Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Čia kaip visada užeinu pasigrožėti jūsų visų gėlytėmis, naujais pirkinukais ir pan.

Ir aišku saviškes parodyti. Va jau keikis įsižydėjo-įsismarkavo - 4 dideli žiedai, net linksta wub.gif

user posted image
Atsakyti
nu, kokie visu grazus ziedai wub.gif tiesiog pasaka, negaliu atsiziureti... saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 02 19, 20:25)
dendrobiai kokie nors bigibum gal ir nieko, bet man nebesiseka, kažkaip pasimirė beveik visi, liko tik vienas nobile ir pabiržės dovanotas  verysad.gif tas tai sveikutis, auga  thumbup.gif

tai gal tau pavyks sužinoti jo spalvą smile.gif
Atsakyti
Mano tokia kazkada numire verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 02 19, 18:21)

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 19, 21:47)
Mano tokia kazkada numire  verysad.gif
Papildyta:

butum kur arciau "atresciau" vaika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 19, 19:11)
būk rami  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikrai bus dar ir sekančią savaitę , nes geltonųjųjų visai nemažai.... beje, yra pora gražių rožinių su lyg gelsvu viduriuku ir dar vienas margai taškuotas man labai krito į akį - neėmiau - tau palikau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

o Ievūnei varpelių įspūdingų atvežta  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Oi kaip gerai, tai kitą savaitėlę manau reiks užsukti:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 02 19, 23:55)
butum kur arciau "atresciau"  vaika  mirksiukas.gif

Nelabai man sekasi su klumpaitem...

Savo katina as ... ... ... nulauze ziedkoti orchidejai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 02 20, 00:55)
butum kur arciau "atresciau"  vaika  mirksiukas.gif

o is kurio jus miesto? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Parduodu orchidariuma
Atsakyti
uogiene, vajei kodėl parduoti nutarėte? mano svajonė bet kol kas ankstokai dar nelabai kur dėti turėčiau. Ir pinigėlių šike tiek paistaupyti reikia
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 20, 12:40)
uogiene, vajei kodėl parduoti nutarėte? mano svajonė bet kol kas ankstokai dar nelabai kur dėti turėčiau. Ir pinigėlių šike tiek paistaupyti reikia

verysad.gif pagrindine priezastis - orchidariumas musu gamintas pagal nisos ismatavimus, o toje nisoje suskilo siena (naujas namas), tai norint ja sutvarkyti, reikia kazkur perstatyti orchideju nama, o kitos vietos jam nera verysad.gif be to turim 2 maziukus vaikiukus, kurie ypac domisi orchidariumu blink.gif aj zodziu, skaudi tema man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 02 20, 15:05)
verysad.gif pagrindine priezastis - orchidariumas musu gamintas pagal nisos ismatavimus, o toje nisoje suskilo siena (naujas namas), tai norint ja sutvarkyti, reikia kazkur perstatyti orchideju nama, o kitos vietos jam nera  verysad.gif be to turim 2 maziukus vaikiukus, kurie ypac domisi orchidariumu  blink.gif aj zodziu, skaudi tema man  blush2.gif

verysad.gif verysad.gif
Atsakyti