Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Lietuva @ 2010 02 12, 16:53)
Virš mano kompiuterio  wub.gif

sedeciau ir sedeciau prie kompiuterio tokiu atveju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 02 12, 18:50)
maniskis toks ,tai turbut midi?

kiek mano žinios siekia,tai statau už mini rolleyes.gif
šilinge padėk blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as irgi statau uz mini drinks_cheers.gif

maniskis panasiai atrodytu, jeigu ziedstiebis ir lapeliai augtu i virsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 12, 18:12)
as irgi statau uz mini drinks_cheers.gif
maniskis panasiai atrodytu, jeigu ziedstiebis ir lapeliai augtu i virsu  ax.gif

niu, kaip smagu, pasirodo tikrai isigijau miniuka wub.gif dabar kad tik nenumarinciau... kazin, daznai reikia laistyti ar taip pat kaip ir kitas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 02 12, 17:50)
maniskis toks user posted image
tai turbut midi?

cia pats tikriausias miniukas 4u.gif
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 12, 17:53)
Virš mano kompiuterio  wub.gif

user posted image

pasiske kompiuteriui biggrin.gif grazu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes pleputes smile.gif

Cia i ta mini midi tema biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaitėėėėėsss darbe labai nesiseka, pervargau trečiadienį vėl nusimato sėdėjimas, bet šiandien išėjau ir nulėkiau į akropolį, įsigyjau dvi svajones lotuliukas.gif Jaučiuosi jau geriau gal pajusi savaitgali.. Sorrry foto lievos, pabandysiu ryt dienos šviesoj pafotkinti ir per šias dienas įdėti.
Nusipirkua vandutę apie kurią vakar jolla42 kalbėjo, ir man rašė, rast nebesitikėjau o radau 4u.gif Bandžiau visur fotkint bet nieko gero nesigavo. bet baisiai pasigirt rūpi
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ir tokį pat miniuką kaip lialkaa nusipirkua, ne specialiai bet buvo tik toks, žalsvais žiedukais ir baltais, baltais nenorėjau, žalsvais pats ne kaip atrodė, tokie du buvo, kito žiedukų daugaiu bet lapelaii geltoni beveik visi, šito gražūs. jeeeeee 4u.gif Nors kur man pasisekė, išsvajotą miniuką turiu:)
Net nebenulėkaiu į tik gėles, kur jau su tokiu turteliu:) be to ten žadėjau laukt vandų nukainotų, bet jau nusipirkua, tad nebelauksiu:)
user posted image
user posted image
user posted image

Velnias, kol kėliau nuotraukytes amno katytė Fiesta nuvertė midi phaleonopsiuką verysad.gif nulaužė naujausią lapelį, išpylė žemes, na pamačiau daug naujų šaknyčių, bet gaila gėlytė streso patyrė...,mna valyt sodint teko.... Pirmą kart nuvertė gėlytę,ot Fiestutė,nežinau kas jai sušvietė...
Atsakyti
Sveikos, man labai patinka orchidėjos wub.gif Jūsų visų labai gražios wub.gif Labai patiko geltonosios wub.gif

Lietuva, ar nieko blogo gėlytėms, jei laikote ne permatomuose vazonuose? 4u.gif
Atsakyti
sokejuke86 - as irgi kilnojau tuos geltonus ir baltus miniukus, bet man irgi nepatiko lapeliai geltoni schmoll.gif o taviskis su dviem ziedstiebiais ane? as tarp situ dvieju rinkausi 4u.gif
p.s. labai grazi vanda thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 12, 20:23)
sokejuke86 - as irgi kilnojau tuos geltonus ir baltus miniukus, bet man irgi nepatiko lapeliai geltoni  schmoll.gif  o taviskis su dviem ziedstiebiais ane? as tarp situ dvieju rinkausi  4u.gif 
p.s. labai grazi vanda thumbup.gif  wub.gif

Ačiūsmile.gif vanda nukainota buvo lotuliukas.gif O man tavo miniuko foto neberodo. Mnao taip su dviem žiedstiebiais miniukas nors žydi tik vienas kol kas
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 12, 21:26)
Ačiūsmile.gif vanda nukainota buvo lotuliukas.gif  O man tavo miniuko foto neberodo. Mnao taip su dviem žiedstiebiais miniukas nors žydi tik vienas kol kas

thumbup.gif net geriau ''ant dūšios'',kad vanda namus turi thumbup.gif vat kažkaip sušvietė kas ją priglaust galėtų blush2.gif ,būčiau galėjus vakar nupirkt,kad niekas nepagrobtų,bet savarankiškai nedrąsu buvo ax.gif ,man ji labai patiko-realiai spalva gražesnė-gal dienos šviesoj pasiseks nufotkint...
miniukų tai labai gražių radot-smagu,kad svajonės pildosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 12, 13:03)
jolantukas1

labai gražiai atrodo daug vienodos spalvos orchyčių vienoje vietoje  wub.gif  ir už lango gražūs vaizdai. Žodžiu šanuolė  thumbup.gif

ačiū man irgi taip patinka.lazdynai žalias rajonas smile.gif

vanda violetinės spalvos,ar čia apšvietimas toks.šiaip jos sodriai mėlynos man gražiausios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantukas1: 12 vasario 2010 - 20:00