mes niekaip neuzmiegam vieni,kruties atsisake 7 menesiu,bet mes turim soskute,tai tik su soskute ir salia teveliu uzmiega,reikia,kad kas ji apkabytu taip ir zaidziam.nuo 23val iki kokiu 3 val lovytej,pries tai uzmiega pas mus lovoj,o trecia pabudes pavalgo ir pas mus miega,nes tada buna daznu kilojimusi.o dar dabar kaip dantys dygt pradejo,tai buna visa nakti pas mus ismiega,tikslaiu ant ranku musu o buna,kad visa nakti ismiega lovytej.po sunkios bemieges nakties as nieko daugiau nebenoriu,bet mazius nusisypso ir padaro ka nors naujo,viskas praeina ir uzsimirsta
oi, mes irgi turim šią problemytę ,mano niekaip neužmiega viena.Bandėm pratinti,bet taip įsirėkia,kad lieka mėlyna, o po to dar kukčioja pusė valandos.Labai sunku.nakties miegučiui migdau jos lovytėj,ką nors paniuniuoju ir būtinai turiu savo veidą priglausti prie jos veiduko.Taip gal ji jaučiasi saugesnė,bet šiuo metu tik šis variantas mus gelbėja.
Musu maze nuo gimimo miega su mumis. Na kartais puse nakties miega lovytej, bet dazniausiai nusispardo ir susala, tuomet ir issibudina ir vistiek tenka pasiimti i lova. Dienos miegeliai visada prasideda ant ranku, vbet ilgai vargti nereikia, na o vakare paguldom i lova pas save ir salia atsigulam. paimu uz rankytes paglostau pirsciukus ir ji uzmiega. Na o savo lovoje dukra uzmiega, jei buna pavargusi ir gauna pieno buteliuka.
Nemanau kad butu didele beda ja pripratinti miegot atskirai, bet man paciai lyg ko truksta, kai jos nera salia . Net uzmigti kartais negaliu .
Nemanau kad butu didele beda ja pripratinti miegot atskirai, bet man paciai lyg ko truksta, kai jos nera salia . Net uzmigti kartais negaliu .
O mano mažytė tai pati tik kartais užmiega ant ranku, tik tiek gerai kad nepripratinom supt, tai nesupant kai labai jau isvargtsa užmiega. O šiaip tai irgi tik prie papuko užmiega, bet as visąlaik įsupu į dekutį, tai užmiega ir pagudau į lovytę ir nepabunda, o jei tik neįsupu, tai paguldau ir iškart atsibunda. O naktį tai užsimigdau pas save lovoj įsupus į dekutį, o kai tik užmiega perkeliu į lovytę, kai pabunda pasiimu pas save o paskui vel perkeliu į lovytę
Mes tai irgi užmigdom tik supdami,supu supu ir kai tik užmiega paguldau į lovytę.
jau jis taip priprato ir nežinau ,kaip jį dabar išmokinti, kad pats užmigtų,nes jei taip reiks supt iki kokių 3 metų,tai bus sunku.
Mes pietu uzmiegame lovyte, be supimu tfu, tfu,tfu, kad neisikalbeti! Na, bet vakarais, tai turi begioti prie lovytes gal 100kartu, o kartais pats uzmiega. Vyrui kai truksta kantrybe pradeda maziu supti, bet as pries supimus. Nakti jis atsiduria pas mus lovoje, nes labai nusibosta keltis prie vaiko kas 5min.Jis kuiciasi, muistosi, kniurkia kokl galu gale pradeda rekti, tuomet ir kaimynai musu leliuko balsa isgirsta
Mano mazei tuoj 6 menesiukai, bet ji pati niekaip pati neuzmiega tik prie papiuko arba ant ranku. Gaila, kad dabar taip salta, lauke ji ismiegodavo 2-2,5 val. Ot budavo kaifas, o dabar tai vargstam. Bet labai nepergyvenu, neilgai bus tokia maziuke. Dziaugiuos kad nakti neverkia, bet reikalauja papiuko nusiramint. Svajoju kada ji smiegos visa nakti ar pati uzmigs
na merginos kaip sakant po 4 mėn. vaikas beveik pradėjo miegot.... Ot fainai...
Papildyta:
Bet šiaip labai padėjo plaukiojimai. Vežiau į baseiną, išmokom nardyti, ir prieš miegelį paplaukiojam panardom, vaikas vos spėja pienelio atsigerti, miega kaip negyvas
Papildyta:
Bet šiaip labai padėjo plaukiojimai. Vežiau į baseiną, išmokom nardyti, ir prieš miegelį paplaukiojam panardom, vaikas vos spėja pienelio atsigerti, miega kaip negyvas
Jei mazius miega su manim lovoje,jis pats uzmiega,tik isjungus lempa ir padavus jam soske.
QUOTE(zolyte @ 2006 01 22, 15:50)
Mano mazei tuoj 6 menesiukai, bet ji pati niekaip pati neuzmiega tik prie papiuko arba ant ranku. Gaila, kad dabar taip salta, lauke ji ismiegodavo 2-2,5 val. Ot budavo kaifas, o dabar tai vargstam. Bet labai nepergyvenu, neilgai bus tokia maziuke. Dziaugiuos kad nakti neverkia, bet reikalauja papiuko nusiramint. Svajoju kada ji smiegos visa nakti ar pati uzmigs
Pas mus viens prie vieno. Užmiega prie papo ar ant rankų. Miegam visi kartu + dar naktį kamšyt reikia kas 1,5-2 val papa kad nusiramintų.