Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Tina* @ 2010 02 23, 09:19)
O kaip su orchidejom Semka sutaria? Maniske tai du ziedkocius praeita savaite nulauze  verysad.gif

gerai sutaria smile.gif galbūt nepatenkinta, kad nebegali bele kaip ant palangės išsidrėbt hihihi.gif būna į augantį žiedstiebį švelniai pasitrina ar uodega praveda, tai tokių iš krašto stengiuosi nestatyt smile.gif kaip pas tave dar nėra buvę unsure.gif užjaučiu...

QUOTE(naujute @ 2010 02 23, 09:26)
zuzla, grazi tavo kolekcija  thumbup.gif

o as pagaliau turiu zygus, net 2  thumbup.gif

ačiū mirksiukas.gif

kaip žydės? bigsmile.gif
Atsakyti
vienas taip
user posted image
o kitas zygopetalum louisendorf

Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 02 23, 09:51)
vienas taip
o kitas zygopetalum louisendorf

super mirksiukas.gif linkiu susidraugaut
Atsakyti
o mano dar vienas phalaenopsis ziedstiebi leidzia... po poros menesiu ir as zydesiu lotuliukas.gif

na, o kolkas gumbines tik auginukus varo..ziedstiebiu nesimato...kazi ir pas jus taip pat?
Atsakyti
na ka pasirodau, prazydo vel mano cambria wub.gif
user posted image
labai idomiai ziedai, kurie pilnai issiskleide tai ryskus, o tik pradedantys skleistis tai balti buna biggrin.gif
user posted image
user posted image

na ir mano zygiukai wub.gif
user posted image
Atsakyti
Naujute, nuostabi kambrija ir sveikinu įsigijus zygučius ir net du iš karto 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 23, 12:22)
Naujute, nuostabi kambrija ir sveikinu įsigijus zygučius ir net du iš karto 4u.gif  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Naujute, čia jokia tau ne kambrija protest.gif protest.gif protest.gif

Čia pati tikriausia Wilsonara Anaway Augie rolleyes.gif Mano mylimukė bigsmile.gif

Besiskleidžiantys žiedai blyškūs dėl šviesos stygiaus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilingė: 23 vasario 2010 - 11:51
QUOTE(naujute @ 2010 02 23, 10:51)

Sveikinu, kaip fainai thumbup.gif

QUOTE(evutext @ 2010 02 23, 11:21)
o mano dar vienas phalaenopsis ziedstiebi leidzia... po poros menesiu ir as zydesiu  lotuliukas.gif

na, o kolkas gumbines tik auginukus varo..ziedstiebiu nesimato...kazi ir pas jus taip pat?

Pas mane tai kai kurios tik auginius auginasi, kitos neseniai nuzydejo, kitos auginasi ziedstiebius. na ivairiai. Siaip priziurimos vienodai, tad nezinau kokios priezastys lemia tai kad vienos zydi daugiau, kitos maziau g.gif Matyt joms taip labiau norisi biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, kokios grazios gelytes bigsmile.gif
ir as noriu zygiu gal kas zinot kur yra pirkti
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 02 23, 13:01)
Laba diena, kokios grazios gelytes bigsmile.gif
ir as noriu zygiu gal kas zinot kur yra pirkti

Kartais atveza i bazes, bet retai. Reik daznai vaziuot i medziokle mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pasirodyti savo naujokę 4u.gif
user posted image user posted image

Na ir besiskleidžiantys žiedeliai ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti