzyti doh.gif  saknys tai lyg geros.kaina 101lt lb graziu raibuoliu buvo zaliu su dviem dideliais ziedais bigsmile.gif  bigsmile.gif taip pat buvo 2 nenukainuoti cimbai, ir daug standartiniu phal smile.gif daug varguoliu po 3-10lt yra vertu demesio katleju po 3lt lapukai grazus daug auginiu  thumbup.gif

su graziom zaliom raibuolem atsargiai.... pakeliau viena,antra - vanduo bega... kazin ar nebus jau supuve.

jei ka domina morkine vanda, geriau uzsukit i Tik geles Megoje. ten nors geresnem salygom laiko.....

ir dar juvelyriniu orchideju (ludisia discolor) maciau Draugystes senukuose po 3.99 Lt. krumeliai maziukai, bet jau kai kurie ir zydi.

Atsakyti
papasakokit,kaip laikosi jusu gelynai. as be to, ka jau pasakojau ir kuo dziaugiausi, dar pas tris katlejas radau po uzsimezgusi nauja auginuka... ir viena miltassia irgi ziuriu auginuka nauja auginas thumbup.gif

siaip gave saules geles lyg ir bunda is ziemos miegelio. blush2.gif
Atsakyti
ACIU VISOMS UZ SVEIKINIMUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O stai cia dovanu gavau smile.gif
[attachmentid=192484]
[attachmentid=192485]
[attachmentid=192486]
Atsakyti