Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Va dar pora maniškių prasiskleidė wub.gif

user posted image

user posted image

bet kaip įdomu, ta kur 1 nuotraukoje gelsvoji kai pirkau buvo gelsva, o dabar matot tokia ryškesnė daug pražydo, kaip salotinė bigsmile.gif

Buvo tokia per pirmą žydėjimą
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 05 vasario 2010 - 18:35
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 05, 18:30)
Va dar pora maniškių prasiskleidė  wub.gif

oj, koks geris wub.gif labai grazu, sveikinu su ziedukais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borjomi: 05 vasario 2010 - 18:35
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 05, 20:30)

va tai ir turėjau galvoj thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 05, 19:30)

grazuoles, o mano visi pumpurai stovi, jauciu nudzius verysad.gif labai sausa namie doh.gif
Atsakyti
Na ir merdeja temuke verysad.gif net liudna.Negi nei viena sendien baziu neaplanke?
Atsakyti
Ramu čia pas mus temelėje verysad.gif Lietuvos žiedeliai kaip visada nuostabūs. O man nuo pervargimo prasta nuotaika. Nuvažiavau į Žaliąjį sodą - nieko, Senukus - nieko, Rimi "Tik gėlės" vandos nenukainotos, zygutis nerealus bet 95 lt gaila, ir po lentynom atradau miltonijų ax.gif sakė vakar tik vakare atvežė nespėjo kainų sudėt. Už 35 lt nsuipirkau geltoną, čia kad savaitgalis geresnis būtų lotuliukas.gif Jua jaučiuosi linksmiau, ir kvepia stipriai ir skaniai svarbu vežant pašalusi nebūtų, nes mums tai privyniojo, dar pati ir tada tik du žingsnius iki mašinosnešiau. Rodausi:)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sokejuke 86 pirkinukas wub.gif wub.gif na vis jau linksmiau,kai atsiranda nauju ziedeliu biggrin.gif
Atsakyti
Sokejuke86 nu ir grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pražydo

user posted image

user posted image
Atsakyti
Geltona vienintelė ir buvo, nors ir kitos tokio retesnio rasusvo su baltu marginimo buvo, bet man ne tokios įspūdingos. Ačiū už pagyras gėliukei, gera jau dabar, skaitau knygą ir vis pakeliu akis paspoksau į išsvajotąją orchytę lotuliukas.gif

Rarity - pasaka 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 06 vasario 2010 - 15:01
Oho, mergaitės, kiek naujienų ir žiedųųųųų.... bigsmile.gif wub.gif

Tina, labiausiai tave sveikinu su praėjusiu gimtadieniu (geriau vėliau nei niekada) ir su antrąja liniuote thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai netikėta bigsmile.gif

Mano orchės miršta viena po kitos, net medžioklės noras parėjo... tik džiunglės gerai laikosi visai, o dendrobiai kažkaip.... schmoll.gif
Atsakyti
o ka merginos, as grizau siandien namo pusiau pikta smile.gifsmile.gif

buvau nusiteikus parsivezti orchideja.. labai jau seniai buvau kokia sumedziojus. net salika i tase isimeciau tai progai.

1. tiesiu taikymu nulekem su MB i Draugystes g. bazes. ispudziai tokie. puse paleciu privezta miniuku. kaina 18-20 Lt. spalvos tos pacios: balta,violetine ir geltona su violetiniu (ilga laika jau ten tokios metosi).

yra nauju gigantiskiu phalaenopsiu baltais ziedais...MB komentaras...tai ne tavo tie suslikai.... matyt tikrai dideles pasirode smile.gifsmile.gif

maciau tikrai gero stovio cambria po tris litus nukainotu. bulviu nemazai, nesusirauksleje. dar pora paleciu po 3 lt ir 10 lt phalaenopsiu ir cattleya yra... tik kazkaip nesugunde...

na, labiausiai pyktis paeme del supuvusiu raibuoliu....dar viena kilnojau, bet kur tau... nekilo noras net kainos klausti... apatiniai lapai jau gelsta , o pati kruma matyt tik pagaliukai , kuriais ziedai paremti, ir telaiko - saknys bus supuve....

2. aplankiau Akropolio Maxima.... oho koks "pasirinkimas" orchideju.... violetines, baltos, violetines su baltu ivairiai primargintos.. na ir viena apdziuvus bordo.... thumbup.gif

tai va, is to pykcio nusipirkau ir i salika suvyniota parsiveziau sama smile.gifsmile.gif

bet ir tai, norejau poreles zuvu i augalini akvariuma..tik toks pasirinkimas, kad galva apsisuko - reikia pagalvot ramiai ir issirinkt. smile.gif

Atsakyti