Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

as cia irgi ne i tema, bet negaliu nepasakius lotuliukas.gif

zodziu,skaitau sena "Sodo kraite" zurnala. vienam psl ideta nuotrauka phalaenopsio. anuke nufotografavo mociutes auginama orchideja ir norejo parodyti,kiek daug ziedu pas ja.... na, ir prie to jau kiek supratau pats zurnalas paraso,kaip priziureti orchidejas phalaenopsius... taigi, tik nebandykit to namuose lotuliukas.gif

1. nuo lapkricio iki pavasario temperatura nakti 12 laipsniu,diena iki 18 laipsniu....(kazi, kiek ilgai trauks..)
2. laistyti per virsu, ispilti pertekliu is lekstutes (sakau gal cia ne sanpaulija lotuliukas.gif )
3. persodinant nukarpyti visas supuvusias saknis ir nukracius kuo daugiau zemiu (!) isodinti i kitas zemes (!) (na, manau prie tokios prieziuros,tikrai persodinant daug supuvusiu saknu bus, jei bus ka persodint isvis )

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 15 vasario 2010 - 19:44
QUOTE(evutext @ 2010 02 15, 21:43)
nukracius kuo daugiau zemiu (!) isodinti i kitas zemes (!)

blink.gif doh.gif įsivaizduoju .......
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2010 02 15, 20:43)

1. nuo lapkricio iki pavasario temperatura nakti 12 laipsniu,diena iki 18 laipsniu....(kazi, kiek ilgai trauks..)
2. laistyti per virsu, ispilti pertekliu is lekstutes (sakau gal cia ne sanpaulija  lotuliukas.gif )
3. persodinant nukarpyti visas supuvusias saknis ir nukracius kuo daugiau zemiu (!) isodinti i kitas zemes (!) (na, manau prie tokios prieziuros,tikrai persodinant daug supuvusiu saknu bus, jei bus ka persodint isvis )

Cia gera informaciaj radai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu mergai ir numirojus tema unsure.gif a nieks nepasigirs Valentininėm gėlėm? biggrin.gif
Mano katlejos "vokas" jau nukrito,matau keturis mažus pumpuriukus rolleyes.gif kažin nepritruks jai šviesos? Dar pas mane nežydėjus-nežinau kokiios net spavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 02 16, 18:10)
Nu mergai ir numirojus tema  unsure.gif  a nieks nepasigirs Valentininėm gėlėm?  biggrin.gif
Mano katlejos "vokas" jau nukrito,matau keturis mažus pumpuriukus  rolleyes.gif kažin nepritruks jai šviesos? Dar pas mane nežydėjus-nežinau kokiios net spavos  biggrin.gif

blush2.gif mano valentininės ne orchės.....
turėtų žydėt,tik nekeisk vietos ar aplinkos ir būtinai pasigirk kai pražys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 16, 18:12)
blush2.gif mano valentininės ne orchės.....
turėtų žydėt,tik nekeisk vietos ar aplinkos ir būtinai pasigirk kai pražys  bigsmile.gif

gerai kad pasakei 4u.gif o šita...galiu pasukt i šviesą tą žiedą? o tai turiu tik viena tokią ir nebuvau susidūrus su jos auginimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 02 16, 18:47)
gerai kad pasakei  4u.gif  o šita...galiu pasukt i šviesą tą žiedą? o tai turiu tik viena tokią ir nebuvau susidūrus su jos auginimu smile.gif

aš saviškę iš skm tampiau iš kambario įt kambarį , ten kur šviesiau ir pražydo visi pumpurai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 02 16, 19:25)
aš saviškę iš skm tampiau iš kambario įt kambarį , ten kur šviesiau ir pražydo visi pumpurai 4u.gif

Ačiū mergaitės už paprotinimus mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 02 16, 20:25)

nieko jei temperatūra nesiskiria,bet jei smarkiai pasikeis gali pumpurai nukrist,tada verksi ciucę apsikabinus.... mirksiukas.gif ,aš jau pasimokiau su cimbu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 13, 08:54)
Tikrai nieko. Visos žydi ir bujoja pas mane. Tik jos įsodintos į permatomus vazonus, o po to jau įdėtos į tuos nepermatomus.

Ačiū už atsakymą 4u.gif

Rodau sąvają orchidėją, iki gruodžio mėn buvo vien stabarai, jau galvojau, kad galas jai, bet pradėjo rastis pumpuriukai, kurie pražydo wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo(ni)ka: 16 vasario 2010 - 21:29
As tai laukiu nesulaukiu kada SKM substrato smulkaus atsives. Labai man jau jo reikia.
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2010 02 15, 19:43)
as cia irgi ne i tema, bet negaliu nepasakius  lotuliukas.gif

zodziu,skaitau sena "Sodo kraite" zurnala. vienam psl ideta nuotrauka phalaenopsio. anuke nufotografavo mociutes auginama orchideja ir norejo parodyti,kiek daug ziedu pas ja.... na, ir prie to jau kiek supratau pats zurnalas paraso,kaip priziureti orchidejas phalaenopsius... taigi, tik nebandykit to namuose  lotuliukas.gif

2. laistyti per virsu, ispilti pertekliu is lekstutes (sakau gal cia ne sanpaulija  lotuliukas.gif )

doh.gif

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 16, 21:26)
Ačiū už atsakymą 553/photos/5/1482075/7373208/CIMG9729-vi.jpg[/im

grazute wub.gif

aš nuo naujų pirkinių kolkas susilaikau, džiaugiuosi esamais žiedeliais wub.gif bet jau rankos niežti lotuliukas.gif
Atsakyti