Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokyti mažiuką kad pats užmigtų?

QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 04, 16:13)
kai labai nerami,dedi zvakutes vaikuciui,palaipsniui negali organizmas prie ju priprasti ir po to jau nebepadetu?Gaila,kad ne LT esu irasnusipirkciau savo maziukei,buna naktu,kai labai blogai miega

Seimos gydytoja sake, kad jos yra zolines ir nera pavojingos mazuteliams. Parduodamos net be recepto. Be to, stengiuosi jomis ir nepiktnaudziauti. As kuri laika nenorejau ju naudoti g.gif , bet kai prasidejo nakti kelimasis kas valanda ar dvi, tuomet nusprendziau, kad tai mazesne blogybe nei abi be miego visa nakti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogyte @ 2007 12 04, 22:50)
Seimos gydytoja sake, kad jos yra zolines ir nera pavojingos mazuteliams. Parduodamos net be recepto. Be to, stengiuosi jomis ir nepiktnaudziauti. As kuri laika nenorejau ju naudoti  g.gif , bet kai prasidejo nakti kelimasis kas valanda ar dvi, tuomet nusprendziau, kad tai mazesne blogybe nei abi be miego visa nakti...  rolleyes.gif

GRIZUSI BUTINAI NUSIPIRKSIU,NES KAI TOKS MAZYLES MIEGA,SUNKU NE TIK JAI ,BET IR MAN doh.gif
Atsakyti
Mes tai savo suneli nuo pirmos dienos pratinom lovyteje miegoti, buvo tik cia toks momentas kai seneliai palepino beziuredami, tai reikejo vaika rikdyti kol vel prie normalaus rezimo priprato. Tai taip sirdi skaudejo net pati pora kartu apsiverkus buvau, taip gaila buvo.
O seip tai vakare ar per pietus paguldai miegelio pasedi salia kol uzmiega ir viskas. Na tiesa kol miegojo musu kambaryje tai salia nesedejome, o dabar kai jau menesi miega savo kambary tai pasedi palauki kol uzmigs nesinori rikdyti. Nes kai isirekia tai ir tas miegas paskui buna neramus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ptycka @ 2007 12 06, 10:17)
Mes tai savo suneli nuo pirmos dienos pratinom lovyteje miegoti, buvo tik cia toks momentas kai seneliai palepino beziuredami, tai reikejo vaika rikdyti kol vel prie normalaus rezimo priprato. Tai taip sirdi skaudejo net pati pora kartu apsiverkus buvau, taip gaila buvo.
O seip tai vakare ar per pietus paguldai miegelio pasedi salia kol uzmiega ir viskas. Na tiesa kol miegojo musu kambaryje tai salia nesedejome, o dabar kai jau menesi miega savo kambary tai pasedi palauki kol uzmigs nesinori rikdyti. Nes kai isirekia tai ir tas miegas paskui buna neramus  verysad.gif

Kaip seneliai buvo palepine,gal supo,kadmiegotu
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 06, 12:08)
Kaip seneliai buvo palepine,gal supo,kadmiegotu

musu vaikas mano tevu ziurimas uzmiega be jokiu buteliu doh.gif ir tarp zaislu ir pats ir 14 val;. ismiega , stebukladariai wub.gif tongue.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o jau pas
mus schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuke: 06 gruodžio 2007 - 11:23
QUOTE(motiejuke @ 2007 12 06, 12:22)
musu vaikas mano tevu ziurimas uzmiega be jokiu buteliu  doh.gif ir tarp zaislu ir pats ir 14 val;. ismiega , stebukladariai  wub.gif  tongue.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif o jau pas
mus  schmoll.gif  verysad.gif

o mano nuošvė pamačius, kad aš paguldydavau vaiką į lovytę ir išeidavau, o vaikas pats užmigdavo, pasakė, kd taip vaikai migdomi vaikų namuose. biggrin.gif Maniškis užmigdavo tik tada, kai jį palikdavau viena kambary, o jei jam dainuodavau, ar supdavau, tai jis tkik juodavosi ir juokio miego doh.gif . O vyresnėli reikėdavo supti ar gulėt su juo , kol užmigdavo. Kiekvienas vaikas skirtingai užmiega, vienas reikia mamos šilumos ir paglostymu, kiti užmiega tik budami vieni.
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 12 06, 12:48)
o mano nuošvė pamačius, kad aš paguldydavau vaiką į lovytę ir išeidavau, o vaikas pats užmigdavo, pasakė, kd taip vaikai migdomi vaikų namuose.  biggrin.gif  Maniškis užmigdavo tik tada, kai jį palikdavau viena kambary, o jei jam dainuodavau, ar supdavau, tai jis tkik juodavosi ir juokio miego doh.gif .  O vyresnėli reikėdavo supti ar gulėt su juo , kol užmigdavo. Kiekvienas vaikas skirtingai užmiega, vienas reikia mamos šilumos ir paglostymu, kiti užmiega tik budami vieni.

Kaip tau smagu,aki pats uzmiega wub.gif Musu nori miego,akys trina,zirzia,bet uzmigdyti,tai kman kazkas baisaus buna doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
as tai savo klecka uzmigdau vezime supdama ir lopsines dainuodama.Uzmiega gana lengvai ir greitai.Kosmaras prasideda po gero pusvalandzio doh.gif Tada jis pradeda muistytis,zirzti.Po keliu min jau rekia buna,kd nepadedanet nesiojimas ar supimas-rekia ir tiek..Po val duodu atsigert ir aprimsta,uzsnusta,o po valandikes vel tas pats...Jau nebezinau nei ka daryti. Vyras kaip zombis darbe sedi blink.gif Su siaubu laukiame nakties,nes zinome,kad vel bus tas pats.Gal pas kuria mamyte buvo tas pats,gal koki stebuklinga vaista zinot nuo tokios nemigos :hmBeje visa tai vyksta tik naktim diena miega kuo geriausiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguciuke: 06 gruodžio 2007 - 12:18
mano mažoji pati niekaip neužmiega kai ją vieną palieku. nesvarbu kur ar lovytėj ar pas mus lovoj. rėkia isteriškai ir viskas. lovyteje guldžiau nuo pat pirmos dienos kai parsivežėm iš ligoninės. mat pati maitinu, tai kol maitinu, ji užmiega, ir dieną taip pietų miegelio eina ir naktį. Tik užmiega aš ją į lovytę perkeliu. nu bet kiek gi galima, dabar jai 7 mėnesiukai, kartais tirai soti būna, sausa, sutvarkyta, bet nemiega nors tu ką, ir vis zyzia, nes laikas miegot. tada norisi palikti, kad pati užmigtų, bet ji nenori ir viskas doh.gif
mama pataria palikti, kad išsirėktų, nu bet atrodo širdis plyš, vaikas verkia, o niekas neateina. Soskutės ji pas mane nuo mažens neima, ir iš buteliuko negeria.
ką daryti, kad pati viena užmigtų? g.gif nu nors dieną, kad soti, sau palieki ir miega. Turiu ir aš to viburkolio nusipirkus, bet nekišu kiekvieną kart, buvo du kartus kad panaudojau, vieną kaip atsikėlė 4h nakties ir žaist norėjo, nėr miegų nors tu ką... tai žvakutę čiurkšt ir miega, o kitą kart kai labai jau verkė, mayt dantukai, ar pilvuką skaudėjo.
Atsakyti
QUOTE(Ewe @ 2007 12 06, 14:07)
mano mažoji pati niekaip neužmiega kai ją vieną palieku.

musu ima tik buteliuka, jokiu soskiu, tai duodu tuscia buteli avent maziuka, tai kaip ciulptuka..nejaugi tokio galiuko tikros soskes ner... doh.gif unsure.gif
na ka ir jis su juo uzmiega , kitaip schmoll.gif
as visad uz buteliukus ir soskes vaikui , nekankinkim saves mamos.. unsure.gif 4u.gif tik dabar suprantu kad jos vaiko gyvenime svarbios.. vardan musu ramybes ir nervu verysad.gif
Atsakyti
Na palepine buvo tai: vezimuke migdydavo ir seip ant ranku pastovei jis pas juos buna, tai dabar stengiames siek tiek riboti palikima pas senelius aisku patogu buvo (jie salia gyvena),bet kaip vyras sako nenoriu kad mano vaikas ko noros negaves kristu ant zemes ir rektu reikalaujanciu rekimu (matyt kazkur taip mates kad su vaikais tevai nesusitvarko).
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 12 06, 12:48)
o mano nuošvė pamačius, kad aš paguldydavau vaiką į lovytę ir išeidavau, o vaikas pats užmigdavo, pasakė, kd taip vaikai migdomi vaikų namuose.  biggrin.gif  Maniškis užmigdavo tik tada, kai jį palikdavau viena kambary, o jei jam dainuodavau, ar supdavau, tai jis tkik juodavosi ir juokio miego doh.gif .  O vyresnėli reikėdavo supti ar gulėt su juo , kol užmigdavo. Kiekvienas vaikas skirtingai užmiega, vienas reikia mamos šilumos ir paglostymu, kiti užmiega tik budami vieni.

Aš savąją irgi vieną palieku lovytėj ir kambary, dar įjungiu karuselę ir labanakt per dešimt minučių, aišku sulaukiu kol akis pradeda trint, dažniausiai devintą, išmieha 11 valandų ir papulio naktį neprašinėja, bet aš nieko nedariau mažė pati taip sugalvojo, kažkaip savaime biggrin.gif
Atsakyti