mano mažylei jau penki mėnesiai, bet tokio stebuklo, kad pati užmigtų dar neteko patirti
visada užmiega tik žįsdama, anksčiau dar migdydavomes supynėje, bet dabar jau koks mėnesiukas kai nebetinka
bandžiau ir aš pritaikyti verkimo terapiją savo vaikui, nes priėjome prie to, kad nei supimas nei krūtis nebepadėdavo migdantis, rėkia ir viskas, todėl leidau paverkt: pirmą vakarą verkė 25 min., po to užmigo, kitą dieną taip bandžiau migdyti pietų - verkė 20 min., bet po to miegodama vis dar kūkčiojo, tai taip širdį man suspaudė, o vėliau atsitiktinai įkišau savo pirštą jai į burną ir užčiuopiau dantuką,
pasirodo vaikui dantys dygsta, jai skauda, o dar mama nesusipratėlė rikdo, tai susigėdau
ir daugiau taip nebedarau. Migdomės kol kas prie krūties, o ir miegam kartu, nes naktį prabunda begalybę kartu pažįsti.
Jau nebeprisimenu ką reiškia atsigulti vakare ir prabusti ryte
O tas vaiko mokymo užmigti pačiam leidžiant išsiverkti būdas yra aprašytas amerikiečių knygoje "Pirmieji kūdikio metai". Pažįstu keletą šeimų, kurios pavirkdė kelias dienas mažylius, bet po to mažiau problemų turėjo su migdymusi.
Aš abejoju tik dėl vieno: kai vaikas valgo MP, niekada negali žinoti, kiek jis suvalgė ir ar yra sotus, o gal alkis verčia jį prabusti natkį
o ir vienintelis vaiko "nusikaltimas" yra noras kad mama būtų šalia
kažkaip čia persipina prieštaringi jausmai
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wxL9IU4/]
168 cm
pradžia 2007-05-16 antrame etape 2007-06-13