Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokyti mažiuką kad pats užmigtų?

QUOTE(Dipsis @ 2007 07 30, 19:05)
Mes savo du vaikus kaip tik nepratinom supti ant rankų ar šalia pagulėti kol užmigs, tai jie nuo pat mažens užmigdavo patys, be jokių problemų. Būdavo nuneši į lovą paglostai, pabučiuoji ir sakai labanaktukas ir viskas, jokių problemų. Kaip prisipratinsi taip turėsi. smile.gif

puiku kad jum taip pavyko o as ir didziaja seniau ir mazaja dabar galiu uzmigdyti tik savo lovoje arba supdama ir tai kol uzmiega ilgai vargstam. Gerai kad jusu vaikiukai paguldyti, paglostomi ir pabuciuojami uzmiega, o jei ne tai ka daryti juk neleisi verkt po kelias valandas ir kasdien nes isbandziau ir as visokiu budu bet uzmiega tik su mamytes papuku. Nematau labai didelio vargo tai trunka tikrai neilgai nes didzioji tai jau seniai miega viena savo kambaryje, net nespejau pastebet kaip laikas praejo. Taigi visi mes zmones ir vaikai taip pat skirtingi ir tikrai netikiu kad kaip ipratinsi taip ir bus.
Atsakyti
Nagi mamytes patarkit kaip padet uzmigti 6 men.dukryte ,ant ranku nesiduoda migdoma,nei nesiot,nei i savo lova negaliu paimt(na cia gal ir gerai kad nepriprastu) g.gif ,idedu i lovyte,o ji iki 1 nakties zirzia,muistosi,po to zaist pradeda,guguot doh.gif doh.gif doh.gif ir taip nuo kokios 23h iki 1 h migdomes verysad.gif nemegsta ji lovytes tragiskai doh.gif na o ka daryt g.gif
Atsakyti
mano dukrytei 9 savaites,taciau,aciu dievui,neturiu jokiu problemu del migdymo.9val. pavalgom 125 ml misinelio,atsirugstam ir as paguldau mazyle i lovyte.uzgesinu sviesa,uzdarau duris ir iseinu is kambario.ji dar kokias 10 minuciu nepiktai paverkia ir tuomet uzmiega.nakti dar keliuosi maitinti apie antra valanda,maniske viska suvalgo net neatsimerkusi ir toliau uzmiega kaip angeliukas ax.gif kad tik neprisisnekeciau......
Papildyta:
QUOTE(giedre 22 @ 2007 11 30, 14:37)
mano dukrytei 9 savaites,taciau,aciu dievui,neturiu jokiu problemu del migdymo.9val. pavalgom 125 ml misinelio,atsirugstam ir as paguldau mazyle i lovyte.uzgesinu sviesa,uzdarau duris ir iseinu is kambario.ji dar kokias 10 minuciu nepiktai paverkia ir tuomet uzmiega.nakti dar keliuosi maitinti apie antra valanda,maniske viska suvalgo net neatsimerkusi ir toliau uzmiega kaip angeliukas ax.gif kad tik neprisisnekeciau......

P.S.Pritariu nuomonei,kad kaip prisipratinsi,taip ir turesi
Atsakyti
Mes irgi is pradziu nesiodav ant ranku vakarais, bet manau, laiku susigribom. Tad nuo triju men pradejom pratinti, kad pati uzmigtu.
Buvo nelengva, ypac 1-aja savaite.
Paguldydavom su vyru, pabuciudavom, labanakt ir palikdavom. Tada ta pradedavo verk. jei isismarkaudavo, tai uz kokiu 5min nueidavau, bet neimdavau i rankas. Tik glostydavau ir kalbedavau jai, kad nurimtu. Oi buvo sunku, man paciai. Maze guli, gailiai dejuoja, o as jos neimu. Jauciausi tokia besirde verysad.gif
Bet zinokit uzmigo... ir ta diena ir kita ir dar kita...
Aisku, ivairiu dienu pasitaiko rolleyes.gif - buna paguldai, po poros min jau miega, o buna, kad reikia salia pasedet, paglostyti.
Bet vienaip ar kitaip maze uzmiega pati ir savo lovyteje thumbup.gif
Atsakyti
na ir as palieku toje lovyteje ir neimu ant ranku,snekinu,raminu,kartais po tris h.isguli lovyteje ir neuzmiega,o kartais mazoji taip kakaryne paleidzia,kad as bijau kad kaimynai uz sienos vaiku apsauga man neiskviestu blush2.gif manys kad pas mus kazkas baisaus vyksta doh.gif vyras neistveres ja ant keliu pasiima,pasisodina prie kompo,paleidzia muzika ir ji uzmiega tada, va cia manau as klaida ir padariau kad leidau vyrui taip migdyt doh.gif doh.gif doh.gif dabar vaikas ir nebenori lovyteje nei gulet nei miegot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas29 @ 2007 11 30, 22:38)
na ir as palieku toje lovyteje ir neimu ant ranku,snekinu,raminu,kartais po tris h.isguli lovyteje ir neuzmiega,o kartais mazoji taip kakaryne paleidzia,kad as bijau kad kaimynai uz sienos vaiku apsauga man neiskviestu blush2.gif manys kad pas mus  kazkas baisaus vyksta doh.gif vyras neistveres ja  ant keliu pasiima,pasisodina prie kompo,paleidzia muzika ir ji uzmiega tada, va cia manau as klaida ir padariau kad leidau vyrui taip migdyt doh.gif  doh.gif  doh.gif dabar vaikas ir nebenori lovyteje nei gulet nei miegot verysad.gif

