Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Uogiene, užjaučiu. Mna labai parūpo orchidariuma,s bet reik apsitaupyti pinigučių, išboginti kažkur didelį rašomąjį stalą, o jo vieton tada ant kokio nediduko staliuko kaip tik ir galėčiau orchidariumą įkurdinti. Bet kol kas tik svajonės svajonės. Nors jūsų orchidariumo kaina gana viliojanti. Bet mane užmuš draugas jei partysiu namo dar ir orchidariuma pirma jam vietos neatlaisvinusi. Čia off topic plius vat kovo mėnesį man daug išlaidų su katytės parodom, o jos kavalieriui dar sutaupyti reikia, baisu... doh.gif doh.gif doh.gif o noriu noriu, dar vis kur pamatau paskaitau apie orchidariumus tai man labai labai jo užsireikia.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
siandien Karoliniskiu maximoj, pamacius pumpuru ir ziedu gausa, neatsilaikiau ir nusipirkau... wub.gif tokia grazi pasirode ir sveika, neperlieta, saknys grazios, viso lygiai 40 pumpuru ir ziedu, nei vieno pumpuriuko dziustancio ner.. "tfu tfu tfu" ax.gif kaip butu faina, jeigu vienu metu visi 40 ziedu bent viena diena pabutu bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image

user posted image

gal kuri galite pasakyti kas cia? salia besiskleidziancio pumpuro? blink.gif cia toks issigimes pumpuras? g.gif:
user posted image
Atsakyti
http://public.fotki....ext/2010-02-20/

uzeikite smile.gif miniukas-Valentinukas
bordo ziedeliai naminiai
o margalapi siandien parsinesiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2010 02 20, 18:46)
http://public.fotki....ext/2010-02-20/

uzeikite smile.gif miniukas-Valentinukas
bordo ziedeliai naminiai
o margalapi siandien parsinesiau smile.gif

kaaip smagu 4u.gif , na aš Valentinui gėlytės negavau:( Bet vis laukiu pavasario nuo kalėdų orchidėjų čekį turiu wub.gif

Lialkaaa wub.gif thumbup.gif Nebūčiua ir aš atsilaikiusi:)
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 20, 20:19)
Lialkaaa wub.gif  thumbup.gif  Nebūčiua ir aš atsilaikiusi:)

dar viena tokia palikau, turbut su tiek pat pumpuru wub.gif bet paskui maciau kaip moteriske kilnojo, tai nzn ar paliko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 20, 16:35)
Sveikos  mirksiukas.gif
siandien Karoliniskiu maximoj, pamacius pumpuru ir ziedu gausa, neatsilaikiau ir nusipirkau...  wub.gif tokia grazi pasirode ir sveika, neperlieta, saknys grazios, viso lygiai 40 pumpuru ir ziedu, nei vieno pumpuriuko dziustancio ner.. "tfu tfu tfu"  ax.gif kaip butu faina, jeigu vienu metu visi 40 ziedu bent viena diena pabutu  bigsmile.gif  bigsmile.gif

user posted image

na labai razus ir geras pirkinukas smile.gif linkiu,kad visi ziedeliai sekmingai ir suzydetu bigsmile.gif
Atsakyti
Vakar eidami į draugų įkurtuves užsukom į rimi, ir užmačiau miniuką, šiandien nulėkiau-jis laukė manęs ir nusipirkau wub.gif na tik kad pas mane trečias miniukas ir visi violetinių alyvinių atspalvių, bet kitokių nerandu, o balti ne taip traukia doh.gif Rodausi
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 21 vasario 2010 - 13:00
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 21, 12:57)
Vakar eidami į draugų įkurtuves užsukom į rimi, ir užmačiau miniuką, šiandien nulėkiau-jis laukė manęs ir nusipirkau wub.gif na tik kad pas mane trečias miniukas ir visi violetinių alyvinių atspalvių, bet kitokių nerandu, o balti ne taip traukia doh.gif Rodausi

mmmm, koks grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 21, 13:57)

grazuolis thumbup.gif o kurioj cia rimi? ir gal kuri matet kur yra pirkti miniukams vazoneliu persvieciamu? siek tiek didesniu, nei tie su kuriais parduoda? maximose tai visi normalus dideli.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 21, 16:45)
grazuolis thumbup.gif  o kurioj cia rimi? ir gal kuri matet kur yra pirkti miniukams vazoneliu persvieciamu? siek tiek didesniu, nei tie su kuriais parduoda? maximose tai visi normalus dideli.. g.gif

Čia Žirmūnų Rimi esančioje gėlinukėje Tik gėlės, dar vieną palikau tokį ir baltų nemažai 4u.gif O vazonėlių aš pirkau tik nebepamenu kur šiek tiek didesnių, ar akropolyje ar senukuose nepamenu. Akropolyje ermitaže atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 21 vasario 2010 - 18:00
Ermitažo revizijos ataskaita mirksiukas.gif
yra nemažai cimbidžių nukainuotų,kabo ir vandutė smulkiažiedė oranžinė,stovis labai neblogas,šaknys geros -90lt. iš 149 ... ,falikų yra pigesnių,''kambrijų'',oncidiumų,miltoniopsių po 5 lt....
nenupigintų yra doritaenopsių baltų ir mėlynų (pan.) po 40 lt,bet 25 proc. galima ermitažo pinigais mokėt...,yra cimbidžių 149lt. ,bazėj tokie žymiai pigesni...
žodžiu kažko labai įdomaus neradau schmoll.gif lauksim naujo vežimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 21, 18:39)
žodžiu kažko labai įdomaus neradau  schmoll.gif

o kaip gi tamsiai raudonos katlėjos? rolleyes.gif ar jau nebėra? prie doritaenopsių stovėjo.. labai graži spalva...

o banginio senukuose kokie dendrobiai ohmy.gif aukšti, žiedstiebis ilgas, žiedai dideli, o spalvos išvis tokios dar nesu mačius, kažin ar tinkamai nupasakosiu - švelniai geltona ir patepliota violetine... 16.99... keista, kad dar niekas nenusipirko ir nepasigyrė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 21 vasario 2010 - 18:52