as cia irgi ne i tema, bet negaliu nepasakius
zodziu,skaitau sena "Sodo kraite" zurnala. vienam psl ideta nuotrauka phalaenopsio. anuke nufotografavo mociutes auginama orchideja ir norejo parodyti,kiek daug ziedu pas ja.... na, ir prie to jau kiek supratau pats zurnalas paraso,kaip priziureti orchidejas phalaenopsius... taigi, tik nebandykit to namuose
1. nuo lapkricio iki pavasario temperatura nakti 12 laipsniu,diena iki 18 laipsniu....(kazi, kiek ilgai trauks..)
2. laistyti per virsu, ispilti pertekliu is lekstutes (sakau gal cia ne sanpaulija )
3. persodinant nukarpyti visas supuvusias saknis ir nukracius kuo daugiau zemiu (!) isodinti i kitas zemes (!) (na, manau prie tokios prieziuros,tikrai persodinant daug supuvusiu saknu bus, jei bus ka persodint isvis )
QUOTE(evutext @ 2010 02 15, 21:43)
nukracius kuo daugiau zemiu (!) isodinti i kitas zemes (!)
įsivaizduoju .......
QUOTE(evutext @ 2010 02 15, 20:43)
1. nuo lapkricio iki pavasario temperatura nakti 12 laipsniu,diena iki 18 laipsniu....(kazi, kiek ilgai trauks..)
2. laistyti per virsu, ispilti pertekliu is lekstutes (sakau gal cia ne sanpaulija )
3. persodinant nukarpyti visas supuvusias saknis ir nukracius kuo daugiau zemiu (!) isodinti i kitas zemes (!) (na, manau prie tokios prieziuros,tikrai persodinant daug supuvusiu saknu bus, jei bus ka persodint isvis )
Cia gera informaciaj radai
Nu mergai ir numirojus tema a nieks nepasigirs Valentininėm gėlėm?
Mano katlejos "vokas" jau nukrito,matau keturis mažus pumpuriukus kažin nepritruks jai šviesos? Dar pas mane nežydėjus-nežinau kokiios net spavos
Mano katlejos "vokas" jau nukrito,matau keturis mažus pumpuriukus kažin nepritruks jai šviesos? Dar pas mane nežydėjus-nežinau kokiios net spavos
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 02 16, 18:10)
Nu mergai ir numirojus tema a nieks nepasigirs Valentininėm gėlėm?
mano valentininės ne orchės.....
turėtų žydėt,tik nekeisk vietos ar aplinkos ir būtinai pasigirk kai pražys
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 16, 18:12)
mano valentininės ne orchės.....
gerai kad pasakei o šita...galiu pasukt i šviesą tą žiedą? o tai turiu tik viena tokią ir nebuvau susidūrus su jos auginimu
QUOTE(~Sandrita~ @ 2010 02 16, 18:47)
gerai kad pasakei o šita...galiu pasukt i šviesą tą žiedą? o tai turiu tik viena tokią ir nebuvau susidūrus su jos auginimu
aš saviškę iš skm tampiau iš kambario įt kambarį , ten kur šviesiau ir pražydo visi pumpurai
QUOTE(pabirze @ 2010 02 16, 19:25)
aš saviškę iš skm tampiau iš kambario įt kambarį , ten kur šviesiau ir pražydo visi pumpurai
Ačiū mergaitės už paprotinimus
QUOTE(pabirze @ 2010 02 16, 20:25)
nieko jei temperatūra nesiskiria,bet jei smarkiai pasikeis gali pumpurai nukrist,tada verksi ciucę apsikabinus.... ,aš jau pasimokiau su cimbu
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 13, 08:54)
Tikrai nieko. Visos žydi ir bujoja pas mane. Tik jos įsodintos į permatomus vazonus, o po to jau įdėtos į tuos nepermatomus.
Ačiū už atsakymą
Rodau sąvają orchidėją, iki gruodžio mėn buvo vien stabarai, jau galvojau, kad galas jai, bet pradėjo rastis pumpuriukai, kurie pražydo
As tai laukiu nesulaukiu kada SKM substrato smulkaus atsives. Labai man jau jo reikia.
QUOTE(evutext @ 2010 02 15, 19:43)
as cia irgi ne i tema, bet negaliu nepasakius
zodziu,skaitau sena "Sodo kraite" zurnala. vienam psl ideta nuotrauka phalaenopsio. anuke nufotografavo mociutes auginama orchideja ir norejo parodyti,kiek daug ziedu pas ja.... na, ir prie to jau kiek supratau pats zurnalas paraso,kaip priziureti orchidejas phalaenopsius... taigi, tik nebandykit to namuose
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 16, 21:26)
Ačiū už atsakymą 553/photos/5/1482075/7373208/CIMG9729-vi.jpg[/im
grazute
aš nuo naujų pirkinių kolkas susilaikau, džiaugiuosi esamais žiedeliais bet jau rankos niežti