Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokyti mažiuką kad pats užmigtų?

QUOTE(vikulia82 @ 2006 11 14, 19:24)
Aš nuo pirmų dienų guldau ją į lovytę,nepratinu prie savęs.Ir dabar mums 5mėn. ir ji užmiega pati kuo puikiausiai.

as taip pat nuo pirmu prie saves nepratinau thumbup.gif , tiesa MP nemaitinu gal tai irgi priezastis kodel pati uzmiega g.gif . bet migdantis be soskes neapsieinam 2.gif . kai uzmiega ismeta ir nebepraso clap.gif
Atsakyti
musu mazyle miega tik savo lovytej. jeigu nesijaucia blogai, nesupuojam ir nenesiojam. paguldziusi-pabuciuoju, paduodu soske ir ijungiu karusele. beklausydama jos, pakalbedama uzmiega. kartais soske reikia paduoti 10 kartu, bet kai lovyte stovi salia-nesunku ax.gif
Atsakyti
Maniske ir pati neuzmiega verysad.gif Reikia supti ir dar su buteliuku bigsmile.gif Nezinau kiek tai tesis,bet dabar tai jauciuosi ziauriai isvargus,juo labiau ,kad kelesi nakti pastovei-kas valanda doh.gif Nebezinau jau ko griebtis,net i vilniu pas neurologa vesiu,gal koke ligele yra cray.gif
Atsakyti
o as jau dziaugiausi kad maniskis nuo 3 men pats lovoj uzmigti pradejo ir se tau jau nuo 5 men. vel nebemiega.. rekt pradeda ir tenka supt sad.gif o nakti tai ilgai ismiega tik salia manes, lovytei greit prabunda.kol dar netoks didelis tai nelabai dar sunku, bet metku laiko tai jau per didelis bus kad supti pries miega. ir kaip atpratinti tai net nezinau. gal kai jau savo pienu nemaitinsiu tai paciam nebereiks.
as galvojau kad cia tik maniskis toks, o pasirodo yra ir daugiau tokiu mamyciuku.
Atsakyti
QUOTE(negre @ 2005 11 18, 22:34)
Aš savo merginą galiu užmigdyt tik supdama ant rankų ir dar nebetkaip, o apie užmigimą pačiai net kalbos nėra. Net lauke pirma užmigdau ant rankų o tik po to galiu į vežimą paguldyt. Šnekėjau su vaikų neurologe dėl miegelio problemų,tai pasakė kad vaikams apie šeštą-septintą mėnesį tai tampa įpročiu ir po to taip iki trijų metų.. sad.gif  g.gif  g.gif Taip turbūt ir vargsiu...

vajee as tai auginu suneli mum jau 3men o uzmigdimas pas mum irgi sunkokas,gryna katorga blink.gif lotuliukas.gif nesines dugnas jau linksta.jei sakei kad nuo 6-7men. pripranta ir toliau taip reiks supuot jei neatpras tai mum su vyru plaukai pasisiaus verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
o as galvojau kad viena taip kankinuosi....

reiks ir man bandyt pratint miegot vienai. tik vat mano panyte jei nakti pabunda is kart stojasi ir reikia, gulet neguli....
uzmigdau prie papuko, paskui sukeiciu soskyte ir kai imiega tada i lovele. tik gaila, kad toj lovelej pamiega ilgiausiai val ir vel tas pats...matyt reikia kazkaip susidraugaut su ta lovele tik kaip??????patarkit
Atsakyti
Mūsiškis jau beveik 3 mėn. mažylis tai išmiega ramiausiai sau, jau lyg nuo 2 mėn. ar dar anksčiau beveik visą naktį. Vakare užmigdom arba pats, pavargęs nuo dienos įspūdžių, išlūžta wub.gif Ir atsikelia nebent kartais apie pusę penkių trumpam pavalgyt MP ir vel miega iki pat ryto ax.gif Tik apie 6-7 val. jau visada valgo. Ir išmiega iki pusės devynių tai visada, kartais iki devynių, o po to dar po dešimtos kartais pamiega kokią val.-dvi 4u.gif Bet už tai jau dieną tai nebe labai benori miegoti. Ir dar.. miega tai mūsų lovoje kol kas blush2.gif Kažkaip net nžn, kaip būtų, jei lovelėje miegotų. Kažkaip net ne dėl mažiuko, o dėl savęs dabar nesiryžtam bent kol kas guldyt į lovelę, nes taip pripratom prie ramių miego naktų nuo pat pirmų mažylio dienų blush2.gif , gal tik kokios dvi - trys naktys pusiau bemiegės buvo, kai pilvuką skaudėjo mažučiui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gailė: 29 lapkričio 2006 - 05:53
maniskis siandien pirma karta uzmigo pats lovytej. net pati labai nustebus. padejau i lovyte ir isejau , ateinu o jis miega. Kad visada jau taip butu!
Atsakyti
Aš irgi stengiuosi prie rankų nepratint, nors ir nevisada gaunasi doh.gif
Pastaruoju metu paguldau mažę į lovytę, soskę į burną, merliuku paremiu, nes dar nemoka jos nulaikyt ir dažniausiai ramiai užmiega. Kartais šiek tiek pavirkauja, gal greičiau "pasiguodžia", bet neskubu imt ant rnakų ir apsiraminusi užmiega.
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2006 11 29, 06:49)
Mūsiškis jau beveik 3 mėn. mažylis tai išmiega ramiausiai sau, jau lyg nuo 2 mėn. ar dar anksčiau beveik visą naktį. Vakare užmigdom arba pats, pavargęs nuo dienos įspūdžių, išlūžta  wub.gif  Ir atsikelia nebent kartais apie pusę penkių trumpam pavalgyt MP ir vel miega iki pat ryto ax.gif Tik apie 6-7 val. jau visada valgo. Ir išmiega iki pusės devynių tai visada, kartais iki devynių, o po to dar po dešimtos kartais pamiega kokią val.-dvi  4u.gif Bet už tai jau dieną tai nebe labai benori miegoti. Ir dar.. miega tai mūsų lovoje kol kas blush2.gif Kažkaip net nžn, kaip būtų, jei lovelėje miegotų. Kažkaip net ne dėl mažiuko, o dėl savęs dabar nesiryžtam bent kol kas guldyt į lovelę, nes taip pripratom prie ramių miego naktų nuo pat pirmų mažylio dienų blush2.gif , gal tik kokios dvi - trys naktys pusiau bemiegės buvo, kai pilvuką skaudėjo mažučiui..

