pažiūrėt ir atpažint būna maži miniukai ir būna didesni, dar būna midukai ir, pagaliau, dideli falikai... nu kažkaip taip čia tik mano pastebėjimas, nesakau, kad būtent taip jie skirstomi
jolantukas1
labai gražiai atrodo daug vienodos spalvos orchyčių vienoje vietoje ir už lango gražūs vaizdai. Žodžiu šanuolė
labai gražiai atrodo daug vienodos spalvos orchyčių vienoje vietoje ir už lango gražūs vaizdai. Žodžiu šanuolė
QUOTE(borjomi @ 2010 02 12, 13:04)
o kaip tada atpazinti mini nuo tikrojo miniuko
"tikrasis miniukas" mazdaug mobilaus telefono dydzio, vat kaip mano mazute grazute ka tik pirkta aciu zuzla
dabar bijau liesti, po perzydejimo reiks persodinti, o tai cia vien kiminai
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 12, 14:54)
mano mazute grazute ka tik pirkta
super o šaknytės kokios gražios apie žiedus išvis tyliu
QUOTE(zuzla @ 2010 02 12, 16:01)
super o šaknytės kokios gražios apie žiedus išvis tyliu
vaziavau geltonos pirkti, bet pamaciau ir isimylejau sita pas geltonas ziedeliu mazai buvo, balta laabai grazi buvo, bet lapeliai pagelte apatiniai... gal nuo senumo o pas sita viskas tvarkoje ir ziedukai grazus ir pumpuriuku dar nemazai yra, tikekimes, kad visi prasiskleis
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 12, 15:54)
"tikrasis miniukas" mazdaug mobilaus telefono dydzio, vat kaip mano mazute grazute ka tik pirkta aciu zuzla
nooooorriiuuu miniuko, kodėl man niekiap rast nepavyksta? po darbo jei išeiisu ne 22 vakaro važiuoju, kur pirkai?
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 12, 14:54)
dabar akivaizdu kas yra miniukas, aaaciu ir labai grazus, tiesiog super. Miniuku miniukas Tik labai gaila, kad maniskis tai jau tikrai ne miniukas sakyciau, visi du telefonai turbut jau midi, o gal net maxi
QUOTE(borjomi @ 2010 02 12, 18:19)
dabar akivaizdu kas yra miniukas, aaaciu ir labai grazus, tiesiog super. Miniuku miniukas Tik labai gaila, kad maniskis tai jau tikrai ne miniukas sakyciau, visi du telefonai turbut jau midi, o gal net maxi
bala žino kadaten jie mini,kada nelabai... ant vienų užrašyta mini,ant kitų mini mini-šitie mažiausi ....
mini nuo maksi tai jau tikrai skiriasi
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 12, 16:23)
nooooorriiuuu miniuko, kodėl man niekiap rast nepavyksta? po darbo jei išeiisu ne 22 vakaro važiuoju, kur pirkai?
Akropolyje, priesias maximos kasas "kioskelyje" dar tikrai turetum rasti
bandysiu bėgt iš darbo ir lėkt
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 12, 16:26)
bala žino kadaten jie mini,kada nelabai... ant vienų užrašyta mini,ant kitų mini mini-šitie mažiausi ....
maniskis toks
tai turbut midi?