Va dar pora maniškių prasiskleidė
bet kaip įdomu, ta kur 1 nuotraukoje gelsvoji kai pirkau buvo gelsva, o dabar matot tokia ryškesnė daug pražydo, kaip salotinė
Buvo tokia per pirmą žydėjimą
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 05, 18:30)
oj, koks geris labai grazu, sveikinu su ziedukais
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 05, 20:30)
va tai ir turėjau galvoj
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 05, 19:30)
grazuoles, o mano visi pumpurai stovi, jauciu nudzius labai sausa namie
Na ir merdeja temuke net liudna.Negi nei viena sendien baziu neaplanke?
Ramu čia pas mus temelėje Lietuvos žiedeliai kaip visada nuostabūs. O man nuo pervargimo prasta nuotaika. Nuvažiavau į Žaliąjį sodą - nieko, Senukus - nieko, Rimi "Tik gėlės" vandos nenukainotos, zygutis nerealus bet 95 lt gaila, ir po lentynom atradau miltonijų sakė vakar tik vakare atvežė nespėjo kainų sudėt. Už 35 lt nsuipirkau geltoną, čia kad savaitgalis geresnis būtų Jua jaučiuosi linksmiau, ir kvepia stipriai ir skaniai svarbu vežant pašalusi nebūtų, nes mums tai privyniojo, dar pati ir tada tik du žingsnius iki mašinosnešiau. Rodausi:)
Sokejuke 86 pirkinukas na vis jau linksmiau,kai atsiranda nauju ziedeliu
Sokejuke86 nu ir grozis
Pražydo
Geltona vienintelė ir buvo, nors ir kitos tokio retesnio rasusvo su baltu marginimo buvo, bet man ne tokios įspūdingos. Ačiū už pagyras gėliukei, gera jau dabar, skaitau knygą ir vis pakeliu akis paspoksau į išsvajotąją orchytę
Rarity - pasaka
Rarity - pasaka
Oho, mergaitės, kiek naujienų ir žiedųųųųų....
Tina, labiausiai tave sveikinu su praėjusiu gimtadieniu (geriau vėliau nei niekada) ir su antrąja liniuote labai netikėta
Mano orchės miršta viena po kitos, net medžioklės noras parėjo... tik džiunglės gerai laikosi visai, o dendrobiai kažkaip....
Tina, labiausiai tave sveikinu su praėjusiu gimtadieniu (geriau vėliau nei niekada) ir su antrąja liniuote labai netikėta
Mano orchės miršta viena po kitos, net medžioklės noras parėjo... tik džiunglės gerai laikosi visai, o dendrobiai kažkaip....
o ka merginos, as grizau siandien namo pusiau pikta
buvau nusiteikus parsivezti orchideja.. labai jau seniai buvau kokia sumedziojus. net salika i tase isimeciau tai progai.
1. tiesiu taikymu nulekem su MB i Draugystes g. bazes. ispudziai tokie. puse paleciu privezta miniuku. kaina 18-20 Lt. spalvos tos pacios: balta,violetine ir geltona su violetiniu (ilga laika jau ten tokios metosi).
yra nauju gigantiskiu phalaenopsiu baltais ziedais...MB komentaras...tai ne tavo tie suslikai.... matyt tikrai dideles pasirode
maciau tikrai gero stovio cambria po tris litus nukainotu. bulviu nemazai, nesusirauksleje. dar pora paleciu po 3 lt ir 10 lt phalaenopsiu ir cattleya yra... tik kazkaip nesugunde...
na, labiausiai pyktis paeme del supuvusiu raibuoliu....dar viena kilnojau, bet kur tau... nekilo noras net kainos klausti... apatiniai lapai jau gelsta , o pati kruma matyt tik pagaliukai , kuriais ziedai paremti, ir telaiko - saknys bus supuve....
2. aplankiau Akropolio Maxima.... oho koks "pasirinkimas" orchideju.... violetines, baltos, violetines su baltu ivairiai primargintos.. na ir viena apdziuvus bordo....
tai va, is to pykcio nusipirkau ir i salika suvyniota parsiveziau sama
bet ir tai, norejau poreles zuvu i augalini akvariuma..tik toks pasirinkimas, kad galva apsisuko - reikia pagalvot ramiai ir issirinkt.
buvau nusiteikus parsivezti orchideja.. labai jau seniai buvau kokia sumedziojus. net salika i tase isimeciau tai progai.
1. tiesiu taikymu nulekem su MB i Draugystes g. bazes. ispudziai tokie. puse paleciu privezta miniuku. kaina 18-20 Lt. spalvos tos pacios: balta,violetine ir geltona su violetiniu (ilga laika jau ten tokios metosi).
yra nauju gigantiskiu phalaenopsiu baltais ziedais...MB komentaras...tai ne tavo tie suslikai.... matyt tikrai dideles pasirode
maciau tikrai gero stovio cambria po tris litus nukainotu. bulviu nemazai, nesusirauksleje. dar pora paleciu po 3 lt ir 10 lt phalaenopsiu ir cattleya yra... tik kazkaip nesugunde...
na, labiausiai pyktis paeme del supuvusiu raibuoliu....dar viena kilnojau, bet kur tau... nekilo noras net kainos klausti... apatiniai lapai jau gelsta , o pati kruma matyt tik pagaliukai , kuriais ziedai paremti, ir telaiko - saknys bus supuve....
2. aplankiau Akropolio Maxima.... oho koks "pasirinkimas" orchideju.... violetines, baltos, violetines su baltu ivairiai primargintos.. na ir viena apdziuvus bordo....
tai va, is to pykcio nusipirkau ir i salika suvyniota parsiveziau sama
bet ir tai, norejau poreles zuvu i augalini akvariuma..tik toks pasirinkimas, kad galva apsisuko - reikia pagalvot ramiai ir issirinkt.