Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Lorute @ 2010 02 22, 16:48)
Labai grazios tavo gelytes 4u.gif Tik klausimas iskilo del pavadinimu. Cia pati nusprendei, kad jos turetu taip vadintis ar pirkai veislines?

ačiū smile.gif dėl pavadinimų pati nusprendžiau, radusi panašias arba tokias pačias internete, man smagu, kai gėlytė turi vardą mirksiukas.gif o ne tik balta, violetinė, geltona ir t.t.
Atsakyti
Susipainiojo mano zinutes visai lotuliukas.gif atkeliu i cia kur ir turi but 4u.gif

Del ko klausiu... matai kai zinai kaip ta gelyte atrodo is tikro tai ir kliuna kad visai ne tokia ax.gif Tarkim palyginimui kaip atrodo sogo rose 4u.gif

user posted image

Pas tave gal labiau panasi butu i monte carlo mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
ai tos pirmos tai labai senai per nepatyrimą užrašytos hihihi.gif reikės matyt pasitaisyt mirksiukas.gif gal dar ką užmatei netinkamo?
Papildyta:
na ir ne monte carlo unsure.gif maniškė tokia aksominė bordinė, į šitą monte carlo visai nepanaši unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 02 22, 18:08)
ai tos pirmos tai labai senai per nepatyrimą užrašytos hihihi.gif reikės matyt pasitaisyt mirksiukas.gif gal dar ką užmatei netinkamo?
Papildyta:
na ir ne monte carlo unsure.gif maniškė tokia aksominė bordinė, į šitą monte carlo visai nepanaši unsure.gif

Priklauso nuo to kaip sviesa pagausi mirksiukas.gif
http://gardenbreizh....photo_43178.jpg
Papildyta:
Siaip nereikia labai prsiristi prie tu pavadinimu jei tai nera tavoji gele, geriau duok savo vardus jei nenori vadint geltona su taskuciais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 02 22, 17:43)
Siaip nereikia labai prsiristi prie tu pavadinimu jei tai nera tavoji gele, geriau duok savo vardus jei nenori vadint geltona su taskuciais biggrin.gif

na į parodas aš jų nevežu, veislinininkams nerodau ir t.t. todėl vadinu kaip man atrodo tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 20, 11:32)
o is kurio jus miesto?  blush2.gif  4u.gif

Marijampole smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 02 22, 18:50)
na į parodas aš jų nevežu, veislinininkams nerodau ir t.t. todėl vadinu kaip man atrodo tinka mirksiukas.gif

Zinoma, tavo reikalas kaip jas vadint 4u.gif Siaip diskutuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 02 22, 18:35)

Beveik visas praziurejau bigsmile.gif . Nuostabi kolekcija 4u.gif , labai grazios, noreciau ir as tiek turet. Visos tokios sveikos, mesingos, kaip reik tokias islaikyt. smile.gif

As dabar kiekviena sekmadieni po pirties, nunesu jas i priespirti, ten tokia dregme ir siluma, tai kiekviena karta matau, kaip paauga ant akiu. Patinka jom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 02 22, 18:27)
Zinoma, tavo reikalas kaip jas vadint 4u.gif Siaip diskutuoju mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(nila_ks @ 2010 02 22, 19:02)
Beveik visas praziurejau bigsmile.gif . Nuostabi kolekcija 4u.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 22, 00:02)
Tai reiskias LT asortimentas dar pakankamai gausus smile.gif

Taip, kai pasiziuriu kokias jus grazuoles i namus tempiat, tai uzpavydeju blush2.gif Siaip cia situacija mazdaug tokia:
Prekybos centrai parduoda zydincias orchidejas, bet kaip sakiau, buna tik paprasti phaleonopsiai, balti ir roziniai dazniausiai, ir dar esu aptikusi dendrobium keleta irgi baltu. Tada vienam centre dar budavo supakuota vadinamos "retos"rusys. Bet jos nezydi, yra gana mazos, mazyciuse vazoneliuose ir tokiuose plastikiniuose maiseliuose su skylem. Tai ten yra katlejos ir cymbai. Bet manau, kad iki zydejimo jiems dar keleta metu reiks palaukt. Turbut niekas ju nepirko, tai juos nukainavo, ir nusipirkau as dvi: Cattleya Red Cluster ir Cattleya Splash and two-tone. Tik nezinau kada prazys doh.gif
O siandien netycia aptikau phaleonopsius valentadienio proga, tai supakuoti plastmasiniuose indeliuose, kuriuose net apacioj skylutes nera g.gif ir parasytas instrukcijos: Orchideja (nenurodyta nei rusis), laistyti taip: karta i savaite uzdeti tris ledo kubelius lotuliukas.gif galvojau susileisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 02 22, 16:35)

O kaip su orchidejom Semka sutaria? Maniske tai du ziedkocius praeita savaite nulauze verysad.gif
Atsakyti
zuzla, grazi tavo kolekcija thumbup.gif

o as pagaliau turiu zygus, net 2 thumbup.gif aciu mergaitems kurios padejo igivendinti svajone, po 4u.gif visoms wub.gif
Atsakyti