Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 12, 21:11)
Sveikos, man labai patinka orchidėjos  wub.gif  Jūsų visų labai gražios  wub.gif Labai patiko geltonosios  wub.gif

Lietuva, ar nieko blogo gėlytėms, jei laikote ne permatomuose vazonuose?  4u.gif

Tikrai nieko. Visos žydi ir bujoja pas mane. Tik jos įsodintos į permatomus vazonus, o po to jau įdėtos į tuos nepermatomus.
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 12, 22:49)
jei rimtai,tai vasarą gražus rajonas  thumbup.gif aš ne vietinė čia,bet tekę prieš kelis metus gyvent truputį,tai tikrai žalia...,nors šiaip gyvenamoji vieta dar žalesnė-iš vienos pusės žalieji ežerai iš kitos miškas.. irgi gražu  thumbup.gif
mano gėlių irgi praeiviai nemato,gal ir gerai???  g.gif  lotuliukas.gif

Aš dirbu 16 metų Lazdynuose, už tat toks jau kaip savas rajonas patapo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 12, 20:26)
Ačiūsmile.gif vanda nukainota buvo lotuliukas.gif  O man tavo miniuko foto neberodo. Mnao taip su dviem žiedstiebiais miniukas nors žydi tik vienas kol kas

Tai tuoj zydes ir kitas mirksiukas.gif o mano miniuku neberodo, nes pagaliau albuma noramaliai susitvarkiau...o tai buvo viskas vienam puslapyje sugrusta doh.gif
tad ikeliu dar karteli 4u.gif beje, siryt atsikelus pastebejau, kad jau vienas pumpurelis pradejo skleistis wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 12, 20:08)
Mergaitėėėėėsss darbe labai nesiseka, pervargau trečiadienį vėl nusimato sėdėjimas

nu labai jau neblogi tavo pirkinukai thumbup.gif

QUOTE(lialkaa @ 2010 02 13, 10:06)
Tai tuoj zydes ir kitas  mirksiukas.gif  o mano miniuku neberodo, nes pagaliau albuma

grazuoliukas irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 13, 10:06)

šitas tavo gėliukas kaip dirbtinis atrodo thumbup.gif , labai jau gražus
Atsakyti
aciu aciu 4u.gif pati atsiziuret negaliu lotuliukas.gif doh.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labutes atejau pagalbos ax.gif
Turiu keleta orhideju, jos visi metai dziugino mane.O dabar pastebojau kad antroi pusei lapu atsirado tokie kimbanntys laseliai g.gif g.gif Viena gele mire, dar viena ir kazkokia keista.Gal cia kazkokia liga g.gif Nelabai kokia gelininke esu tai nezinau kaip tvarkytis ax.gif
Atsakyti
O stai mano miniuko ziedeliai (zydejo seniau, ne dabar):
[attachmentid=193128]
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 13, 15:40)
O stai mano miniuko ziedeliai (zydejo seniau, ne dabar):

irgi fainuoliukas wub.gif wub.gif as tai jauciu nuo orchidliges pasigavau komplikacija - miniukliga... doh.gif doh.gif lotuliukas.gif visai noreciau daaaaaaaug skirtingu miniuku tureti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialkaa: 13 vasario 2010 - 15:20
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 13, 17:20)
irgi fainuoliukas wub.gif  wub.gif as tai jauciu nuo orchidliges pasigavau komplikacija - miniukliga... doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif visai noreciau daaaaaaaug skirtingu miniuku tureti  blush2.gif

gera komplikacija thumbup.gif daaaaug sutalpint galima mirksiukas.gif
Atsakyti
o as siandien aplankiau keleta geliu "Tasku" lotuliukas.gif

1. Draugystes g. baze...
na ir ka, raibuoles vis dar po 30 Lt... negaliu,kaip pasiutimas ima... ir kaip dar jos gyvos ten? blush2.gif
atvezta nauju miniuku po 20 Lt. alyviniai taskuoti.... po du ziedstiebius... na, man paliko ispudi tikrai....
yra labai neblogu cambriu ir raibuoliu standartiniu,bet didziuliais ziedais...tik kaina kazkodel abeju kosmine....40-50 Lt...

2. Hyper Maxima. galvojau jei vazoninem gelem 25 proc,tai jau rasiu ka gero... taigi, buvo viena ryskiais ziedais geltona, o kita taskuota, na bet krumeliai patys ir saknys tai pasibaisetinos bukles... vieno net nera virsutinio lapelio, o kito skrotele ispuvus... baisu schmoll.gif

3. Vaidrena (prie Senamiescio tilto). o cia buvo gan dideliu liudisia discolor po 8 Lt, mazesnes - po 5 Lt. tikrai vertos demesio.... aki patrauke rozinis phalaenopsis su baltu viduriuku (tokio lb noriu paskutiniu metu), na bet kaina 30 Lt doh.gif kazkaip daug pasirode, ipratau prie mazesniu, o ypac bazese....

taip pat elegant debora, baltas violetiniais taskais, zalias violetiniai taskuotas, geltonas su bruksneliais buvo verti demesio... irgi ka tik atvezti, irgi po 30 Lt..

na, o cia MB dovana - Valentinukas. issirinkau pati,bet man nupirko blush2.gif zodziu,uzkretet mane miniuku liga. zemesnis ziedstiebiukas sulig telefonu mazdaug... zinau,kad labai norit pamatyt,tai fotkinu kaip galiu, o veliau idesiu meniskesne fotke smile.gifsmile.gif

sitas paprastas baltuolis uz 10 Lt.... Vaidrenoj. dar trys liko..o gal jau nebe,nes uz tokia kaina ir pries mane kelis nupirko.

user posted image

zodziu, gaila,kad pinigu nera, o tai buciau kokias keturias paprastas, bet mielas geles partempus smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 13, 17:12)
gera komplikacija  thumbup.gif daaaaug sutalpint galima  mirksiukas.gif

sutalpint tai tikrai daug galima, dar jiems vietos pas mane yra bigsmile.gif ax.gif bet biskuti kainuoja... kai pasiziuri, tokia mazute gelyte o 25 lt doh.gif vat jei tokiu po 10lt vilniuj butu kaip kad evutext surado.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2010 02 13, 17:21)
o as siandien aplankiau keleta geliu "Tasku"  lotuliukas.gif

taip pat elegant debora, baltas violetiniais taskais, zalias violetiniai taskuotas, geltonas su bruksneliais buvo verti demesio... irgi ka tik atvezti, irgi po 30 Lt..

debora už30?
gražūs miniukai, bet aš bijau su jais prasidėt, su vienu niekaip nesusišneku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 13 vasario 2010 - 17:26