Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Džiaukis ir augink tas atžalėles, nieko "daryt" su jom nereikia - būtent ant šių naujai išaugusių stiebų kitą žiemą lauksi žiedų mirksiukas.gif o šiaip tai čia klausimas apie priežiūrą, tai kitąsyk apie priežiūrą reiktų klaust kitoj temoj doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 04, 12:21)
doh.gif  Vis gundote...

ne gundau, o padedu gydytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 04, 17:05)
Džiaukis ir augink tas atžalėles, nieko "daryt" su jom nereikia - būtent ant šių naujai išaugusių stiebų kitą žiemą lauksi žiedų  mirksiukas.gif o šiaip tai čia klausimas apie priežiūrą, tai kitąsyk apie priežiūrą reiktų klaust kitoj temoj  doh.gif

blush2.gif doh.gif
bet aciu uz patarima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 04, 15:27)
Vos ne aukcionas cia  biggrin.gif tik kaina ne aukstyn, o zemyn  biggrin.gif

Tina, tavo liniuotė? g.gif Ar tikrai? nelabai gaudausi liniuotėse blush2.gif , bet ta mažutė širdelė- sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 02 04, 19:15)
Tina, tavo liniuotė? g.gif Ar tikrai? nelabai gaudausi liniuotėse blush2.gif , bet ta mažutė širdelė- sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

g.gif įtariu aš kitaip supratau blush2.gif
user posted image

kuri teisi??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 04 vasario 2010 - 19:14
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 04, 20:12)
g.gif  įtariu aš kitaip supratau  blush2.gif
user posted image

kuri teisi??

aš už leliuką- gražus namas, vyras yra irgi, daug gėlyčių, trūksta tik... nestuke.gif , aš būsiu teisi clap_1.gif Tinute, išvaduok iš nežinios mirksiukas.gif
Atsakyti
ot cekavos bobeles cia renkasi biggrin.gif
as statau uz vestuves biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Buvau šiandien Froriadoj, tai faina, daug gražių gėlyčių. Beta neatsidžiaugiu savim, kad atsilaikiau nieko nenupirkus, tik 9-nias rožės vadovei vardo dienos proga (po 1,69) kaip grioviau.

Žodžiu kažkaip kai į namą persikėliau pasveikau ir jau senai nebenusiperku orchidėjų jokių. Nes nebėra vietos visai kur naujoms statyti. Be to nepamatau tokių nuo kurių jau neatsilaikyčiau.

gal sveikstu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2010 02 04, 23:16)
gal sveikstu  g.gif

schmoll.gif nemanau.... tiesiog laaaabai gražių kai turi,tai jau ne viskas įtinka... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2010 02 04, 21:35)
ot cekavos bobeles cia renkasi  biggrin.gif
as statau uz vestuves  biggrin.gif  biggrin.gif

jau pradėjau baimintis, kad gal kokia kelionė nusimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 02 05, 00:20)
jau pradėjau baimintis, kad gal kokia kelionė nusimato g.gif

aha persigalvojai???? lotuliukas.gif
tikiuosi negausim per ilgas nosis doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 04, 23:57)
aha persigalvojai????  lotuliukas.gif
tikiuosi negausim per ilgas nosis  doh.gif  blush2.gif

nu ne, pasilieku prie pirmos minties, o dėl ilgų nosių- na jei prieš nosis liniuotė- kaip nesusidomėti, ypač kai gėliukų niekas nerodo lotuliukas.gif (Tina neužpyk, prašau)
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2010 02 04, 23:44)
schmoll.gif nemanau.... tiesiog laaaabai gražių kai turi,tai jau ne viskas įtinka... mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif thumbup.gif

jau ir mane suintrigavo Tinos širdutės wub.gif
Atsakyti