Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Oho kiek kartu cia as pamineta buvau biggrin.gif doh.gif taip, geliuku nerodau ax.gif nes esu pasinerus iki kaklo i kitus reikalus, kad net orchidlige nekamuoja. Vasaros pradzioje mano vestuves smile.gif Nors siandien sededama pas klebona istyrinejau kaip idomiai paremtas jo kaktusas, va kas man galvoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Tina, didziausi sveikinimai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
iskart uzsisakau fotke, kaip nuotaka vestuviu diena atrode smile.gifsmile.gif neissisuksi, teks parodyt smile.gif

Atsakyti
Tina nuoširdžiausi dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 07, 01:21)
Oho kiek kartu cia as pamineta buvau  biggrin.gif  doh.gif taip, geliuku nerodau  ax.gif nes esu pasinerus iki kaklo i kitus reikalus, kad net orchidlige nekamuoja. Vasaros pradzioje mano vestuves  smile.gif Nors siandien sededama pas klebona istyrinejau kaip idomiai paremtas jo kaktusas, va kas man galvoj  lotuliukas.gif

nu pagaliau prabilai, kuo didžiausi sveikinimai, bet forumo prašom nepamiršti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 06, 23:45)
kokio dydžio žiedas g.gif kol kas panašu į Z.Louisendorf. g.gif  g.gif pauostyk dienos šviesoj, kaip kvepia mirksiukas.gif  mirksiukas.gif gražuolis biggrin.gif

katik pauosciau lb skaniai kvepia bet kuo tai negaliu pasakyt blush2.gif o ziedukas nera lb didelis apie 5cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 02 06, 15:59)
Pražydo

cia tai pasaka ziedai :wub: :super

QUOTE(skarpionuke @ 2010 02 06, 19:02)
Ir as vakar ten viena ciupau

grazuolyte gelyte :4u:
QUOTE(Tina* @ 2010 02 07, 01:21)
Oho kiek kartu cia as pamineta buvau  :D  :oh taip, geliuku nerodau  :ax: nes esu pasinerus iki kaklo i kitus reikalus, kad net orchidlige nekamuoja. Vasaros pradzioje mano vestuves  :) Nors siandien sededama pas klebona istyrinejau kaip idomiai paremtas jo kaktusas, va kas man galvoj  :lotuliukas:

tina dideliausia sveikinimai, linkiu sekmes ir laimes seimyniniam gyvenime :4u: :wub:
Papildyta:
QUOTE(sandrutis @ 2010 02 06, 21:45)
sveikutes siandien aplankiau karmelita ir stai ka radau cimbai po 38lt ir nlb dideli  schmoll.gif yra paprastu phal taciau labiausiai mane nustebino tai zyguciai buvo  3ir tik po 18lt bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif tai viena nustveriau rytoj ziedukus parodysim  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

oj kaip sirdi suspaude, kad tik siandien perskaiciau posta verysad.gif verysad.gif verysad.gif mano svajone vel nuvaziavo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujute: 07 vasario 2010 - 10:36
QUOTE(naujute @ 2010 02 07, 11:38)
oj kaip sirdi suspaude, kad tik siandien perskaiciau posta  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  mano svajone vel nuvaziavo  doh.gif  biggrin.gif

gal dar ir butu rytoj anksti ryta g.gif nes as vakar kai buvau apie 12 tai dar 2 palikau bigsmile.gif taip pat klausiau tai sake ten galima uzsisakyti geliu nes tokiu laiku veza tik pagal uzsakymus kad jos nesusaltu sandeliuose tai pagal uzsakyma buvo atvezta lb graziu raibuoliu biggrin.gif biggrin.gif manau galima uzsisakyti norimu geliu ir tada kai bus jau parveztos jas pasiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
o as noriu pasigirti. prazydo mano bordo. dar tik vienas ziedelis.... bet toks mielas - pirmas pacios prazydintas sia snieguota ziema smile.gif

taigi,rodomes:

user posted image

user posted image

o pernai vasara zydejo taip:

user posted image

mama sake, kad dabar grazesnis... pernai nebuvo taskeliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evutext: 07 vasario 2010 - 10:52
QUOTE(Tina* @ 2010 02 07, 02:21)
Vasaros pradzioje mano vestuves[/color]  smile.gif

clap.gif yess.gif atspėjau rolleyes.gif nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif

evutext labai graži spalva žieduko wub.gif
Atsakyti
Oho bigsmile.gif koks temukes pagyvejimas thumbup.gif Fainos dovanos,nuostabus nauji pirkinukai ir dar fainesni prazydinti nuosavi ziedeliai wub.gif wub.gif Dziaugiuosi kartu clap.gif
Atsakyti
Tina, sveikinimai dideliausi 4u.gif

Pas mane vėl naujas žydėjimas smile.gif

user posted image
Atsakyti
rarity oh,ah Dendrobium harveyanum wub.gif wub.gif wub.gif vaje,vaje kaip tokio noriu bigsmile.gif
Atsakyti