Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokyti mažiuką kad pats užmigtų?

As ir anksciau kamavausi,kad neuzmiega vienas be mamos verysad.gif tik su papuliu arba kratomas vezime.
Perskaiciau kad reikia leisti vaikui issirekti,tai paguldziau lovyten ir isejau i kita kambari,po 3 min nuejau padaviau soske,ir vel isejau.Kita kart nuejau po 5 min.vel soske padaviau.Jis visa laika reke,o man girdint plyso sirdis verysad.gif Bet kentejau.Laikiaus kiek imanoma.Ateinu po 7 min. o jis miega. ax.gif Ir taip kelis vakarus nuo siol pats tik paguldai lovyten,paduodi zinduka ir jis miega.Ir nuo to laiko ismiegodavo nakti. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

P.s.tik nuo puses metuku galima taikyti toki metoda.

O pazistama paprasciausiai paguldo ir duoda pagerti ko is buteliuko,taip begerdamas ir uzmiega.

O geriausias variantas turbut pratinti nuo gimimo,nei supt,nei su savim guldyt.
Atsakyti
QUOTE(Agni'85 @ 2006 11 10, 09:29)
As ir anksciau kamavausi,kad neuzmiega vienas be mamos verysad.gif tik su papuliu arba kratomas vezime.
Perskaiciau kad reikia leisti vaikui issirekti,tai paguldziau lovyten ir isejau i kita kambari,po 3 min nuejau padaviau soske,ir vel isejau.Kita kart  nuejau po 5 min.vel soske padaviau.Jis visa laika reke,o man girdint plyso sirdis  verysad.gif Bet kentejau.Laikiaus kiek imanoma.Ateinu po 7 min. o jis miega. ax.gif  Ir taip kelis vakarus nuo siol pats tik paguldai lovyten,paduodi zinduka ir jis miega.Ir nuo to laiko ismiegodavo nakti. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

P.s.tik nuo puses metuku galima taikyti toki metoda.

O pazistama paprasciausiai paguldo ir duoda pagerti ko is buteliuko,taip begerdamas ir uzmiega.

O geriausias variantas turbut pratinti nuo gimimo,nei supt,nei su savim guldyt.

man atrodo, gaunasi, kad vaikas vietoj mamos jieško paguodos iš soskės. Gal tai ne labai jau gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2006 11 10, 11:01)
man atrodo, gaunasi, kad vaikas vietoj mamos jieško paguodos iš soskės. Gal tai ne labai jau gerai unsure.gif

jis pas mane nuo gimimo ima soske, 4u.gif Bet taip as ja duodavau nakciai.juk nekramtys jis jos visa gyvenima 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Na ką, vakar buvo antras vaiko "dresavimo" vakaras. Niu žinokit - super!!! taip bijojau ir visą dieną iš anksto vaiko gailėjau, o jis beveik ir nebliovė - paverkšleno, pakniurzėjo ir užmigo per dešimt minučių, užpakalį atkišęs... Tik naktį visvien kėlėsi kokius keturis kartus, tai pagrindinis tikslas nepasiektas.

Atsakyti
O man atrodo kad nereikia jokių metodų taikyti, ateina laikas kai vaikas pats išmoksta užmigti. mirksiukas.gif
Mūsų dukrytė buvo tokia rankinukė-užmigdavo tik supuojama ant rankų.O kai suėjo devyni mėnesiai, vat jau dvi savaitės, pati padeda galvytę ant pagalvės apsiverčia nat šonelio ir užmiega. Mes su vyru žiūrim apakę ir negalim patikėti. Bet kaip dabar lengva, žiuri sau telika o vaikas dūgsta kol pats užmiega.Fantastika, po tiek mėnesių sūpimo.... thumbup.gif Aišku užmiega mūsų lovoje, bet paskui perkeliu į jos lovytę. ax.gif
Taigi manau visko reikia išlaukti.Tas pats buvo ir su pilvo pūtimu, ir su nemiegojimu naktimis, galvojau kad niekada neišsimiegosiu, o dabar net perimiegu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
mano maziukas dabar 7 men. ir jis nuo pat gimimo uzmigdavo pats. tiesio palieku ji viena lovyteje ir jis uzmiega.
Atsakyti
QUOTE(amelijaž @ 2006 11 10, 12:26)
O man atrodo kad nereikia jokių metodų taikyti, ateina laikas kai vaikas pats išmoksta užmigti. mirksiukas.gif
Mūsų dukrytė buvo tokia rankinukė-užmigdavo tik supuojama ant rankų.O kai suėjo devyni mėnesiai, vat jau dvi savaitės, pati padeda galvytę ant pagalvės apsiverčia nat šonelio ir užmiega. Mes su vyru žiūrim apakę ir negalim patikėti.

Jetus kaip faina thumbup.gif Gal ir pas mus kada nors ateis sis dziaugsmas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agni'85 @ 2006 11 10, 11:59)
jis pas mane nuo gimimo ima soske, 4u.gif Bet taip as ja duodavau nakciai.juk nekramtys jis jos visa gyvenima 4u.gif  blush2.gif

Na aš turiu omeny - vaikas pabūnda, arba nori užmigti, jam sunku, gal net baisu, reikia pagalbos, o mama čiulptuką kiša. Įsikabina į čiulptuką ir iš dalies kitą karta tikisi paguodos ne iš mamos, o iš to negyvo daikto. Ar taip nebūs?
Atsakyti
Na va mums jau beveik 10 men., o patiems uzmigti neiseina. Vakare pvalgo misinuko ir jei valgydamas neuzmiega -tai zinok, kad reikes supti. TAi kiekviena vakara pries miega ikeliame i lovyte, o jis pradeda eiti, ,,ciausketi". Po kurio laiko pavargsta, bando deti galvyte ant pagalves ar atvirksciai, bet susinervina ir vel atsistoja ir vel gulasi, kol pagliau pradeda zyzti. Tadas paimu ant ranku ir tereikia keleta minuciu sunytis jau buna uzmiges. Tiesa pora vakaru pats uzmigo, o dabar pamirso kaip tai daryti, biggrin.gif kazin kada prisimins? O gal pabandyti ta metoda su verksmais g.gif
Atsakyti
jo mes irgi tik ant ranku uzmiegam:) visa laime ilgai supuot nereik, tai ash ir ensiskundziu:) 5 min ir nuluzta:)
Atsakyti
O pas mus situacija tokia. Kai jau laikas miegucio- pamaitinu ir ji dazniausiai nuluzta, bet jeigu ne- tada ikeliu ja i lovyte ir palieku. Ji sau ramiai paguli ir po keliu minuciu uzmiega, o jeigu ne, tada pasedziu salia- palaikau rankyte, arba soske paduodu. Kartais tenka ir valanda issedet, kartais tik keliu minuciu gana. Jei man reikia issimiegot, tada i savo lova paemu, bet stengiuos tai daryti kuo reciau.
Blogiau buna, kai nakti pamaitinu. Tada labai sunkiai uzmiega sad.gif
Atsakyti
Aš nuo pirmų dienų guldau ją į lovytę,nepratinu prie savęs.Ir dabar mums 5mėn. ir ji užmiega pati kuo puikiausiai.
Atsakyti