Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(sokejuke86 @ 2010 01 29, 18:02)
O aš šiandien nulėkiau į Floriadą ir nusipirkau nukainotą vandutę ir katlėją bordinę. Vandutė nerimą kelia, bet žiūrėsim, o kaltlėjos nežmoniškai šaknų daug ir jų visų taip. Dar gundžaiusi geltona su raudonu viduriuku, bet palaužyti lapukai vystantis žiedelis atidėjau kitam kartui. Labai kasininkė maloni, padėjo man "apvilkti" gėlytes, apvilkom striuke žiemine ir šaliku, dar į didelį medžiaginį maišą įstatėm, prieš ati įvyniojo, tai tikiuosi neapšalo. Iš ermitažo per didesnį šaltį atsitemopiau nukainotą phaleonopsį ir nenumetė nei vieno pumpuro ar žiedo. ax.gif
Nuotraukytės katlėjos turbūt ryt bus ax.gif

fotkių, prašom, juk negalima šitaip girtis mirksiukas.gif šiandien, a? taip liūdna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 29 sausio 2010 - 17:05
Pabersiu savo žiedų šaltą lietuvišką žiemą wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O čia iš didžiosios baltažiedės laukiau, kada keikis išleis šakneles, o jis išleido gražuolį ūglį, kuris dar ir pražydo bigsmile.gif
user posted image

iš arčiau
user posted image

Atsakyti
Lietuva, fantastika žiedukai, ir žydintis keikis 4u.gif
Ir rodausi gėlytes, pačios kaltos būsite, ne dienos šviesoje fotografuotos ax.gif
Katlėja šiek tiek bordinesnė nei foto atrodo, nors šiaip tokia pusiau bordinė pusaiu rožinė bigsmile.gif Nors gaila ir grynai tamsiai raudoną čiupusi būčiau nebuvo. Vat visos su tiek šaknų katlėjos....
Dar labai paphiopedilum nukainoto norėjau, kur anksčiau 75 ar pan kainavo dabar 20, bet susilaikaiu daugoka vienam kartui... O vanda - Vanda Sansai Blue
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 29 sausio 2010 - 17:49
Labai graziai trodo, ypac tas su keikiu ir ziedeliais - pasaka
Atsakyti
Lietuva, sokejuke 86, jus gelytes tikri groziai wub.gif
Atsakyti
Lietuva,tavo ziedeliai kaip visada wub.gif wub.gif Sokejuke 86 pirkinukai thumbup.gif ,gal gali pasakyti,kaip kitu cattleyju ziedeliai ,ar grazus?
Atsakyti
Lietuva, sokejuke86, nuostabūs žiedai! wub.gif wub.gif O keikis išvis šaunuolis, ant mamytės pražydo bigsmile.gif

Pražydo maniškis Miltonidium Hawaiian Sunset ( ? )

user posted image

Ir dendrobium biggibum toliau džiugina naminiais žiedais smile.gif (Pirmas pačios pražydintas dendrobis, nes dar nelabai ilgai turiu su jais reikalų blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Indraja: 29 sausio 2010 - 18:38
visų mergaičių pasakiški žiedai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu man tai jau indrajos žiedas wub.gif fantastinio grožio
Atsakyti
ax.gif Užsiregistruoju ir aš 4u.gif merginos ,na ir žiedų užderėjo thumbup.gif wub.gif
Indraja koks išskirtinis žydėjimas thumbup.gif
Atsakyti
Indraja,miltonidiumas tikrai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tina,

Kažkas nusineša metus,
Svaigius kaip jūra ir greitus kaip vėjas.
Kažkas nusineša metus,
Žalius ir žydinčius kaip vasara.
Kažkas negryžtamai nusineša džiaugsmus,
Skausmus ir lūkesčius,
Neleisdamas sustoti ir palikdamas tik vieną kelią-
Į Gyvenimą...

Atsakyti