Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Aciu, mergytes blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Gražūs žiedeliai wub.gif

O Tinai sveikinimai. Ir priklauso, kaip "ligonei", tą nuostabią dieną orchidėjų suknele pasipuošti, arba orchidėjų nuometu, ar bent jau orchių puokšte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 07 vasario 2010 - 18:20
QUOTE(Tina* @ 2010 02 07, 00:21)
Oho kiek kartu cia as pamineta buvau  biggrin.gif  doh.gif taip, geliuku nerodau  ax.gif nes esu pasinerus iki kaklo i kitus reikalus, kad net orchidlige nekamuoja. Vasaros pradzioje mano vestuves  smile.gif Nors siandien sededama pas klebona istyrinejau kaip idomiai paremtas jo kaktusas, va kas man galvoj  lotuliukas.gif

Sveikinu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 06, 23:36)
Šokėjuke ,labai gražus miltonopsiukas  thumbup.gif ,bet man su jais nepakeliui ,nei vienas negyveno ilgiau negu nupirktas iki peržydi  verysad.gif iš 4 neliko nei vieno...
mikuotuke,kur prapuolus buvai??  g.gif gaila gėliukų,aš irgi daug netekau  verysad.gif
sandrutis -gražus zygutis,o kaina  blink.gif ,vilniuj 95lt...  doh.gif ,aš už 5lt. turiu nusipirkus ir ko gero bus pasisekę-jau du nemaži auginiai yra,šaknų nemažai,o ir dar kažką auginasi (tikiuosi žiedstiebių...)
mano naujiena dvi paskutinės foto albume orchidligė  rolleyes.gif

neapsakomai grazi tavo naujiena wub.gif oj kaip noreciau ir as tokio bigsmile.gif kur pirkai, kiek kainavo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 05, 18:30)
Va dar pora maniškių prasiskleidė  wub.gif

user posted image

user posted image

bet kaip įdomu, ta kur 1 nuotraukoje gelsvoji kai pirkau buvo gelsva, o dabar matot tokia ryškesnė daug pražydo, kaip salotinė  bigsmile.gif

Buvo tokia per pirmą žydėjimą
user posted image

Lietuva, kaip visada nestokoji ziedu ir labai graziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2010 02 07, 22:05)

neapsakomai grazi tavo naujiena  wub.gif

na nepirkau,bet pirko-ermitaže,kiek mokėjo nežinau schmoll.gif kai mačiau buvo lyg 150lt ????,gal pigiau pirko,nes ir dukrai tokį pat padovanojo...,na kai žmogus algos neprageria,tai moterim gėlėm lieka blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 07, 18:19)
O Tinai sveikinimai. Ir priklauso, kaip "ligonei", tą nuostabią dieną orchidėjų suknele pasipuošti, arba orchidėjų nuometu, ar bent jau orchių puokšte  wub.gif

Turbut teks orchideju suknele gamintis, nes kolkas kitokios nerandu doh.gif
Atsakyti
Tina-gal panašiai ką nors??? ax.gif lotuliukas.gif
ale smagu thumbup.gif
Atsakyti
Aha smile.gif
Atsakyti
kur visos dingusios?
Atsakyti
sveikinu visas orchidėjų mylėtojas 4u.gif norėjau ir aš pasidžiaugti savo orchidėja, nes nepaisant šaltos žiemos, manoji savaitgalį pražydo wub.gif wub.gif thumbup.gif yra sukrovusi dar tris pumpurus, turėtų greitu laiku ir jie prasiskleisti ax.gif
Atsakyti
pagaliau maniske po poilsio pradejo skleisti pumpurus wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 07, 00:21)
Oho kiek kartu cia as pamineta buvau  biggrin.gif  doh.gif taip, geliuku nerodau  ax.gif nes esu pasinerus iki kaklo i kitus reikalus, kad net orchidlige nekamuoja. Vasaros pradzioje mano vestuves  smile.gif Nors siandien sededama pas klebona istyrinejau kaip idomiai paremtas jo kaktusas, va kas man galvoj  lotuliukas.gif

smagios naujienos 4u.gif sveikinu labai wub.gif

QUOTE(evutext @ 2010 02 07, 10:51)
o as noriu pasigirti. prazydo mano bordo. dar tik vienas ziedelis.... bet toks mielas - pirmas pacios prazydintas sia snieguota ziema smile.gif

taigi,rodomes:

evutext labai grazi wub.gif
QUOTE(rarity @ 2010 02 07, 12:51)
Tina, sveikinimai dideliausi  4u.gif

Pas mane vėl naujas žydėjimas smile.gif

QUOTE(lialkaa @ 2010 02 08, 15:08)
pagaliau maniske po poilsio pradejo skleisti pumpurus  wub.gif

user posted image

vau bigsmile.gif grozis wub.gif
Atsakyti
saidutea, aciu 4u.gif
Atsakyti