Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

siek tiek pagrazinsiu tema blush2.gif
po truputi skleidzia pumpuriukus

user posted image

labai labai laukiami ziedeliai

user posted image

ir dar vis zydi

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Merginos gal galit padet man, atsiprasau iskart uz kvaila klausima, bet as niekados nesu maciusi, kaip ziedkotis isdyksta, juk labai panasu i orine sakni, kaip atskirti, kad butent ziedkotis lenda? Iskart dekoju uz mano apsvietima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 02 18, 21:12)
Merginos gal galit padet man, atsiprasau iskart uz kvaila klausima, bet as niekados nesu maciusi, kaip ziedkotis isdyksta, juk labai panasu i orine sakni, kaip atskirti, kad butent ziedkotis lenda? Iskart dekoju uz mano apsvietima  4u.gif

na tiesiog, saknys daugiau auga i apacia ir buna "sidabrines" spalvos, bei galiukas toks apvalesnis, o ziedkotis auga i daugiau i auksti, zalias ir siek tiek smailesnis galiukas doh.gif blush2.gif na tikiuosi aiskiai paaiskinau.. 4u.gif jei nea tai gal kitos aiskiau paaiskins, ar kokia nuotrauka imes ax.gif ikelk nuotrauka, padesim atskirti ar ziedkotis, ar saknyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 18, 22:29)
na tiesiog, saknys daugiau auga i apacia ir buna "sidabrines" spalvos, bei galiukas toks apvalesnis, o ziedkotis auga i daugiau i auksti, zalias ir siek tiek smailesnis galiukas doh.gif  blush2.gif  na tikiuosi aiskiai paaiskinau.. 4u.gif  jei nea tai gal kitos aiskiau paaiskins, ar kokia nuotrauka imes ax.gif  ikelk nuotrauka, padesim atskirti ar ziedkotis, ar saknyte  mirksiukas.gif

Tai, kad jo dar nesulaukiu, kai kas nors pradeda lysti jau apsidziaugiu biggrin.gif , o veliau tas zalias papilkuoja ir nuliustu verysad.gif , kad tai saknis, o ne ziedkotis verysad.gif Tai dabar zinosiu, kad galiuka reik ziuret ar smailus, ar bukas. Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 02 18, 19:18)
gera vyra turi  thumbup.gif

Kiek pamenu taviskis irgi geras biggrin.gif Net karvytes pasiimt i kita miesto gala atveze lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 02 18, 21:12)
Merginos gal galit padet man, atsiprasau iskart uz kvaila klausima, bet as niekados nesu maciusi, kaip ziedkotis isdyksta, juk labai panasu i orine sakni, kaip atskirti, kad butent ziedkotis lenda? Iskart dekoju uz mano apsvietima  4u.gif

klausimas priklausytų priežiūros temai doh.gif doh.gif doh.gif

žiedstiebis atrodo taip:
http://public.fotki....091019-060.html
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 19, 00:04)
klausimas priklausytų priežiūros temai doh.gif  doh.gif  doh.gif

žiedstiebis atrodo taip:
http://public.fotki....091019-060.html

Na nepykit, iskilo staigiai klausimas ir brukstelejau sitoj temelej, nes dauguma tikrai zino kaip jis atrodo 4u.gif
Ir LABAI DEKUI uz nuotraukyte, va sito man ir reikejo, PAMATYTI!!!. ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 02 17, 10:11)

wub.gif labai gražu
QUOTE(nila_ks @ 2010 02 17, 15:06)
MB dovana Valentino dienos proga  wub.gif

wub.gif

QUOTE(borjomi @ 2010 02 17, 20:57)
va, siandieninis mano pirkinys... neturejau dar tokios dryzuotukes  wub.gif

kokia gražute wub.gif
Atsakyti
Skelbimukas http://www.rojaussod...i...f=13&t=6690
Atsakyti
Ech is tiesu naujienu stygius...
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 17, 20:06)
manau verta pamėgint... kitai gėlei daugiau liks  thumbup.gif  lotuliukas.gif baisi liga  doh.gif  mirksiukas.gif

Tai va, vakar nusipirkau raibuole, labai grazi, buvo naujos atvestos tai nesiderejau biggrin.gif
aisku ir dar nusipirkau mazyte balta doh.gif blush2.gif
aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimonduxe @ 2010 02 19, 15:26)
Tai va, vakar nusipirkau raibuole, labai grazi, buvo naujos atvestos tai nesiderejau biggrin.gif
aisku ir dar nusipirkau mazyte balta doh.gif  blush2.gif
aciu uz info 4u.gif

o tai kur nuotraukyte? blush2.gif ir kokia kaina raibuoles? dar liko? lapai margi ar nea?
man irgi laaaabai reikia raibuoles, bet noreciau margalapes... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti