Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

jolla42, labai ačiū, kad parašėt, nes kitaip nebūtų manau sušvietę važiuot akropolio tikrinti 4u.gif šiandien...aš aju Jums tokioj skoloj sėdžiu... o spalvytė vandos tikrai gražesnė, dideli žiedai...jei kada pavyks pačiai pražydinti nuostabu bus, be to neblogos labai šaknys. bigsmile.gif MMMM ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=sokejuke86,2010 02 12, 20:08]

user posted image
user posted image
sokejuke86 fantastiška vanda wub.gif wub.gif wub.gif mano svajoniu svajonė blush2.gif
Atsakyti
jolantukas1, vanda tokia sodriai tamsiai rožinė į violetinę, mėlyną aju irgi pirkau nukainotą, lauksim kada nors žiedelių. Aš tai dar labai oranžinės smulkiažiedės vandos kada nors norėsiu:) bet aju su žiedais, nes perku vis nukainotas kaži kada žiedukų sulauksiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 12, 20:03)
jolantukas1, vanda tokia sodriai tamsiai rožinė į violetinę, mėlyną aju irgi pirkau nukainotą, lauksim kada nors žiedelių. Aš tai dar labai oranžinės smulkiažiedės vandos kada nors norėsiu:) bet aju su žiedais, nes perku vis nukainotas kaži kada žiedukų sulauksiu. g.gif

aišku smile.gif

aš dirbu tarp gėlių tai namie jų nelabai noriu ax.gif
nors orchidėjų turiu apie trisdešimt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantukas1: 12 vasario 2010 - 20:06
QUOTE(jolantukas1 @ 2010 02 12, 20:04)
nors orchidėjų turiu apie trisdešimt.

oho, trisdesimt orchideju! 4u.gif drinks_cheers.gif tik pavydeti galima... o jei dar suzydi visos vienu metu, isivaizduoju koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
jolantukas1 oho o dar sakai gėlių nenori 4u.gif thumbup.gif pas mane dar tiek nėra. na gal panašiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 12, 20:10)
jolantukas1 oho o dar sakai gėlių nenori 4u.gif  thumbup.gif pas mane dar tiek nėra. na gal panašiai ax.gif

ir kur jus visas sutalpinat? blush2.gif
Atsakyti
panašiai tokiais žiedeliais kada nors noriu vandos ir dar begalės kitų...baisu:)http://home-and-garden.webshots.com/photo/1328098629033908887PtYGmU ir tokia man labai gražuhttp://philippineorchids.wordpress.com/2008/02/03/vanda-sanderiana/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 12 vasario 2010 - 20:14
QUOTE(borjomi @ 2010 02 12, 20:10)
oho, trisdesimt orchideju!  4u.gif  drinks_cheers.gif  tik pavydeti galima... o jei dar suzydi visos vienu metu, isivaizduoju koks grozis  thumbup.gif

vasara vienu metu žydėjo 11.

QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 12, 20:10)
jolantukas1 oho o dar sakai gėlių nenori 4u.gif  thumbup.gif pas mane dar tiek nėra. na gal panašiai ax.gif

aš žinok jas dažnai išdalinu paskui vėl prisikaupia jų pas mane lotuliukas.gif

QUOTE(borjomi @ 2010 02 12, 20:12)
ir kur jus visas sutalpinat?  blush2.gif

ant palangės,nes susodintos į vazonus po tris :)kai kurios didesnės po vieną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantukas1: 12 vasario 2010 - 20:15
QUOTE(jolantukas1 @ 2010 02 12, 21:59)
.lazdynai žalias rajonas smile.gif

net išlindau į balkoną doh.gif balta... mirksiukas.gif lotuliukas.gif

mačiau palangę žydinčią,bet ne vien baltai ..... rolleyes.gif vadinasi ne jūsų...

šokėjuke-smagu,kad galėjau prisidėt prie svajonės išsipildymo mirksiukas.gif
o ir gėlę palikt gaila buvo ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 12, 20:24)
net išlindau į balkoną  doh.gif balta...  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

mačiau palangę žydinčią,bet ne vien baltai ..... rolleyes.gif vadinasi ne jūsų...

foto darytos vasarą lotuliukas.gif

aukštai gyvenu,sunku mane pamatyti su savo gėlytėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2010 02 12, 22:27)
foto darytos vasarą lotuliukas.gif

aukštai gyvenu,sunku mane pamatyti su savo gėlytėm ax.gif

jei rimtai,tai vasarą gražus rajonas thumbup.gif aš ne vietinė čia,bet tekę prieš kelis metus gyvent truputį,tai tikrai žalia...,nors šiaip gyvenamoji vieta dar žalesnė-iš vienos pusės žalieji ežerai iš kitos miškas.. irgi gražu thumbup.gif
mano gėlių irgi praeiviai nemato,gal ir gerai??? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti