Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokyti mažiuką kad pats užmigtų?

O je doh.gif Viskas taip pat kaip ir mūsų mažoji - užmiega tik ant rankų arba ant papo, tik lauke - iškart užmiega vežimėlyje (jau du mėnesiai - anksčiau vežimo visai nepripažino). Naktį miega šalia, nes perkėlus į lovytę po minutės ima rėkti, jei išsibudina - pusvalandį migdyti. Gerai kad naktį neprabunda visiškai, kai ima vartytis - papas burnon ir toliau miega. Nei ką daryti g.gif
Atsakyti
mum si problema taip pat aktuali sad.gif kartais atrodo, kad tikrai iki kokiu triju metu teks supti...taciau mano drauge, kuriai sios problemos sprendimas atrode irgi beviltiskas, savo vaikeli supo iki 1,4metu, kol pradejo eiti i darzeli, is pradziu nebereikedavo supti dienos miegui,o laikui begant ir vakare
Atsakyti
Mano sunus uzmiega tik vezime veziojamas. Kas keisciausia kad lauke vezime visai nebuna, rekia iki pamelynavimo. Ir namuose vezimas tik miegui reikalingas. Nezinau ka darysiu neuzilgo, nes vezime jis vos telpa. Bandziau prie lovytes linges pritvirtinti tai nesuprato kas vyksta, ir ratukus bandziau bet vistiek uzmiega tik vezime.
Atsakyti
Mano sūnus irgi pats neužmiega sad.gif , galimi variantai užmigdyti- prie papuko, nešioti, stumdyt vežimėlyje, sūpynėse.
cool.gif
Atsakyti
kartais mano sunus uzmiega pats, tiesiog tas "pacio uzmigimo' procesas prasidejo nuo pat gimimo. as jo nesupau, tiesiog atsiguldavau salia, bet dabar kai paaugo kartais uzpyksta, kad nori nenori reika pasupt ar kruti duot, kad "padet" jam uzmigt. 4u.gif
Atsakyti
Net lengviau pasidare, kad ne man vienai tokios problemeles. Maniske uzmiega tik ant ranku, prie papo. Net baisu pagalvot ka reiks daryt kai nutrauksiu maitinti krutim g.gif Jei tik paguldau i lovyte tai is karto vercias ant pilvo ir sedas, stojas. Nezinau kodel jai atrodo, kad lovytej tik zais galima unsure.gif Taip kad migdau ant ranku, kai uzsnusta dar duodu soske jei papo nenori paleist. o tada i lovyte. Kazkaip savo lovoj stengiuos nemigdyt - gal ir paprasciau butu, bet bijau, kad pripras, o ir patiems geriau miegas kai ji savo lovoj biggrin.gif
Atsakyti
Labutis mamytes!!! biggrin.gif
Nenusiminkit taip,beveik visoms taip yra ir visos turim tai iskenteti!!!!
Tiesiog galvokit kad neolgai musu zuikiukai bus tokie mazi,greit paaugs ir tada jau nepanesiosi nepamyluosi!!!!
Del miegucio pas mus lygiai tas pats,nesioju,supuoju,papuka kisu... cry.gif
O vat su lovyte mes gudraujam! thumbup.gif Nuo pat pradziu norejo mieguoti su teveliais,tai as paimdavau savo liemenele,kuria nesiojau visa diena ir padedavau salia biggrin.gif Ji turi mamas ir pienuko kvapa, tai zuikutis galvoja,kad tai as ir ramiausiai sau miega!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 11 21, 10:10)
Tiesiog galvokit kad neolgai musu zuikiukai bus tokie mazi,greit paaugs ir tada jau nepanesiosi nepamyluosi!!!!
O vat su lovyte mes gudraujam! thumbup.gif  Nuo pat pradziu norejo mieguoti su teveliais,tai as paimdavau savo liemenele,kuria nesiojau visa diena ir padedavau salia biggrin.gif Ji turi mamas ir pienuko kvapa, tai zuikutis galvoja,kad tai as ir ramiausiai sau miega!!!! thumbup.gif

