Čia kaip visada užeinu pasigrožėti jūsų visų gėlytėmis, naujais pirkinukais ir pan.
Ir aišku saviškes parodyti. Va jau keikis įsižydėjo-įsismarkavo - 4 dideli žiedai, net linksta
nu, kokie visu grazus ziedai tiesiog pasaka, negaliu atsiziureti... saunuoles
QUOTE(mikuotuke @ 2010 02 19, 20:25)
dendrobiai kokie nors bigibum gal ir nieko, bet man nebesiseka, kažkaip pasimirė beveik visi, liko tik vienas nobile ir pabiržės dovanotas tas tai sveikutis, auga
tai gal tau pavyks sužinoti jo spalvą
Mano tokia kazkada numire
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 02 19, 18:21)
QUOTE(Tina* @ 2010 02 19, 21:47)
butum kur arciau "atresciau" vaika
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 19, 19:11)
būk rami tikrai bus dar ir sekančią savaitę , nes geltonųjųjų visai nemažai.... beje, yra pora gražių rožinių su lyg gelsvu viduriuku ir dar vienas margai taškuotas man labai krito į akį - neėmiau - tau palikau
o Ievūnei varpelių įspūdingų atvežta
o Ievūnei varpelių įspūdingų atvežta
Oi kaip gerai, tai kitą savaitėlę manau reiks užsukti:)
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 02 19, 23:55)
Nelabai man sekasi su klumpaitem...
Savo katina as ... ... ... nulauze ziedkoti orchidejai
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 02 20, 00:55)
o is kurio jus miesto?
Sveikos
Parduodu orchidariuma
Parduodu orchidariuma
uogiene, vajei kodėl parduoti nutarėte? mano svajonė bet kol kas ankstokai dar nelabai kur dėti turėčiau. Ir pinigėlių šike tiek paistaupyti reikia
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 20, 12:40)
uogiene, vajei kodėl parduoti nutarėte? mano svajonė bet kol kas ankstokai dar nelabai kur dėti turėčiau. Ir pinigėlių šike tiek paistaupyti reikia
pagrindine priezastis - orchidariumas musu gamintas pagal nisos ismatavimus, o toje nisoje suskilo siena (naujas namas), tai norint ja sutvarkyti, reikia kazkur perstatyti orchideju nama, o kitos vietos jam nera be to turim 2 maziukus vaikiukus, kurie ypac domisi orchidariumu aj zodziu, skaudi tema man
QUOTE(Uogienė @ 2010 02 20, 15:05)
pagrindine priezastis - orchidariumas musu gamintas pagal nisos ismatavimus, o toje nisoje suskilo siena (naujas namas), tai norint ja sutvarkyti, reikia kazkur perstatyti orchideju nama, o kitos vietos jam nera be to turim 2 maziukus vaikiukus, kurie ypac domisi orchidariumu aj zodziu, skaudi tema man