Ziuriu, visu panasios situacijos su miegeliu ir ciulptukais.
Savo dziaugsma pati prie ciulptuko pripratinau, kad nei pirstuku, nei marskinuku neciulptu, o ir siaip ramesnis buna kai burnoje kazkas yra, nes vis iesko ten kazko, krapsto pirstukais... bet kai uzmiega tai liezuviuku isstumia ciulptuka ir ismiega be jo. O su supimu tai irgi pripratinau
Iki 3,5 menesio pilvuko diegliukai kamavo, tai vis nesiojau ant ranku, raminau, supau pilvuku i apacia ir uzmigdydavau, dabar ateina miego laikas, tai niurzga, blaskosi, akytes trina, o ant ranku paguli ramiai, net nesvarbu kokioj padety ir uzmiega, o jei dar ka nors padainuoju, tai isvis greit issijungia, o tada jau guldau ar i lovele, ar i vezimuka.
Miega savo lovelej nuo 3 sav., bet ryte paimu pas save i lova kad ilgiau pamiegotu, pamaitinu.
Nezinau, kaip reiks atpratint nuo ciulptuko, gal ir turesim bedos, bet kolkas manau, jog kudikyste tam ir yra, kad ciulptuka ciulptum, kad mama ar tetis ant ranku nesiotu, pamigdytu... Aisku, puiku, kai nereik migdyti ir mazylis pats uzmiega, tada gali namus apibegt, kazka padaryt... Bet neisivaizduoju kaip dabar to pasiekt.
Man dabar taip grazu, kai mazius rankytes tiesia- prasosi paimamas, suprantu- pripratinau, o ir gulint per mazai pasaulio matosi, ir imu, ir nesioju, ir demesio nekreipiu ka aplinkiniai sako del sito, tegu ir pavargstu, bet vaikui reikia demesio, reikia ranku, svelnumo, silumos, jis mazutis, bejegis, stengiuos jo nevirkdyt, gal todel sulaukiu tiek daug nuosirdzios sypsenos, esu laiminga kai mano kudikis sypsosi, kai glaudziu ji prie saves, kai jis savo mazais pirsciukais isikimba man i plaukus, kai tyrinedamas paliecia mano nosi, skruostus... ir neskaiciuoju nei meiles, nei buciniu, kuriuos jam atiduodu... Tiesiog besalygiskai ji myliu... Ir zinau kad veliau prasyte neprisiprasysiu, kad ateitu pas mane ant keliu pasedet ar bucki duotu... Tikriausiai tuomet atrodys: koks buvo trumpas tas periodas, kai mylavau savo stebukleli...