Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(axara @ 2010 01 28, 13:37)
naujute, vis noriu taves paklausti kaip tavo cimbas?gal jau greit ziedu sulauksim wink.gif
rodau paskutine savo naujoke, vis pamirsdavau pasigirti  biggrin.gif

Gražuolė wub.gif wub.gif Aš irgi tokią prieš porą mėnesių nusipirkau. Vos tik ją pamačiau, iškart griebiau ir bėgau prie kasų, net nebežiūrėjau į likusį stelažą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Indraja: 28 sausio 2010 - 13:47
QUOTE(axara @ 2010 01 28, 14:37)
naujute, vis noriu taves paklausti kaip tavo cimbas?gal jau greit ziedu sulauksim wink.gif
user posted image

Grazute,man geltona spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 01 28, 14:37)

pirmiausia tai pagirsiu naujoke, labai miela, pavasariu dvelkia thumbup.gif
o cimbas auga po biski, bet ne taip greitai kaip as noreciau, matosi 7 pumpurai, kuriu viena sligtais gelsta g.gif kita dideja ir bresta, meldziu D kad nenugelstu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2010 01 28, 11:49)
Sveikos maniakės  biggrin.gif  biggrin.gif mano tėtukas sakydavo, kad slogai gydyti geriausia tinka Ledų porcija doh.gif , tai Gėliomanijai gydyti geriausia tinka nauja gėlytė  lotuliukas.gif

http://public.fotki....-vija/floriada/

o jau katleju grozis, noreciau tokios, bet vis dar nedristu bandyt pirkt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 28 sausio 2010 - 14:12
Grazi wub.gif
Atsakyti
sveikos,

turiu stai tokia orchideja, gal zinote jos tikslu pavadinima? nepykite, jei jau buvo mineta, o as nepastebejau blush2.gif

ji zydejo lygiai preis metus. ( is viso du kartus) dabar ramybes busenoj, vien lapai. idomu ar ji dar zydes, ar lapai tik bus? tikiuosi jusu pagalbos.... 4u.gif

buciau labai dekinga 4u.gif
user posted image
taip atrode zydinti
user posted image
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alicka: 28 sausio 2010 - 14:32
Aciu mergaites uz pagyras smile.gif ir ji man patiko, dabar laukiu ir stebiu, kad visi ziedeliai issiskleistu wink.gif
naujute, na tikekimes, kad tikrai viskas bus gerai,kad neuzsioziuos tavasis cimbas, fantastiska, kai sulauki naminiu ziedeliu, o cia dar is cimbo - tai isvis thumbup.gif as dar pamenu is foto, koks grazuolis tavasis cimbas wub.gif
Atsakyti
alicka, dendrobium pas tave 4u.gif
Atsakyti
Visos,kad prapuole g.gif Atsilo orelis,tai turbut visos medziokleje.Vakare,kaip prirodys groziu biggrin.gif
Atsakyti
isvis temute merdeja, kazin kodel g.gif gal baigesi orchidlige daugumai?
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 01 29, 15:22)
isvis temute merdeja, kazin kodel  g.gif  gal baigesi orchidlige daugumai?

as tai sakiau jau, kai tokie orai nebepirksiu schmoll.gif nes vistik nemazai ziedu prarandu, matyt del oru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 01 29, 16:22)
isvis temute merdeja, kazin kodel  g.gif  gal baigesi orchidlige daugumai?

anos ziemos buvo rudeniskos,tai tema klestejo....o dabar-per pugas ir tokius salcius labai nukentejo mano geles,tad daugiau nemetau i bala pinigu(ju dabar ir taip ne fontanai biggrin.gif ) ax.gif
Atsakyti
O aš šiandien nulėkiau į Floriadą ir nusipirkau nukainotą vandutę ir katlėją bordinę. Vandutė nerimą kelia, bet žiūrėsim, o kaltlėjos nežmoniškai šaknų daug ir jų visų taip. Dar gundžaiusi geltona su raudonu viduriuku, bet palaužyti lapukai vystantis žiedelis atidėjau kitam kartui. Labai kasininkė maloni, padėjo man "apvilkti" gėlytes, apvilkom striuke žiemine ir šaliku, dar į didelį medžiaginį maišą įstatėm, prieš ati įvyniojo, tai tikiuosi neapšalo. Iš ermitažo per didesnį šaltį atsitemopiau nukainotą phaleonopsį ir nenumetė nei vieno pumpuro ar žiedo. ax.gif
Nuotraukytės katlėjos turbūt ryt bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 29 sausio 2010 - 17:03