Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

As siandien vyrui pasakiau, kad jeigu nori padovanoti geliu, tegul neperka skintu geliu, o geriau gyva orchideja lotuliukas.gif Tai sutiko...
O as noriu tokia uzsisakyti is amazon:
http://www.amazon.co...t...541&sr=1-53
Ir dar labai gundo si 5 orchideju kolekcija wub.gif :
http://www.amazon.co...-...601&sr=1-73

Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 02 21, 23:37)
As siandien vyrui pasakiau, kad jeigu nori padovanoti geliu, tegul neperka skintu geliu, o geriau gyva orchideja  lotuliukas.gif  Tai sutiko...
O as noriu tokia uzsisakyti is amazon:
http://www.amazon.co...t...541&sr=1-53
Ir dar labai gundo si 5 orchideju kolekcija  wub.gif  :
http://www.amazon.co...-...601&sr=1-73

na man tai įtartina- juk perki katę maiše, neradau jokių fotkių kaip tos raibuolės atrodo ar katlėjos, juk žiedų foto nieko dar nesako. E-bay tai nors įdeda konkrečiai augaliuko foto, jei klystu - tai pataisyk, o gėlytės labai gražios. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 02 22, 01:16)
na man tai įtartina- juk perki katę maiše, neradau jokių fotkių kaip tos raibuolės atrodo ar katlėjos, juk žiedų foto nieko dar nesako. E-bay tai nors įdeda konkrečiai augaliuko foto, jei klystu - tai pataisyk, o gėlytės labai gražios. 4u.gif

g.gif o evutext katlėja netokia? ar panaši...
man tai nedrąsu siūstis blush2.gif mėgstu matyt ką perku....
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 22, 00:23)
g.gif o evutext katlėja netokia? ar panaši... 
man tai nedrąsu siūstis  blush2.gif mėgstu matyt ką perku....

ko gero ta pati ar bent panaši, ir žalių raibuolių yra pas mus. O kas liečia siuntimą- tai perki praktiškai labai mažą gėliuką, kelionė tolima, reikia daug patirties ,kad išsiaugint gražų augalą
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 02 21, 14:45)
ko gero ta pati ar bent panaši, ir žalių raibuolių yra pas mus. O kas liečia siuntimą- tai perki praktiškai labai mažą gėliuką, kelionė tolima, reikia daug patirties ,kad išsiaugint gražų augalą

Sorry, neparasiau, kad as JAV gyvenu, tai siuntimas ne toks jau tolimas. Pazistami siuntesi, tai liko labai patenkinti, augaliukai atkeliavo sveiki ir grazus. Jusu visu randamos gelytes yra super grazios, as cia parduotuvese nieko ypatingo nerandu, vien tik rozinius ir baltus phaleonopsius, o nieko idomesnio nera verysad.gif Tai sumasciau, kad gal kazka idomesnio galiu pirkti internetu... Deja, dabar tik pagalvojau, kad per saltas oras kazka siustis, lauksiu pavasario doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 02 22, 01:20)
Sorry, neparasiau, kad as JAV gyvenu, tai siuntimas ne toks jau tolimas. Pazistami siuntesi, tai liko labai patenkinti, augaliukai atkeliavo sveiki ir grazus. Jusu visu randamos gelytes yra super grazios, as cia parduotuvese nieko ypatingo nerandu, vien tik rozinius ir baltus phaleonopsius, o nieko idomesnio nera  verysad.gif Tai sumasciau, kad gal kazka idomesnio galiu pirkti internetu... Deja, dabar tik pagalvojau, kad per saltas oras kazka siustis, lauksiu pavasario  doh.gif

lotuliukas.gif va čia tai geras- tokiu atveju viskas keičiasi, tik oro tinkamo palauk ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Tai reiskias LT asortimentas dar pakankamai gausus smile.gif
Atsakyti
nesu orchideju manjake, bet man pacios graziausios baltos orchidejos blush2.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 21, 23:19)
g.gif ir kelias valandas tas malonumas atėmė???  lotuliukas.gif ne visų nuorodos yra...
kur statyt???  g.gif ant stalo,vietoj stalo,vietoj tv,platint palanges,stovų bent kelis-šokėjukės geras....,komodos,sekcija,ant karnizo kabint ....  ax.gif  lotuliukas.gif

O po to vyras is namu isgins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 02 22, 14:38)
O po to vyras is namu isgins biggrin.gif

Ne ne čia tik reik pagalvot, jie savo silpnybių turi, tai rūko, tai kašį žiūri gerdami alų tai vėl, ir išleidžia daugaiu nei mes gėlėm, ir dar iš mūsų laiką kurį praleistumėm kartu atima, tai aš sakaiu gėlėm raminuosi. Aš saviškiam atskaičiau tokią ilgą paskaitą ir aprimo.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 22, 16:05)
Ne ne čia tik reik pagalvot, jie savo silpnybių turi

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 22, 14:05)
Ne ne čia tik reik pagalvot, jie savo silpnybių turi

o jei neturi? unsure.gif nei geria, nei rūko, nei krepšinį ar futbolą žiūri, nei medžioja, nei žvejoja, daug skaito, bet knygas skolinasi, ir dirba dirba dirba... įsivaizduojat, kaip man sunku turėti 2-jų kambarių bute daugiau kaip 25 orchidėjas (nekalbu apie kitas gėles) ir dar norėt doh.gif
Atsakyti