Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Kukis123 @ 2010 02 24, 15:48)
O jergutėliau kas per puslapėlis wub.gif  wub.gif  wub.gif  Net karšta daros kokių grožybių ten yra thumbup.gif  Ačiū Naujute drinks_cheers.gif

kartais smagu tokiu vaizdu paziureti, sirdis atsigauna wub.gif

dbr as truputi OT, merginos kurios Kaune po bazes varinejat, uzmeskit aki ar yra pirkti vabzdiaedziu Dionaea, noriu sito padariuko
va taip atodo jei ka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 02 23, 09:51)
vienas taip
user posted image
o kitas zygopetalum louisendorf

naujute saunus naujokai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 02 24, 16:24)
kartais smagu tokiu vaizdu paziureti, sirdis atsigauna  wub.gif

dbr as truputi OT, merginos kurios Kaune po bazes varinejat, uzmeskit aki ar yra pirkti vabzdiaedziu Dionaea, noriu sito padariuko
va taip atodo jei ka
user posted image

na šitų daug kur yra pirkt, tik kiek pastebiu kažkokie suvargę- gal netinkamai žiemoja g.gif
Atsakyti
Jetus kiek grožybių wub.gif wub.gif
QUOTE(naujute @ 2010 02 24, 15:24)
va taip atodo jei ka
user posted image

o kur ieškoti bigsmile.gif aš kas dien pro bazių kiemą namo iš darbo važiuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 02 24, 17:24)
na šitų daug kur yra pirkt, tik kiek pastebiu kažkokie suvargę- gal netinkamai žiemoja g.gif

senukuose maciau, bet dieve dieve, pavargeliai tokie, gaila ir augalo ir 16 lt , gal kartais bazes jau atsiveza?

QUOTE(Milinga @ 2010 02 24, 17:24)
Jetus kiek grožybių  wub.gif  wub.gif

o kur ieškoti  bigsmile.gif aš kas dien pro bazių kiemą namo iš darbo važiuoju  ax.gif

man atrodo ne apie tas bazes jus snekat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 02 24, 20:19)
senukuose maciau, bet dieve dieve, pavargeliai tokie, gaila ir augalo ir 16 lt , gal kartais bazes jau atsiveza?
man atrodo ne apie tas bazes jus snekat  biggrin.gif

tik gėlės ir karmelita prekiavo, kaip šiuo metu- nežinau, jei važiuosiu - pažiūrėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 02 24, 20:23)
tik gėlės ir karmelita prekiavo, kaip šiuo metu- nežinau, jei važiuosiu - pažiūrėsiu 4u.gif

oki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 02 24, 20:19)

Dionea muscipula ? žiemoja Floriadoj po 11,99Lt. Manau, kad išnešus į dienos šviesą greit pasidarytų gražuolė.
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 24, 20:49)
Dionea muscipula ? žiemoja Floriadoj po 11,99Lt. Manau, kad išnešus į dienos šviesą greit pasidarytų gražuolė.

jeigu Kaune nerasiu, turesiu omeny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 02 24, 13:05)

Siurpas mane nukrete, tikrai unsure.gif nenoriu taip apsikrauti...
Atsakyti
naujute, labai gražios orchidėjos 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms 4u.gif

tai kaip del tu doritaenopsiu? kur ermitaze yra? blush2.gif kodel nei viena neperkat ir nuotraukom nesigiriat? blush2.gif nu as tai negaliu... ir nakti ir diena galvoju, kad man truksta dar ant komodos tokiu ziedu... doh.gif doh.gif bet gal jie sunkiau auginami/prazydinami? g.gif
Atsakyti