jolla42, labai ačiū, kad parašėt, nes kitaip nebūtų manau sušvietę važiuot akropolio tikrinti šiandien...aš aju Jums tokioj skoloj sėdžiu... o spalvytė vandos tikrai gražesnė, dideli žiedai...jei kada pavyks pačiai pražydinti nuostabu bus, be to neblogos labai šaknys. MMMM ačiū
[quote=sokejuke86,2010 02 12, 20:08]
sokejuke86 fantastiška vanda mano svajoniu svajonė
sokejuke86 fantastiška vanda mano svajoniu svajonė
jolantukas1, vanda tokia sodriai tamsiai rožinė į violetinę, mėlyną aju irgi pirkau nukainotą, lauksim kada nors žiedelių. Aš tai dar labai oranžinės smulkiažiedės vandos kada nors norėsiu:) bet aju su žiedais, nes perku vis nukainotas kaži kada žiedukų sulauksiu.
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 12, 20:03)
jolantukas1, vanda tokia sodriai tamsiai rožinė į violetinę, mėlyną aju irgi pirkau nukainotą, lauksim kada nors žiedelių. Aš tai dar labai oranžinės smulkiažiedės vandos kada nors norėsiu:) bet aju su žiedais, nes perku vis nukainotas kaži kada žiedukų sulauksiu.
aišku
aš dirbu tarp gėlių tai namie jų nelabai noriu
nors orchidėjų turiu apie trisdešimt.
QUOTE(jolantukas1 @ 2010 02 12, 20:04)
nors orchidėjų turiu apie trisdešimt.
oho, trisdesimt orchideju! tik pavydeti galima... o jei dar suzydi visos vienu metu, isivaizduoju koks grozis
jolantukas1 oho o dar sakai gėlių nenori pas mane dar tiek nėra. na gal panašiai
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 12, 20:10)
jolantukas1 oho o dar sakai gėlių nenori pas mane dar tiek nėra. na gal panašiai
ir kur jus visas sutalpinat?
panašiai tokiais žiedeliais kada nors noriu vandos ir dar begalės kitų...baisu:)http://home-and-garden.webshots.com/photo/1328098629033908887PtYGmU ir tokia man labai gražuhttp://philippineorchids.wordpress.com/2008/02/03/vanda-sanderiana/
QUOTE(borjomi @ 2010 02 12, 20:10)
oho, trisdesimt orchideju! tik pavydeti galima... o jei dar suzydi visos vienu metu, isivaizduoju koks grozis
vasara vienu metu žydėjo 11.
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 12, 20:10)
aš žinok jas dažnai išdalinu paskui vėl prisikaupia jų pas mane
QUOTE(borjomi @ 2010 02 12, 20:12)
ir kur jus visas sutalpinat?
ant palangės,nes susodintos į vazonus po tris :)kai kurios didesnės po vieną
QUOTE(jolantukas1 @ 2010 02 12, 21:59)
net išlindau į balkoną balta...
mačiau palangę žydinčią,bet ne vien baltai ..... vadinasi ne jūsų...
šokėjuke-smagu,kad galėjau prisidėt prie svajonės išsipildymo
o ir gėlę palikt gaila buvo
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 12, 20:24)
net išlindau į balkoną balta...
foto darytos vasarą
aukštai gyvenu,sunku mane pamatyti su savo gėlytėm
QUOTE(jolantukas1 @ 2010 02 12, 22:27)
jei rimtai,tai vasarą gražus rajonas aš ne vietinė čia,bet tekę prieš kelis metus gyvent truputį,tai tikrai žalia...,nors šiaip gyvenamoji vieta dar žalesnė-iš vienos pusės žalieji ežerai iš kitos miškas.. irgi gražu
mano gėlių irgi praeiviai nemato,gal ir gerai???