čia tai bet gerą idėją davei thumbup.gif
reiks pačiai išbandyt.
Atsakyti
Mūsų mažylė nuo pat gimimo miega lovytėje. Gal nuskambės keistai, bet mažylėj nuo gimimo nepatikdavo ,kai bandžiau migdyti ant rankų. Paguldydavau į lovytę, duodavau soskę ,truputuką prilaikydavau ją ir mažylė užmigdavo. ryte,kai tetis išeina į darbą mažylę pasiguldau šalia savęs. Tik porą kart teko migdyti ant rankų, kai ji negalėjo pati užmigti, labai verkė. Dabar ,kai mažylė paaugo ir pasikeitė valgymo laikas, taip sutampa,kad ji valgo prieš miegą, duodu buteliuką, pavalgom ir užmiegam 2.gif O jei nenori valgyti, tai duodu soske, pabūnu šalia ir ji užmiega, miegodama soskę išspjauna soske.gif
Atsakyti
gerai toms, kuriu vaikai ima ciulptukus, o mano schmoll.gif , taigi- papukas vienas is nusiraminimo budu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 11 21, 10:10)
O vat su lovyte mes gudraujam! thumbup.gif  Nuo pat pradziu norejo mieguoti su teveliais,tai as paimdavau savo liemenele,kuria nesiojau visa diena ir padedavau salia biggrin.gif Ji turi mamas ir pienuko kvapa, tai zuikutis galvoja,kad tai as ir ramiausiai sau miega!!!! thumbup.gif

Savo pirmaji irgi taip bandziau "apgauti", kai grizome is ligonines, jam i lovyte idedavau savo naktinius, tai kuri laika daug ramiau miegodavo. Bet greitai sitas triukas nebeveike, reikedavo kruties arba nesiojimo, nes pirmus menesius kamavo diegliai, tai nesiojimas budavo spec. zingsniu su pasiubavimais. Kai nujunkeme, beliko nesiojimas, tai taip gal iki 1,5 metu ji supuodavome. Man jau budavo per sunku toki svori tampyti, tai vyras ji migdydavo. Nepadedavo jokios kitos migdymo technikos ir rekomendacijos, nes jis uzsiklykdavo taip, kad po to ji nuraminti budavo dar sunkiau. Tiesiog nusiraminome ir susitaikeme su tokiu migdymu. O dabar jis miega atskirame kambaryje ir kartais net papraso, kad iseitume, mat pats uzmigs ax.gif.
O vat mazoji irgi pagal brolio scenariju migdosi mirksiukas.gif . Tiesa, kai uzmiega, ja ikeliu i lovyte ir taip ji nuo kokios 22 val ismiega iki 2-3 val, po to pareina i musu lova ir parpiame apsikabine iki pat ryto. Pradzioj dar bandziau atgal i lovyte ikelti, bet ji tuoj issibudindavo, tai vyras ir sako: guldykis tu ja salia, nereiks cia tau prie tos lovytes sokineti, issimiegosi ir tu, ir ji ir as normaliai. Pavalgo miegodama, as irgi pusiau miegodama maitinu, tai net nezinau kiek ten kartu ji taip pacepsi. Bet man kol kas taip visai gerai, apsipratome ir visai normaliai issimiegame. Zinoma, yra tokiu vaiu, kurie, net bezaisdami uzmiega, deja, ne visi tokie. Manau, kad jei negali pakeisti situacijos, gali pakeisti poziuri i ja biggrin.gif .
Atsakyti
Savo naujagimį pirmuosius mėnesius, lengviausiai užsupdavau vežime, kurį laiką jis ten miegodavo ir dieną ir naktį. Vėliau supti nebereikėdavo. Dar vėliau jis, tarsi, pats pasiprašė perkeliamas į lovytę (mėgsta prieš užmigdamas pasivartyti, o vežime vietos per mažai). Nuo to karto, bet koks supimas, ar mėginimas užmigdyti ant rankų, jį tik dar labiau sunervina biggrin.gif . Mano vaikinukas užmiega tik čiulpdamas buteliuką. Nereikia nei čiulptuko, nei mamos, svarbu kad buteliukas būtų pilnas blink.gif . Iš pradžių gerdavo tik arbatėles, o dabar įpratinau naktį gerti vandenį thumbup.gif , kad dantys negestų thumbup.gif . Apskritai, pas mus buteliukas yra šventas dalykas, be jo nė žingsnio!! Dar vienas mūsų pasiekimas, jau kuris laikas, naktį prabudęs pats susiranda buteliuką thumbup.gif . Beje, kai mažius prabunda, nebepuolu stačia galva jo raminti, leidžiu paverkti - rezultatas: dažniausiai pats susitvarko ir toliau miega biggrin.gif
Nežinau ką daryčiau jei jis žįstų mano pieną... Turbūt, kaip dauguma miegočiau kartu su vaiku. O vyras kitam kambary blink.gif . Arba pirkčiau daug platesnę lovą biggrin.gif
Nors mes tokie savarankiški blush2.gif , bet visvien, nuo 6 ryto leliukas visada miega su mumis wub.gif 4u.gif
Atsakyti