Nu kaip pavydžiu blush2.gif blush2.gif , maniškis miega tik ant rankų, o naktį- šalia, savo lovoj- nei per kur schmoll.gif Pastoviai abu neišmiegoję doh.gif doh.gif O aš vėl nestuke.gif dabar nebežinau ką reiks daryt, greit nešiot nebegalėsiu, jau dabar žiauriai sunkus doh.gif doh.gif Gal kas kokių patarimų turit, kaip su lovyte susibičiuliaut??? wub.gif
Atsakyti
Uzjauciu mamytes,kuriu lialiukai nenori miegot savo lovytej schmoll.gif pirmas tris savaites maniskis irgi miegojo su manim,bet jauciu cia man taip reikejo mirksiukas.gif o kai pradejom guldyti i lovyte,tai kelias naktis stipriai papyko..susidomejo meskiukais virs lovytes,spalvota patalyne,snekedavo snekedavo ir uzmigdavo biggrin.gif i lovyte guldau tik nakties miego,tai matyt dabar jau supranta..ji paguldau,as i savo lova-as skaitau ka nors ir nesinervinu,nes tas kelias naktis,kol pyko ant lovytes tampiau ji ir supau,ir dainavau,o jis kaip nemiega taip nemiega..jis pasneka vienas koki pusvalandi ir liuliuko wub.gif
Atsakyti
mano mažylei jau penki mėnesiai, bet tokio stebuklo, kad pati užmigtų dar neteko patirti verysad.gif
visada užmiega tik žįsdama, anksčiau dar migdydavomes supynėje, bet dabar jau koks mėnesiukas kai nebetinka unsure.gif

bandžiau ir aš pritaikyti verkimo terapiją savo vaikui, nes priėjome prie to, kad nei supimas nei krūtis nebepadėdavo migdantis, rėkia ir viskas, todėl leidau paverkt: pirmą vakarą verkė 25 min., po to užmigo, kitą dieną taip bandžiau migdyti pietų - verkė 20 min., bet po to miegodama vis dar kūkčiojo, tai taip širdį man suspaudė, o vėliau atsitiktinai įkišau savo pirštą jai į burną ir užčiuopiau dantuką, doh.gif pasirodo vaikui dantys dygsta, jai skauda, o dar mama nesusipratėlė rikdo, tai susigėdau blush2.gif ir daugiau taip nebedarau. Migdomės kol kas prie krūties, o ir miegam kartu, nes naktį prabunda begalybę kartu pažįsti.
Jau nebeprisimenu ką reiškia atsigulti vakare ir prabusti ryte sad.gif
O tas vaiko mokymo užmigti pačiam leidžiant išsiverkti būdas yra aprašytas amerikiečių knygoje "Pirmieji kūdikio metai". Pažįstu keletą šeimų, kurios pavirkdė kelias dienas mažylius, bet po to mažiau problemų turėjo su migdymusi.
Aš abejoju tik dėl vieno: kai vaikas valgo MP, niekada negali žinoti, kiek jis suvalgė ir ar yra sotus, o gal alkis verčia jį prabusti natkį g.gif o ir vienintelis vaiko "nusikaltimas" yra noras kad mama būtų šalia soske.gif
kažkaip čia persipina prieštaringi jausmai unsure.gif
Atsakyti