Aciu, mergytes
Gražūs žiedeliai
O Tinai sveikinimai. Ir priklauso, kaip "ligonei", tą nuostabią dieną orchidėjų suknele pasipuošti, arba orchidėjų nuometu, ar bent jau orchių puokšte
O Tinai sveikinimai. Ir priklauso, kaip "ligonei", tą nuostabią dieną orchidėjų suknele pasipuošti, arba orchidėjų nuometu, ar bent jau orchių puokšte
QUOTE(Tina* @ 2010 02 07, 00:21)
Oho kiek kartu cia as pamineta buvau taip, geliuku nerodau nes esu pasinerus iki kaklo i kitus reikalus, kad net orchidlige nekamuoja. Vasaros pradzioje mano vestuves Nors siandien sededama pas klebona istyrinejau kaip idomiai paremtas jo kaktusas, va kas man galvoj
Sveikinu
Papildyta:
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 06, 23:36)
Šokėjuke ,labai gražus miltonopsiukas ,bet man su jais nepakeliui ,nei vienas negyveno ilgiau negu nupirktas iki peržydi iš 4 neliko nei vieno...
mikuotuke,kur prapuolus buvai?? gaila gėliukų,aš irgi daug netekau
sandrutis -gražus zygutis,o kaina ,vilniuj 95lt... ,aš už 5lt. turiu nusipirkus ir ko gero bus pasisekę-jau du nemaži auginiai yra,šaknų nemažai,o ir dar kažką auginasi (tikiuosi žiedstiebių...)
mano naujiena dvi paskutinės foto albume orchidligė
mikuotuke,kur prapuolus buvai?? gaila gėliukų,aš irgi daug netekau
sandrutis -gražus zygutis,o kaina ,vilniuj 95lt... ,aš už 5lt. turiu nusipirkus ir ko gero bus pasisekę-jau du nemaži auginiai yra,šaknų nemažai,o ir dar kažką auginasi (tikiuosi žiedstiebių...)
mano naujiena dvi paskutinės foto albume orchidligė
neapsakomai grazi tavo naujiena oj kaip noreciau ir as tokio kur pirkai, kiek kainavo?
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 05, 18:30)
Va dar pora maniškių prasiskleidė
bet kaip įdomu, ta kur 1 nuotraukoje gelsvoji kai pirkau buvo gelsva, o dabar matot tokia ryškesnė daug pražydo, kaip salotinė
Buvo tokia per pirmą žydėjimą
bet kaip įdomu, ta kur 1 nuotraukoje gelsvoji kai pirkau buvo gelsva, o dabar matot tokia ryškesnė daug pražydo, kaip salotinė
Buvo tokia per pirmą žydėjimą
Lietuva, kaip visada nestokoji ziedu ir labai graziu
QUOTE(axara @ 2010 02 07, 22:05)
na nepirkau,bet pirko-ermitaže,kiek mokėjo nežinau kai mačiau buvo lyg 150lt ????,gal pigiau pirko,nes ir dukrai tokį pat padovanojo...,na kai žmogus algos neprageria,tai moterim gėlėm lieka
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 07, 18:19)
Turbut teks orchideju suknele gamintis, nes kolkas kitokios nerandu
Tina-gal panašiai ką nors???
ale smagu
ale smagu
Aha
kur visos dingusios?
sveikinu visas orchidėjų mylėtojas norėjau ir aš pasidžiaugti savo orchidėja, nes nepaisant šaltos žiemos, manoji savaitgalį pražydo yra sukrovusi dar tris pumpurus, turėtų greitu laiku ir jie prasiskleisti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 07, 00:21)
Oho kiek kartu cia as pamineta buvau taip, geliuku nerodau nes esu pasinerus iki kaklo i kitus reikalus, kad net orchidlige nekamuoja. Vasaros pradzioje mano vestuves Nors siandien sededama pas klebona istyrinejau kaip idomiai paremtas jo kaktusas, va kas man galvoj
smagios naujienos sveikinu labai
QUOTE(evutext @ 2010 02 07, 10:51)
o as noriu pasigirti. prazydo mano bordo. dar tik vienas ziedelis.... bet toks mielas - pirmas pacios prazydintas sia snieguota ziema
taigi,rodomes:
taigi,rodomes:
evutext labai grazi
QUOTE(rarity @ 2010 02 07, 12:51)
QUOTE(lialkaa @ 2010 02 08, 15:08)
vau grozis