Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokyti mažiuką kad pats užmigtų?

Mano mazute taipat pati uzmiega, jokiu specialiu veiksmu nesiemiau, ispradziu dar supuodavau, lopsines niuniuodavau, o dabar dazniausia pati uzmiega ir be ciulptuko, nemegsta dukryte jo. O kartais tiesiog svelniai paglostydavau galvyte. Pries naktini miegeli duodu silto pienuko ir ji bevalgydama uzmiega!
Atsakyti
mano tai ko gero niekad neuzmigs pati doh.gif be sansu ,turiu supti nes kitaip niekaip neuzmiega ir isvis uzmiega tik pas mane
Atsakyti
maniskis jau senai pats uzmiega,pavalgo ismaudau , i lovyte ,truputi pazaidzia ir labanakt thumbup.gif
Atsakyti
As saviski diena kartais pasupu kol uzmiega kai buna jau pavarges ir paciam neina uzmigti, o vakare apie 21 val paguldau i lovyte, jis dar pasneka ir uzmiega, nors visko buna, kartais reikia pasupti, kad uzmigtu
Atsakyti
Anksciau mano mazius irgi pats uzmigdavo paguldytas lovelej, bet viena kart kazkas jam pasidare pradejo verkt teko migdyt ant ranku dabar kitaip neumiega...nebent vezime veziojamas.
Atsakyti
vakarais uzmoega bevalgydama, o kai diena neduodu tai tenka nesiot kol nulusta mirksiukas.gif nezinau kada pati uzmigs paguldyta lovytej g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2005 11 18, 17:14)
tai tabar pavalgo, jei jau nori miegucio, tai pradeda zyzti, (nes zaidzia be soskes, mokosi kalbeti biggrin.gif  biggrin.gif )tada duodu soske, ir ji sau ramiausiai keliauja i sapnu karalyste  wub.gif Naktimis miega, tik 6 ryto prabunda pavalgyt ir toliau miega..Beje, jau kai uzmiega tai soskyte ismeta ir toliau sau miega.. thumbup.gif Sekmes jums pratinant.. 4u.gif

maniskis ir gi taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumm @ 2005 11 27, 10:03)
o mes ir buvom ismoke patys uzmigt, bet po to ir vel kazkaip prisipratinau tai dabar tik ant papuko uzmiega o tada atsargiai perkeliamas i lovyte, o vel is naujo pereit vikdymo maratono nebenoriu, labai jau sunku  cry.gif  o nakti tai is vis kas 2 val keliasi  sad.gif

QUOTE(Gendre @ 2007 07 01, 16:10)
Anksciau mano mazius irgi pats uzmigdavo paguldytas lovelej, bet viena kart kazkas jam pasidare pradejo verkt teko migdyt ant ranku dabar kitaip neumiega...nebent vezime veziojamas.

Vat musu istorija panaši, kaip šių mamyčių. Sūnelis (jam dabar beveik 5 mėn.)buvo jau išmokęs pats užmigti (bent jau aš taip maniau ir tikėjausi), bet po kurio laiko vėl jam ėmė nebetikti neseniai išmoktas užmigimo būdas. Nustojo imti soskytę, nebepatinka gulėt lovytėj. Ėch. Tad miegam kartu, nes taip lengvai užmiega prie papulio. O valgo naktį kas 3 maždaug val. Tai nusprendžiau per naktelę nesikankint ir nekilnot pirmyn-atgal. Taip geriau išmiegam. Taigi vėl lauksiu mažylio norų. Gal vėl kažkada norėsis jam užmiginėt savarankiškai.. o gal soskytę vėl pamils - nes tada taip lengva būdavo jam užmigt.
Atsakyti
Maniškį pradžioj reikėdavo užsūpuoti miegui, bet sukakus 4 mėn. to nebedarau. Paprasčiausiai paguldau į lovytę, kai matau, kad pavargęs ar šiaip irzlus ir laukiu 15 min. Būna, kad paverkia(kai pavargęs tingi ir verkti, labiau jau verkšlena biggrin.gif ), o kartais ir atvirkščiai - nusiramina. Jei per tą laiką nenurimsta ar užsiklykia tada jau iškeliu iš lovytės, bet nesūpuoju, o paguldau į savo lovą, kur jis dažniausiai leidžia dieną, arba pamaitinu. Ir jokių problemų smile.gif
Atsakyti
Na manoji, viena turbūt niekad neužmigs doh.gif Užmiega tik prie krūties doh.gif Jau akys limpa, tikrai ne alkana, bet rėkia muistosi kol išsireikalauja, tada tik paima, 3 minutės ir mergička jau parpia biggrin.gif Kol valgys MP tai turbūt taip ir bus blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
maniske dukryte irgi niekada pati neuzsimigdydavo - tik bevalgant ar ciuciuojant, bet 2 menesindienio proga gavo zaisliuka ant lovytes - su muzikele ir besisikuanciais zaisliukais. Pradzioje ilgai ziurejo, paskui susidraugavo ir dabar beziuredama ir besisnekedama su savo draugais uzmiega pati.
Dar maniske turi savo merliuka - su juo visada gulasi ir keliasi - kas jai suteikia saugumo. Gal del to, kad turi savo draugu ji jauciasi saugi savo lovyteje ir pati uzsimigdo.
Beje, soskes maniske nera gavosi, kol kas smile.gif
Sekmes visoms mamytems
Atsakyti
as dar tik laukiu savo beibiuko, bet nusprendziau kad nesupuosiu jo, kad nepriprastu.. Reiks pasikalbeti su kitom mamytem kaip padaro kad vaikas pats uzmiega paguldytas i lovyte.. Gal kai pradeti nuo pat gimimo tai ipras ir nereikalaus supimo.. g.gif
Atsakyti