Oho kiek kartu cia as pamineta buvau taip, geliuku nerodau nes esu pasinerus iki kaklo i kitus reikalus, kad net orchidlige nekamuoja. Vasaros pradzioje mano vestuves Nors siandien sededama pas klebona istyrinejau kaip idomiai paremtas jo kaktusas, va kas man galvoj
Tina, didziausi sveikinimai
iskart uzsisakau fotke, kaip nuotaka vestuviu diena atrode neissisuksi, teks parodyt
iskart uzsisakau fotke, kaip nuotaka vestuviu diena atrode neissisuksi, teks parodyt
Tina nuoširdžiausi dideliausi sveikinimai
QUOTE(Tina* @ 2010 02 07, 01:21)
Oho kiek kartu cia as pamineta buvau taip, geliuku nerodau nes esu pasinerus iki kaklo i kitus reikalus, kad net orchidlige nekamuoja. Vasaros pradzioje mano vestuves Nors siandien sededama pas klebona istyrinejau kaip idomiai paremtas jo kaktusas, va kas man galvoj
nu pagaliau prabilai, kuo didžiausi sveikinimai, bet forumo prašom nepamiršti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 06, 23:45)
kokio dydžio žiedas kol kas panašu į Z.Louisendorf. pauostyk dienos šviesoj, kaip kvepia gražuolis
katik pauosciau lb skaniai kvepia bet kuo tai negaliu pasakyt o ziedukas nera lb didelis apie 5cm
QUOTE(rarity @ 2010 02 06, 15:59)
Pražydo
cia tai pasaka ziedai :super
QUOTE(skarpionuke @ 2010 02 06, 19:02)
Ir as vakar ten viena ciupau
grazuolyte gelyte
QUOTE(Tina* @ 2010 02 07, 01:21)
Oho kiek kartu cia as pamineta buvau :oh taip, geliuku nerodau nes esu pasinerus iki kaklo i kitus reikalus, kad net orchidlige nekamuoja. Vasaros pradzioje mano vestuves Nors siandien sededama pas klebona istyrinejau kaip idomiai paremtas jo kaktusas, va kas man galvoj :lotuliukas:
tina dideliausia sveikinimai, linkiu sekmes ir laimes seimyniniam gyvenime
Papildyta:
QUOTE(sandrutis @ 2010 02 06, 21:45)
sveikutes siandien aplankiau karmelita ir stai ka radau cimbai po 38lt ir nlb dideli yra paprastu phal taciau labiausiai mane nustebino tai zyguciai buvo 3ir tik po 18lt tai viena nustveriau rytoj ziedukus parodysim
oj kaip sirdi suspaude, kad tik siandien perskaiciau posta mano svajone vel nuvaziavo
QUOTE(naujute @ 2010 02 07, 11:38)
oj kaip sirdi suspaude, kad tik siandien perskaiciau posta mano svajone vel nuvaziavo
gal dar ir butu rytoj anksti ryta nes as vakar kai buvau apie 12 tai dar 2 palikau taip pat klausiau tai sake ten galima uzsisakyti geliu nes tokiu laiku veza tik pagal uzsakymus kad jos nesusaltu sandeliuose tai pagal uzsakyma buvo atvezta lb graziu raibuoliu manau galima uzsisakyti norimu geliu ir tada kai bus jau parveztos jas pasiimti
o as noriu pasigirti. prazydo mano bordo. dar tik vienas ziedelis.... bet toks mielas - pirmas pacios prazydintas sia snieguota ziema
taigi,rodomes:
o pernai vasara zydejo taip:
mama sake, kad dabar grazesnis... pernai nebuvo taskeliu
taigi,rodomes:
o pernai vasara zydejo taip:
mama sake, kad dabar grazesnis... pernai nebuvo taskeliu
QUOTE(Tina* @ 2010 02 07, 02:21)
Vasaros pradzioje mano vestuves[/color]
atspėjau nuoširdžiausi sveikinimai
evutext labai graži spalva žieduko
Oho koks temukes pagyvejimas Fainos dovanos,nuostabus nauji pirkinukai ir dar fainesni prazydinti nuosavi ziedeliai Dziaugiuosi kartu
Tina, sveikinimai dideliausi
Pas mane vėl naujas žydėjimas
Pas mane vėl naujas žydėjimas
rarity oh,ah Dendrobium harveyanum vaje,vaje kaip tokio noriu