nu del tu riksmu, tai sutinku, kad pries kaimynus nejauku ax.gif
Bet pagalvokit apie ateiti, kuo toliau tuo sunkaiu bus mazyli atpratinti su jumis eiti gult.
Galiu tik palinket siekti uzsibrezto tikslo ir beribes kantrybes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas29 @ 2007 11 30, 22:38)
na ir as palieku toje lovyteje ir neimu ant ranku,snekinu,raminu,kartais po tris h.isguli lovyteje ir neuzmiega,o kartais mazoji taip kakaryne paleidzia,kad as bijau kad kaimynai uz sienos vaiku apsauga man neiskviestu blush2.gif manys kad pas mus  kazkas baisaus vyksta doh.gif vyras neistveres ja  ant keliu pasiima,pasisodina prie kompo,paleidzia muzika ir ji uzmiega tada, va cia manau as klaida ir padariau kad leidau vyrui taip migdyt doh.gif  doh.gif  doh.gif dabar vaikas ir nebenori lovyteje nei gulet nei miegot verysad.gif

Mnao amziuketik nakciai uzmiega pati,dienapamaitinus tenkapsupti,kad uzmigtu. Kamvaika irsavekankinti,jeinegaliuzmigtipati,tai negali.Visi vaikaiskirtingi,ir nereikai ziureti kas kitiems tinka,tai tiks ir tavo maziukei. cIA MANO NUOMONE,KAI pati auginu mazyte,pastebejau,kad tiek mociutes,tiek drauges,savo patarimus duoda,paga lsavo vaikus,kaip jos darydavo. Bet as atsirenku kasmano maziukei tinka wub.gif
Atsakyti
Sutinku su tavimi, Miegaliuke s.
Kiekvienas vaikas yra induvidalus.
Tiesiog norejau pasakyti tai, kad jei tevia ko nors imasi, tada turi laikytis savo. Nes jau ir puse metu vaikas gali pajusti, jog gali manipuliuoti tevais blink.gif
Cia, aisku, tik mano nuomone. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpis @ 2007 11 30, 21:53)
Mes irgi is pradziu nesiodav ant ranku vakarais, bet manau, laiku susigribom. Tad nuo triju men pradejom pratinti, kad pati uzmigtu.
Buvo nelengva, ypac 1-aja savaite.
Paguldydavom su vyru, pabuciudavom, labanakt ir palikdavom. Tada ta pradedavo verk. jei isismarkaudavo, tai uz kokiu 5min nueidavau, bet neimdavau i rankas. Tik glostydavau ir kalbedavau jai, kad nurimtu. Oi buvo sunku, man paciai. Maze guli, gailiai dejuoja, o as jos neimu. Jauciausi tokia besirde verysad.gif
Bet zinokit uzmigo... ir ta diena ir kita ir dar kita...
Aisku, ivairiu dienu pasitaiko rolleyes.gif - buna paguldai, po poros min jau miega, o buna, kad reikia salia pasedet, paglostyti.
Bet vienaip ar kitaip maze uzmiega pati ir savo lovyteje thumbup.gif

Pas mus panasiai, tik atvirksciai - seniau paguldydavu i lovyte ir maziulis is kart uzmigdavo, savo zaisliuka apsikabines. Bet dabar, kai pasidare samoningesnis, ima mus sokdinti. bet mes nepasiduodam ir jau gaunam rezultatus -verksmas trumpeja, uzminga greiciau, nebesistoja lovytej, dar kartais atsiseda. Bet mes nueinam, paglostom, apklojam, iduodam zaisliuka ir miegelis jau cia pat thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trumpute: 03 gruodžio 2007 - 12:06
mano maze vakarais buteliuka bevalgydama sminga.akys klapt klapt ir nebera vaiko.
diena sunkiau uzmigdyti, kai matai kai pavargsta.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Musu mazoji irgi nuo 4 men. pradejo ignoruoti lovyte schmoll.gif . Pradzioje bandziau lovyte supti, ja snekinti, bet nieko gero - tik dar labiau vaikas susierzindavo. Kelias naktis migdziau savo lovoje, nes jau buvo pabode kas kelias valandas keltis, taciau koks tas miegas kai reikia visa nakti saugoti mazute. Vyras tai is viso bijojo net ant kito sono pasisukti (kad nenuspaustu). Taigi mums padejo Vibrukol zvakutes (kai labai nerami) arba dantenu patepimas medumi (mazas zirniukas).
Atsakyti
QUOTE(Ziogyte @ 2007 12 03, 17:39)
Sveikos mamytes,

Musu mazoji irgi nuo 4 men. pradejo ignoruoti lovyte  schmoll.gif . Pradzioje bandziau lovyte supti, ja snekinti, bet nieko gero - tik dar labiau vaikas susierzindavo. Kelias naktis migdziau savo lovoje, nes jau buvo pabode kas kelias valandas keltis, taciau koks tas miegas kai reikia visa nakti saugoti mazute. Vyras tai is viso bijojo net ant kito sono pasisukti (kad nenuspaustu). Taigi mums padejo Vibrukol zvakutes (kai labai nerami) arba dantenu patepimas medumi (mazas zirniukas).

kai labai nerami,dedi zvakutes vaikuciui,palaipsniui negali organizmas prie ju priprasti ir po to jau nebepadetu?Gaila,kad ne LT esu irasnusipirkciau savo maziukei,buna naktu,kai labai blogai miega
Atsakyti