Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

pažiūrėt ir atpažint biggrin.gif būna maži miniukai ir būna didesni, dar būna midukai ir, pagaliau, dideli falikai... nu kažkaip taip mastau.gif čia tik mano pastebėjimas, nesakau, kad būtent taip jie skirstomi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 12 vasario 2010 - 12:16
jolantukas1

labai gražiai atrodo daug vienodos spalvos orchyčių vienoje vietoje wub.gif ir už lango gražūs vaizdai. Žodžiu šanuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 02 12, 13:04)
o kaip tada atpazinti mini nuo tikrojo miniuko  ax.gif  4u.gif

"tikrasis miniukas" mazdaug mobilaus telefono dydzio, vat kaip mano mazute grazute ka tik pirkta wub.gif aciu zuzla 4u.gif

user posted image

user posted image

dabar bijau liesti, po perzydejimo reiks persodinti, o tai cia vien kiminai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 12, 14:54)
mano mazute grazute ka tik pirkta  wub.gif

super bigsmile.gif o šaknytės kokios gražios wub.gif apie žiedus išvis tyliu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 02 12, 16:01)
super bigsmile.gif o šaknytės kokios gražios wub.gif apie žiedus išvis tyliu irnesakyk.gif

vaziavau geltonos pirkti, bet pamaciau ir isimylejau sita lotuliukas.gif pas geltonas ziedeliu mazai buvo, balta laabai grazi buvo, bet lapeliai pagelte apatiniai... gal nuo senumo g.gif o pas sita viskas tvarkoje ir ziedukai grazus ir pumpuriuku dar nemazai yra, tikekimes, kad visi prasiskleis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 12, 15:54)
"tikrasis miniukas" mazdaug mobilaus telefono dydzio, vat kaip mano mazute grazute ka tik pirkta  wub.gif  aciu zuzla  4u.gif

user posted image

user posted image

dabar bijau liesti, po perzydejimo reiks persodinti, o tai cia vien kiminai  doh.gif

nooooorriiuuu miniuko, kodėl man niekiap rast nepavyksta? po darbo jei išeiisu ne 22 vakaro važiuoju, kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 12, 14:54)
"tikrasis miniukas" mazdaug mobilaus telefono dydzio, vat kaip mano mazute grazute ka tik pirkta  wub.gif  aciu zuzla  4u.gif

dabar akivaizdu kas yra miniukas, aaaciu 4u.gif ir labai grazus, tiesiog super. Miniuku miniukas thumbup.gif Tik labai gaila, kad maniskis tai jau tikrai ne miniukas unsure.gif sakyciau, visi du telefonai ax.gif turbut jau midi, o gal net maxi g.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 02 12, 18:19)
dabar akivaizdu kas yra miniukas, aaaciu  4u.gif ir labai grazus, tiesiog super. Miniuku miniukas  thumbup.gif Tik labai gaila, kad maniskis tai jau tikrai ne miniukas  unsure.gif  sakyciau, visi du telefonai  ax.gif  turbut jau midi, o gal net maxi  g.gif

g.gif bala žino kadaten jie mini,kada nelabai... ant vienų užrašyta mini,ant kitų mini mini-šitie mažiausi ....
mini nuo maksi tai jau tikrai skiriasi mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 12, 16:23)
nooooorriiuuu miniuko, kodėl man niekiap rast nepavyksta? po darbo jei išeiisu ne 22 vakaro važiuoju, kur pirkai?

Akropolyje, priesias maximos kasas "kioskelyje" dar tikrai turetum rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
bandysiu bėgt iš darbo ir lėkt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 12, 16:26)
g.gif bala žino kadaten jie mini,kada nelabai... ant vienų užrašyta mini,ant kitų mini mini-šitie mažiausi ....
mini nuo maksi tai jau tikrai skiriasi  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

maniskis toks user posted image
tai turbut midi?
Atsakyti
Virš mano kompiuterio wub.gif

user posted image
Atsakyti