Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(nila_ks @ 2010 02 10, 20:07)

niu, kokios fainuoles 4u.gif super pirkiniai!
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 02 10, 22:09)

niu, kokios fainuoles 4u.gif super pirkiniai!

aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutes, neatsispyriau pagundai nusipirkau sia grazuole, ji man kaip naslaites ziedas 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

O, sia, savo vardadienio proga pirkau 4u.gif

user posted imageuser posted image

na ta pirmoji tai siaubingai grazi wub.gif kur tu ja pirkai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 02 10, 22:32)
na ta pirmoji tai siaubingai grazi  wub.gif  kur tu ja pirkai?  smile.gif

Klaipedos Ermitaze, vienintele teradau, ten dauguma orchiu kaip nusalusios, nedalaistytos, bet va sita grazuole po ilgu ieskojimu iskart griebiau ir kaina nedidele 16 su ct
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 02 10, 22:39)
Klaipedos Ermitaze, vienintele teradau, ten dauguma orchiu kaip nusalusios, nedalaistytos, bet va sita grazuole po ilgu ieskojimu iskart griebiau ir kaina nedidele 16 su ct

Nu tikrai nerelai wub.gif jau ir aš neatsilaikyčiau ko gero rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 02 10, 21:07)
Sveikutes, neatsispyriau pagundai nusipirkau sia grazuole, ji man kaip naslaites ziedas

Labai grazios gelytes wub.gif pirmoji kokios grazios spalvu gamos-tai tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 02 10, 21:07)
Sveikutes, neatsispyriau pagundai nusipirkau sia grazuole, ji man kaip naslaites ziedas 4u.gif
user posted image[img]

kokia graži wub.gif
Atsakyti
prisidedu prie pagyru, nematytos spalvos tokios thumbup.gif
Atsakyti
O pas mane nieko naujo. Dauguma nuzydeje. Kitos krauna pumpurus. Nauju neperku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 11, 11:02)
O pas mane nieko naujo. Dauguma nuzydeje. Kitos krauna pumpurus. Nauju neperku  rolleyes.gif

vestuvių dieną taip ir matau tave visiems sveikinant su orchidėjom ir kaktusais lotuliukas.gif Apsirūpinsi kaip reikiant mirksiukas.gif
O jei rimtai, tai man irgi jau nesiseka su phalenopsiais, vis tie patys, ir bazes pralėkiau, maniau kad valentaškės proga bus apsirūpinę- deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 02 11, 10:08)
vestuvių dieną taip ir matau tave visiems sveikinant su orchidėjom ir kaktusais lotuliukas.gif

biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif
turiu info sostinės ligonėm thumbup.gif ermitaže žaliažiedžiai cimbidžiai nukainuoti iki 40lt. visai gražūs ...
lialka miniukų nori?? žirmūnų rimi ''tik gėlėse'' prieš kasas ,keleto spalvų-vienos spalvos labai gražūs wub.gif yra raibuolės dvi ,kaina 35 lt-gražios,žiedai dideli ,žalia su baltu-skirtingai ''pataškuotos''...
žaliam centre tradiciškai brangu ir nieko gero verysad.gif
mindaugo maksimoj vakar po 5 lt. įdomesnių oncidiumų buvo ir falikų nužydėjusių...
tai va tiek-gal ką sugundžiau ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti