Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Uogiene, aciu, kad pamaloninai akis graziomis nuotraukomis 4u.gif
Atsakyti
Labukas ,senokai jau cia plepejau,visoms po 4u.gif Mano kompas,buvo rimtai sugedes,teko pinigine patustinti,kad sutvarkyti doh.gif kiek orchyciu butu iseja nupirkti verysad.gif Nubegdavau,pas drauge prie kompo,tai perzvelgdavau kaip jus cia laikotes.O laikotes,jus ziuriu thumbup.gif ,jus visos thumbup.gif ir jusu gelytes wub.gif wub.gif Vakare,pabandysiu pasirodyti,kas pas mane zydi,ka naujo turiu.Tiesa,noriu prisipazinti,ta vanduke,kur pardavinejo Vispu,tai as uz 60 lt nupirkau ax.gif Stovis,jos pakenciamas,padziovinta ir saulytes nudeginta,bet lygtai gyvens,nors ir saknyciu teko prakarpyti.
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 02 25, 13:10)
Senokai keliau ziedus  ax.gif

blink.gif swoon.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 24, 13:17)
Šeštadienį 13.00 seminaras Floriadoj "Dendrobium orchidėjos". Pusvalandis teorijai, o po to klausimai-atsakymai apie visas orchidėjas . Kviečiu.

Daugiau info ir žemėlapis - čia :

http://www.floriada.lt/kontaktai

Atsiprašau, bet " dėl susiklosčiusių nepalankių seminarui aplinkybių esame priversti jį nukelti"...............
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2010 02 25, 02:10)
Pasižiūrėjau tą rusų saitą, na tikrai su tais vazonais problematiška padėtis.
Gal, kurios galit parodyti savo rastą išeitį?
Kaip jūs sprendžiat tokią problemą?
Gal būtų galima pasisemti kokių idėjų?
Prašom, merginos, pasirodykit  mirksiukas.gif  4u.gif

QUOTE(Tina* @ 2010 02 25, 10:32)
Pas mane tai si problema dar neispresta  blush2.gif ant palangiu pilna orchideju.

O kam karnizai reikalingi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kabo pas mane tai, kas ant palangių netelpa, ir vargo nėr thumbup.gif
be to, įvedžiau namie tvarką - šalin vazas nuo sekcijų, kelią orchidėjoms! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 02 25, 16:42)
O kam karnizai reikalingi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kabo pas mane tai, kas ant palangių netelpa, ir vargo nėr  thumbup.gif
be to, įvedžiau namie tvarką - šalin vazas nuo sekcijų, kelią orchidėjoms!  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na stai,ir as pasirodau,kas pas mane siuo metu zydi smile.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
rodostoma - kokios grazuoles, net akys raibsta nuo spalvu gamos. Labai grazu, net atrodo, kad kvepetu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Rodostoma, pasakiški žiedukai, o jau katlėjų grožis thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
rodostoma, fantastika wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pagyrimus,mano orchytems smile.gif
Atsakyti
rodostoma wub.gif
Atsakyti