mano mažoji pati niekaip neužmiega kai ją vieną palieku. nesvarbu kur ar lovytėj ar pas mus lovoj. rėkia isteriškai ir viskas. lovyteje guldžiau nuo pat pirmos dienos kai parsivežėm iš ligoninės. mat pati maitinu, tai kol maitinu, ji užmiega, ir dieną taip pietų miegelio eina ir naktį. Tik užmiega aš ją į lovytę perkeliu. nu bet kiek gi galima, dabar jai 7 mėnesiukai, kartais tirai soti būna, sausa, sutvarkyta, bet nemiega nors tu ką, ir vis zyzia, nes laikas miegot. tada norisi palikti, kad pati užmigtų, bet ji nenori ir viskas
mama pataria palikti, kad išsirėktų, nu bet atrodo širdis plyš, vaikas verkia, o niekas neateina. Soskutės ji pas mane nuo mažens neima, ir iš buteliuko negeria.
ką daryti, kad pati viena užmigtų?

nu nors dieną, kad soti, sau palieki ir miega. Turiu ir aš to viburkolio nusipirkus, bet nekišu kiekvieną kart, buvo du kartus kad panaudojau, vieną kaip atsikėlė 4h nakties ir žaist norėjo, nėr miegų nors tu ką... tai žvakutę čiurkšt ir miega, o kitą kart kai labai jau verkė, mayt dantukai, ar pilvuką skaudėjo.