Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(sandrutis @ 2010 03 04, 16:43)
gal gali tiksliau paiaskinti kur ta baze yra ? bigsmile.gif ir koks jei zinai jos darbo laikas? mirksiukas.gif

Pavaziuoji pagrindine gatve,nesuki i Karmelita,o vaziuoji tiesiai.Nedaug pavaziavus pamatysi didele lenta ,parasyta kazkas apie geles.Pasuki ir rasi kieme ,bet vazoniniu geliu,ten tikrai nedaug.Kai atveza,uztaikius tikrai graziu orchyciu galima nusipirkti,ir sakyciau dar pigiau negu Karmelitoj.Paciai teko pirkti :)Dirba nuo 6 iki 1 val.sakyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodostoma: 04 kovo 2010 - 16:33
QUOTE(rodostoma @ 2010 03 04, 18:32)
Pavaziuoji pagrindine gatve,nesuki i Karmelita,o vaziuoji tiesiai.Nedaug pavaziavus pamatysi didele lenta ,parasyta kazkas apie geles.Pasuki ir rasi kieme ,bet vazoniniu geliu,ten tikrai nedaug.Kai atveza,uztaikius tikrai graziu orchyciu galima nusipirkti,ir sakyciau dar pigiau negu Karmelitoj.Paciai teko pirkti :)Dirba nuo 6 iki 1 val.sakyciau.

thumbup.gif aš ten encikliją nustvėriau wub.gif ,kuri beja jau pas mane tuoj žydės-pagaliau ir mano kieme šventė rolleyes.gif
ale,kad reikia užtaikyt,tai tiesa... vis ant sausros pataikau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrutis @ 2010 03 04, 16:43)
gal gali tiksliau paiaskinti kur ta baze yra ? bigsmile.gif ir koks jei zinai jos darbo laikas? mirksiukas.gif

daug lengviau rastim, as ja radau kai karmelitos ieskojau thumbup.gif ir savo cimba ten pirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 03 04, 19:35)
daug lengviau rastim, as ja radau kai karmelitos ieskojau  thumbup.gif  ir savo cimba ten pirkau  thumbup.gif

tai panos as ta baze laikiau karmelita blush2.gif visada grozybiu rasdavau ir ten ziga uz 18lt pirkau mao ten kiek buvau tai megstamiausia baze thumbup.gif bigsmile.gif tada reiskias nzn kur karmelita yra gal galit pasakyt kaip ta surast? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrutis: 04 kovo 2010 - 19:49
karmelita arčiau tos pagrindinės sankryžos,o jau sekanti mūsų minima... nuoroda prie gatvės yra (nekokia aiškintoja blush2.gif )
Atsakyti
smile.gif na pas mane yra kelios,...as nelabai ziuriu. ax.gif bet Maxsimoj bazej pamaciau tokias siandien doh.gif Ermitaze nera.. unsure.gif baltos,ziedu gal 50,man nauja rusis blush2.gif nemiegosiu,kol nenusipirksiu, doh.gif ir kaina 40 lt buvo siandien.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 03 04, 22:11)
karmelita arčiau tos pagrindinės sankryžos,o jau sekanti mūsų minima... nuoroda prie gatvės yra (nekokia aiškintoja  blush2.gif )

o ant nuorodos yra parasyta kad karmelita? ax.gif o koks jos darbo laikas?
Atsakyti
QUOTE(sandrutis @ 2010 03 05, 00:37)
o ant nuorodos yra parasyta kad karmelita? ax.gif o koks jos darbo laikas?

nušauk nepasakysiu kas parašyta schmoll.gif lotuliukas.gif ,kad gėlės tai tikrai,o įsukus į žiauriai duobėtą kiemą toliau tikrai yra užrašas su nuoroda į karmelitą...
kaunietės pataisys jei meluoju blush2.gif ,ir parduotuvė gėlių ten per du aukštus-orchės antrame...,o ta kita-mažutė,ir privažiavimas ne toks ekstremalus ... tai kurią žinai?? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 04, 23:42)
smile.gif na pas mane yra kelios,...as nelabai ziuriu. ax.gif bet Maxsimoj bazej pamaciau tokias siandien doh.gif

Dendrobium nobile??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 03 04, 23:49)
nušauk nepasakysiu kas parašyta  schmoll.gif  lotuliukas.gif ,kad gėlės tai tikrai,o įsukus į žiauriai duobėtą kiemą toliau tikrai yra užrašas su nuoroda į karmelitą...
kaunietės pataisys jei meluoju  blush2.gif ,ir parduotuvė gėlių ten per du aukštus-orchės antrame...,o ta kita-mažutė,ir privažiavimas ne toks ekstremalus ... tai kurią žinai??  g.gif

ten tokia nedidele salyte g.gif 2patalpos vienoje vazonines o kitoje uz tokiu duru skintos sudetos orchiu mazai buna o privaziavimas tai geras pradzioj naujas asfaltas ir prie pagrindinio kelio yra pastatyta nuoroda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrutis @ 2010 03 04, 23:20)
ten tokia nedidele salyte g.gif  2patalpos vienoje vazonines o kitoje uz tokiu duru skintos sudetos orchiu mazai buna o privaziavimas tai geras pradzioj naujas asfaltas ir prie pagrindinio kelio yra pastatyta nuoroda ax.gif

tai cia jus apie 'geles visiems' turbut kalbate
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti