Uogiene, užjaučiu. Mna labai parūpo orchidariuma,s bet reik apsitaupyti pinigučių, išboginti kažkur didelį rašomąjį stalą, o jo vieton tada ant kokio nediduko staliuko kaip tik ir galėčiau orchidariumą įkurdinti. Bet kol kas tik svajonės svajonės. Nors jūsų orchidariumo kaina gana viliojanti. Bet mane užmuš draugas jei partysiu namo dar ir orchidariuma pirma jam vietos neatlaisvinusi. Čia off topic plius vat kovo mėnesį man daug išlaidų su katytės parodom, o jos kavalieriui dar sutaupyti reikia, baisu... o noriu noriu, dar vis kur pamatau paskaitau apie orchidariumus tai man labai labai jo užsireikia.
Sveikos
siandien Karoliniskiu maximoj, pamacius pumpuru ir ziedu gausa, neatsilaikiau ir nusipirkau... tokia grazi pasirode ir sveika, neperlieta, saknys grazios, viso lygiai 40 pumpuru ir ziedu, nei vieno pumpuriuko dziustancio ner.. "tfu tfu tfu" kaip butu faina, jeigu vienu metu visi 40 ziedu bent viena diena pabutu
gal kuri galite pasakyti kas cia? salia besiskleidziancio pumpuro? cia toks issigimes pumpuras? :
siandien Karoliniskiu maximoj, pamacius pumpuru ir ziedu gausa, neatsilaikiau ir nusipirkau... tokia grazi pasirode ir sveika, neperlieta, saknys grazios, viso lygiai 40 pumpuru ir ziedu, nei vieno pumpuriuko dziustancio ner.. "tfu tfu tfu" kaip butu faina, jeigu vienu metu visi 40 ziedu bent viena diena pabutu
gal kuri galite pasakyti kas cia? salia besiskleidziancio pumpuro? cia toks issigimes pumpuras? :
http://public.fotki....ext/2010-02-20/
uzeikite miniukas-Valentinukas
bordo ziedeliai naminiai
o margalapi siandien parsinesiau
bordo ziedeliai naminiai
QUOTE(evutext @ 2010 02 20, 18:46)
http://public.fotki....ext/2010-02-20/
bordo ziedeliai naminiai
bordo ziedeliai naminiai
kaaip smagu , na aš Valentinui gėlytės negavau:( Bet vis laukiu pavasario nuo kalėdų orchidėjų čekį turiu
Lialkaaa Nebūčiua ir aš atsilaikiusi:)
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 20, 20:19)
Lialkaaa Nebūčiua ir aš atsilaikiusi:)
dar viena tokia palikau, turbut su tiek pat pumpuru bet paskui maciau kaip moteriske kilnojo, tai nzn ar paliko
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 20, 16:35)
Sveikos
na labai razus ir geras pirkinukas linkiu,kad visi ziedeliai sekmingai ir suzydetu
Vakar eidami į draugų įkurtuves užsukom į rimi, ir užmačiau miniuką, šiandien nulėkiau-jis laukė manęs ir nusipirkau na tik kad pas mane trečias miniukas ir visi violetinių alyvinių atspalvių, bet kitokių nerandu, o balti ne taip traukia Rodausi
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 21, 12:57)
Vakar eidami į draugų įkurtuves užsukom į rimi, ir užmačiau miniuką, šiandien nulėkiau-jis laukė manęs ir nusipirkau na tik kad pas mane trečias miniukas ir visi violetinių alyvinių atspalvių, bet kitokių nerandu, o balti ne taip traukia Rodausi
mmmm, koks grazus
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 21, 13:57)
grazuolis o kurioj cia rimi? ir gal kuri matet kur yra pirkti miniukams vazoneliu persvieciamu? siek tiek didesniu, nei tie su kuriais parduoda? maximose tai visi normalus dideli..
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 21, 16:45)
grazuolis o kurioj cia rimi? ir gal kuri matet kur yra pirkti miniukams vazoneliu persvieciamu? siek tiek didesniu, nei tie su kuriais parduoda? maximose tai visi normalus dideli..
Čia Žirmūnų Rimi esančioje gėlinukėje Tik gėlės, dar vieną palikau tokį ir baltų nemažai O vazonėlių aš pirkau tik nebepamenu kur šiek tiek didesnių, ar akropolyje ar senukuose nepamenu. Akropolyje ermitaže atrodo.
Ermitažo revizijos ataskaita
yra nemažai cimbidžių nukainuotų,kabo ir vandutė smulkiažiedė oranžinė,stovis labai neblogas,šaknys geros -90lt. iš 149 ... ,falikų yra pigesnių,''kambrijų'',oncidiumų,miltoniopsių po 5 lt....
nenupigintų yra doritaenopsių baltų ir mėlynų (pan.) po 40 lt,bet 25 proc. galima ermitažo pinigais mokėt...,yra cimbidžių 149lt. ,bazėj tokie žymiai pigesni...
žodžiu kažko labai įdomaus neradau lauksim naujo vežimo
yra nemažai cimbidžių nukainuotų,kabo ir vandutė smulkiažiedė oranžinė,stovis labai neblogas,šaknys geros -90lt. iš 149 ... ,falikų yra pigesnių,''kambrijų'',oncidiumų,miltoniopsių po 5 lt....
nenupigintų yra doritaenopsių baltų ir mėlynų (pan.) po 40 lt,bet 25 proc. galima ermitažo pinigais mokėt...,yra cimbidžių 149lt. ,bazėj tokie žymiai pigesni...
žodžiu kažko labai įdomaus neradau lauksim naujo vežimo
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 21, 18:39)
žodžiu kažko labai įdomaus neradau
o kaip gi tamsiai raudonos katlėjos? ar jau nebėra? prie doritaenopsių stovėjo.. labai graži spalva...
o banginio senukuose kokie dendrobiai aukšti, žiedstiebis ilgas, žiedai dideli, o spalvos išvis tokios dar nesu mačius, kažin ar tinkamai nupasakosiu - švelniai geltona ir patepliota violetine... 16.99... keista, kad dar niekas nenusipirko ir nepasigyrė