Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

S!ma, gražus naujokas nobile... bigsmile.gif 4u.gif Ar kvepia?
Atsakyti
QUOTE(s!ma @ 2010 02 23, 14:05)
Sveikos, noriu pasirodyti savo naujokę  4u.gif

Kokia grazi naujoke bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 02 23, 13:30)
Kartais atveza i bazes, bet retai. Reik daznai vaziuot i medziokle mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

O cia i kokias bazes? blush2.gif as is Vln?
S!ma ir as tokia nobile isigijau thumbup.gif kvepia visas kabinetas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimonduxe: 23 vasario 2010 - 13:17
Naujute, nuostabi cambrija smile.gif S!ma, sveikinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 02 23, 04:55)
O siandien netycia aptikau phaleonopsius valentadienio proga, tai supakuoti plastmasiniuose indeliuose, kuriuose net apacioj skylutes nera  g.gif  ir parasytas instrukcijos: Orchideja (nenurodyta nei rusis), laistyti taip: karta i savaite uzdeti tris ledo kubelius  lotuliukas.gif  galvojau susileisiu  lotuliukas.gif

apie tokį laistymo būdą ir aš skaičiau,bet tai buvo prie vėsamėgių orchidėjų,kai šilta labai,tai siūlė masdevalijas taip 'ataušint',jos nesušals schmoll.gif ,bet jei prie falenopsio tokia instrukcija,tai nežinau g.gif

Šilinge kaip manai?net įdomu pasidarė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 23, 14:02)
apie tokį laistymo būdą ir aš skaičiau,bet tai buvo prie vėsamėgių orchidėjų,kai šilta labai,tai siūlė masdevalijas taip 'ataušint',jos nesušals  schmoll.gif ,bet jei prie falenopsio tokia instrukcija,tai nežinau  g.gif

Šilinge kaip manai?net įdomu pasidarė  unsure.gif

Masdevalijoms ledukai taip. Falenopsiui ne. Falenosius laistyti ne šaltesniu negu aplinkos temperatūra vandeniu. Geriau šiltesniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 02 23, 17:07)
Masdevalijoms ledukai taip. Falenopsiui ne. Falenosius laistyti ne šaltesniu negu aplinkos temperatūra vandeniu. Geriau šiltesniu  4u.gif

va taip va thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 02 23, 12:46)
Naujute, čia jokia tau ne kambrija  protest.gif  protest.gif  protest.gif

Čia pati tikriausia Wilsonara Anaway Augie  rolleyes.gif  Mano mylimukė  bigsmile.gif

Besiskleidžiantys žiedai blyškūs dėl šviesos stygiaus  rolleyes.gif

persiprasau blush2.gif biggrin.gif kazkaip cambrija lengviau prisiminti pavadinima, nei wilsonara 4u.gif
del stygiaus tai gali buti, vistik ziema, bet prasiskleide isryskeje paskui jie man thumbup.gif

QUOTE(s!ma @ 2010 02 23, 14:05)
Sveikos, noriu pasirodyti savo naujokę  4u.gif

saunus pirkinukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as jau senai neturiu kuom pasigirti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 23, 17:41)
O as jau senai neturiu kuom pasigirti  verysad.gif

Bet albumelis koks grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 02 19, 21:32)
tai gal tau pavyks sužinoti jo spalvą smile.gif

eh, tikiuosi.. tie dendrobiukai... ir žinai,. tik paburnojau ant nobile, pas mus į namus maža progele atkeliavo gražus ir žydintis nobile dendrobis lotuliukas.gif na, teks vėl terliotis ax.gif wub.gif
QUOTE(Tina* @ 2010 02 20, 10:28)

Savo katina as ... ... ... nulauze ziedkoti orchidejai  verysad.gif

ojej verysad.gif tie kyciai doh.gif laaaabai norėčiau turėti tuos pūkuotukus, bet kai pagalvoju, kokios ant sekcijos džiunglės ir dar tie viliojantys kabantys vazonėliai ant karnizų... gal kol kas apsieisiu ir be kycių blush2.gif
QUOTE(nila_ks @ 2010 02 22, 17:14)
Oho 25 orchidejos, o cia tai daug!!!

QUOTE(zuzla @ 2010 02 22, 17:17)
27 namie ir viena darbe ph34r.gif

QUOTE(Laimonduxe @ 2010 02 22, 17:36)
As tai panasiai turiu 15 darbe ir 15 namie blush2.gif
ir dar noriu doh.gif  smile.gif

na, aš pasigirsiu ne savanorišku apmažėjimu - iš kažkur 70-ies orchių apie 10 pasimirė šią žiemą, tai dabar palaisvėjo vietos (priežastis parsitempti kažką ypatingo lotuliukas.gif bigsmile.gif ) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 02 23, 19:46)
Bet albumelis koks grazus mirksiukas.gif

Pritariu ir as drinks_cheers.gif , labai grazus ziedai, tikrai isskirtiniai, tiek spalvom, tiek ju raibumu, tikrai isskirtine kolekcija, na bent is kiek esu maciusi 4u.gif
Atsakyti