Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 03, 15:36)
Merginos noriu patarimo, viena forumietė įdėjo skelbimuką dėl vandos, pasiteiravau atsiuntė nuotraukėlę, tikiuosi nesupyks, kad įdedu.
http://radikal.ru/F/...ba8eb5.jpg.html
rezervavausi aš vandutę bus tokiais žiedeliais sakė http://sokolowska_in..._1904996518.jpg
Bet man neramu dėl tų lapelių jei šiaip nukritę nieko, o gal taip visas stiebas sudžius ir visa pražus, patarkit, gal kuri matote gera vandutė ar ne. Nes mano mamos vanda taip po truputį nuo apačios ir nugelto...

o man atrodo ,kad pas vandą yra pakankamas kiekis sveikų šaknų iš tokios raizgalynės. gal pardavėjas sutiktu kainą nuleisti dėl tokių abejonių. už 60lt aš drąsiai pasiimčiau.
Atsakyti
QUOTE(rodostoma @ 2010 02 02, 21:03)
Ydomu,kokiu groziu uzves,nervams pagadinti lotuliukas.gif

22,50Lt, Adaglossum Summer Frenchtown, Stephan Isler, kvepiantys smulkiažiedžiai oncidiumai, Peggy Ruth Carpenter Morning Joy...................... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 04, 12:19)
22,50Lt, Adaglossum Summer Frenchtown, Stephan Isler, kvepiantys smulkiažiedžiai oncidiumai, Peggy Ruth Carpenter Morning Joy...................... doh.gif

doh.gif Vis gundote...
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2010 02 04, 11:45)
o man atrodo ,kad pas vandą yra pakankamas kiekis sveikų šaknų iš tokios raizgalynės.  gal pardavėjas sutiktu kainą nuleisti dėl tokių abejonių. už 60lt aš drąsiai pasiimčiau.

pritariu Misterijai. Nereiktų panikuot dėl vieno apačioj nukritusio lapo - visas augalas nepavytęs, vadinasi šaknys funkcionuoja ir normaliai aprūpina vandeniu, o šaknų būklė matytųsi geriau, jei būtų nufotkinta iš arčiau tik šaknys. Už 50Lt aš tokią vandą imčiau užsimerkus wub.gif

Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2010 02 03, 22:35)
sokejuke86, lb daug šaknų tau teks vandutės išpjaustyti, pagal mane papuvę, sveikos šaknys palietos būna žalios, matosi fotkėje, kad jų ne kas belikę, bet žiūrint kiek nori už tokią vandą, šiaip žiedai nuostabūs.
Nueik į orchidėjos.lt forumą, ten viens išmanantis vyrukas tave pakonsultuotų  mirksiukas.gif , nes čia priežiūros tėmelėje pagrinde naujokės pradedančios lankosi, nebent p. Olivija užsuktų netyčiomis..

www.rojausodai.lt/forumas - yra atskira tema tik vandoms, su fotomedžiaga - konsultuokitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 04, 11:25)
pritariu Misterijai. Nereiktų panikuot dėl vieno apačioj nukritusio lapo - visas augalas nepavytęs, vadinasi šaknys funkcionuoja ir normaliai aprūpina vandeniu, o šaknų būklė matytųsi geriau, jei būtų nufotkinta iš arčiau tik šaknys. Už 50Lt aš tokią vandą imčiau užsimerkus wub.gif

neblogai mes čia kaina mušam lotuliukas.gif
pradedu rimtai gundytis, nors laiko tam neturiu doh.gif
Atsakyti
Kad iškart jau buvo kita mergina rezervavusi po manęs tai ji matyt ima ir 80lt, tai nemanau kad tokiu atevju leistų kainą 4u.gif jei būtų 50aš ir būčiua ėmusi užsimerkus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2010 02 04, 13:34)
Kad iškart jau buvo kita mergina rezervavusi po manęs tai ji matyt ima ir 80lt, tai nemanau kad tokiu atevju leistų kainą 4u.gif jei būtų 50aš ir būčiua ėmusi užsimerkus lotuliukas.gif

tai ,kad 80 brungu, geriau dar 20 dasidėt ir paieškot su žiedais
Atsakyti
Vos ne aukcionas cia biggrin.gif tik kaina ne aukstyn, o zemyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 02 04, 15:27)
Vos ne aukcionas cia  biggrin.gif tik kaina ne aukstyn, o zemyn  biggrin.gif

Na graži vanda,bet mes maksimalistės ir norime kuo geriau jei jau 80 lt, tai tikrai norisi šiek tiek prisidėti ir pirkt su žiedeliais ax.gif rodykit ką nors gražaus mergaitės, taip norisi žiedelių pažiūrėti.
Atsakyti
Atrodo, kad žinau, kas šitaip susidomėjo Vandute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2010 02 04, 15:39)
Atrodo, kad žinau, kas šitaip susidomėjo Vandute biggrin.gif

gal greit pamatysime tėmelėje bigsmile.gif
Nieks nesigiria, nieko neperka, greičiau tas sniegas pradėtų tirpti ir keliai būtų pravažiuojami..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jau seniai lankiausi cia blush2.gif

noriu pasidziaugti savo dendrobium nors siuo metu nezydi bet isleido keleta atzaleliu ikeliu kelias foto wub.gif ir dabar nebezinau ka daryti su vaikuciais blush2.gif
viena foto visa
user posted image

o cia tik atzaleles wub.gif
user posted image
Atsakyti