Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Oli_vija @ 2010 03 02, 16:11)
Atsiprašau, kad pateršiu temą, bet čia info "orchidomanėms"  4u.gif  4u.gif
persodinau ir padalinau masdevalijas, jei teisingai pamenu, norėjo Aurylė?, Jolla?, Pabiržė?, Ryto Rasa?, ...
http://public.fotki....091019-025.html
parašykit prašau až biggrin.gif , paskui žiūrėsim, ar dar kas liko g.gif

kaip gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 02, 22:38)
jei pėsčiom- samdykis valtį

o gal ir nieko būtų? g.gif gondolom pristatytų į vietą thumbup.gif nauda + malonumas .. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2010 03 02, 22:27)
kaip gražu ax.gif

4u.gif ačiū.
oranžinės išdalintos, dar vienas žmogutis nespėjo sureaguot į pranešimą - po to likučius dalinsimės cool.gif
Atsakyti
buvau vakar vilniaus "tik gėlėse"... tokie nususę miniukai, tikriausiai pašalę po 20 lt doh.gif yra nukainuoti po 10 lt tie midukai oranžiniai su violetiniu pateplioti...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 03, 09:22)
buvau vakar vilniaus "tik gėlėse"... tokie nususę miniukai, tikriausiai pašalę po 20 lt doh.gif yra nukainuoti po 10 lt tie midukai oranžiniai su violetiniu pateplioti...

iš Kauno vežti verysad.gif gal ir pašalo, nes pas mus jie gražūs buvo
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 03, 08:24)
iš Kauno vežti verysad.gif gal ir pašalo, nes pas mus jie gražūs buvo

aš tai nesuprantu, durnių ieško, kad deda tą pačią kainą? blush2.gif kas pirks už tokią kainą nuvytusį augalą? o dar ir lapai ne visų gražūs... nežinau..
Atsakyti
Aplamai mergaites suzinotumet savikaina tu visu kvietkeliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 03 03, 10:07)
Aplamai mergaites suzinotumet savikaina tu visu kvietkeliu  doh.gif

po kelis litukus, o mes mokam dešimtimis( pati mačiau), užtai ir daug ko neperku, iš principo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 03 02, 21:38)
net minčių neturėk, per šalta, o kelias į karmelitą - siaubingas ( MB užmuštų mane, kad taip mašiną laužau lotuliukas.gif ), o jei pėsčiom- samdykis valtį

bet ta karmelita tai galetu biski is pasitaisyti tuos savi kelius, net dantis ten issimusti galima bevaziuojant tomis duobemis, viena apvaziuoji, i 3 pataikai g.gif biggrin.gif

QUOTE(jolla42 @ 2010 03 02, 22:49)
o gal ir nieko būtų? g.gif gondolom pristatytų į vietą  thumbup.gif nauda + malonumas .. lotuliukas.gif

reiks samdytis gandola, kaip tik nuokalne man iseitu, o namo jau kaip nors grizciau pries srove biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=naujute,2010 03 03, 12:41]
naujute, tavo mėsėėdžių yra tik gėlėse, nemažai, berods po 17, jei ieškosi - tai aukštai aukštai, aš vos radau biggrin.gif

kažin ko daugiau neradau, daug ryškių nelli isler, bet jau brangios , gal po 35, gražūs phalenopsiai , ne karvytės, bet tamsiai vyšniniai su baltu puošti, bet kainytė virš 50, taip kad artėjant pavasariui keliam kainas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 03 kovo 2010 - 13:33
QUOTE(pabirze @ 2010 03 03, 14:31)

naujute, tavo mėsėėdžių yra tik gėlėse, nemažai, berods po 17, jei ieškosi - tai aukštai aukštai, aš vos radau biggrin.gif

kažin ko daugiau neradau, daug ryškių nelli isler, bet jau brangios , gal po 35, gražūs phalenopsiai , ne karvytės, bet tamsiai vyšniniai su baltu puošti, bet kainytė virš 50, taip kad artėjant pavasariui keliam kainas verysad.gif

o kaip bukle ju? veslus ar nelabai? yra pasirinkimo? varyciau tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 03 03, 14:40)
o kaip bukle ju? veslus ar nelabai? yra pasirinkimo? varyciau tada biggrin.gif

buvo padėklas visas, vieną tik išsikėliau, nes aukštai, nepavytę, gražūs, tik vazonėly galėtų ir daugiau lyg būti, bet kiti gal kitaip
Atsakyti