Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokyti mažiuką kad pats užmigtų?

QUOTE(JolitaJ @ 2007 07 26, 12:46)
Mums jau greit 3 mėnesiai, bet nė karto nebuvo užmigęs pats, gimdomės arba prie papulių, vežimuke, arba lovytėj smile.gif lovytė dabar nemėgstamiausia.. soskės atsisako, nors kelis kartus su soske užmigęs buvo, vis plėšausi - duoti/neduoti  blush2.gif kol kas nepergyvenu dėl to, tik neramu, kaip bus toliau... beje, naktį valgo kas 2-3 val., tai taip ir miegam kartu po pirmo naktinio valgymo  ax.gif bet recepto išmokti užmigti vaikui nėra.. kas tinka vienam, kitam - ne smile.gif

Jei maitini savo papuliu - siulyciau soskiuko neduoti ax.gif
Atsakyti
Tai jau taip su tais mazyciais yra....Sunku ir gaila ir pailseti norisi verysad.gif
As tai pamaciau, musiskis vaikeliukas vienas uzmigti nenori, o tik supuojamas ir nesuku del to galvos, nekankinu nei saves nei vaiko. Ateis laikas, kai nebepakelsiu ir nebenesiosiu...Ir maitinu nakti kelis kartus......Tiesiog per daug wub.gif savo vaikeli...Et, kiti sako mol pati kalta..
Oj prisiklausau is bobuciu....Matyti kaip mazulis vienas rekia lovytej pries umigdamas - tai tipo "normalu" - "ismoksta pats uzmigti", o nesioti ir glausti yra "nesamone" - "islepintas vaikas"
Ir dar:
Kazkaip esu pries kudikiu "auklejima" - nieko nesuprantanciam vaikeliui tai turetu buti didziulis siaubas.
Gal tai tinka, kai vaikutis jau didesnis, kokiu metu ar 1.5, bet 6- 7 menesiu (sprendziu pagal saviski) jie dar visiski vepliukai negalintys be mamytes. IR NIEKO CIA BLOGO !

Papildyta:
QUOTE(sirdute @ 2007 07 26, 10:12)
na, kaip tik dabar savo maze pratinu pacia uzmigti. Anksciau ji irgi nakciai pati uzmigdavo, bet su soske 9kol pripratinau prie jos, irgi buvo vargo vargelio), o dabar atemiau visai soske. Na, pirma vakara paklyke 30min ir uzmigo, o stai vakar, antra vakara, jau tik pazirze siek tiek, as jai paniuniavau jos megstama dainele, galvyte paglosciau ir uzmigo. Beje, pirmaja nakti ismiegojo 7val, po to pavalge pienelio ir vel uzmigo, o sia nakti ismiegojo visa iki 7:30, kaip ir visada keldavosi. Tik diena tai jos migdymas sudetingas, nes pati tikrai niekada neuzmiega, tai dabar su krutimi uzmigdau diena ir atsargiai i lovyte perkeliu.

"Paklyke 30 min" blink.gif blink.gif ?! nu ir nervai mamkos geleziniai ....As ir 5 min neatlaikau...
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 07 26, 15:10)
Tai jau taip su tais mazyciais yra....Sunku ir gaila ir pailseti norisi  verysad.gif
As tai pamaciau, musiskis vaikeliukas vienas uzmigti nenori, o tik supuojamas ir nesuku del to galvos, nekankinu nei saves nei vaiko. Ateis laikas, kai nebepakelsiu ir nebenesiosiu...Ir maitinu nakti kelis kartus......Tiesiog per daug  wub.gif savo vaikeli...Et, kiti sako mol pati kalta..
Oj prisiklausau is bobuciu....Matyti kaip mazulis vienas rekia lovytej pries umigdamas - tai tipo "normalu" - "ismoksta pats uzmigti", o nesioti ir glausti yra "nesamone" - "islepintas vaikas" 
Ir dar:
Kazkaip esu pries kudikiu "auklejima" - nieko nesuprantanciam vaikeliui tai turetu buti didziulis siaubas.
Gal tai tinka, kai vaikutis jau didesnis, kokiu metu ar 1.5, bet 6- 7 menesiu (sprendziu pagal saviski) jie dar visiski vepliukai negalintys be mamytes. IR NIEKO CIA BLOGO !

Papildyta:
"Paklyke 30 min"  blink.gif  blink.gif ?!  nu ir nervai mamkos geleziniai ....As ir 5 min neatlaikau...

Palikti verkianti vaikuti yra ziauru, nes ji apima siaubas, kad mamytes nera ir niekas jo neima. Auklejimo aisku nesupranta, kaip cia taip - viena diena vienaip,kita jau kitaip... Manau,vienintelis budas pasiekti ko nori, pratinti pamazu, kad vaikutis ne taip jaustu pokycius ir nebutu jokio neramumo.
Man irgi visi sako,kad nepratinciau ant ranku. Bet as manau,kad ir taip pakankamai mazai imu. Kai tik maze rami,tai ji su zaisliukais, lovytej ar dar kur. Zodziu, moka pabuti be mamytes. o kaip as galiu neimti jeigu verkia? verysad.gif

Tai jau tikrai geleziniai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 26 liepos 2007 - 14:14
[quote=ugniukas1,2007 07 26, 15:10]
Tai jau taip su tais mazyciais yra....Sunku ir gaila ir pailseti norisi verysad.gif
As tai pamaciau, musiskis vaikeliukas vienas uzmigti nenori, o tik supuojamas ir nesuku del to galvos, nekankinu nei saves nei vaiko. Ateis laikas, kai nebepakelsiu ir nebenesiosiu...Ir maitinu nakti kelis kartus......Tiesiog per daug wub.gif savo vaikeli...Et, kiti sako mol pati kalta..
Ir dar:

ir as taip manau- kazi ar imanoma islepinti kudiki imant ant ranku , supuojant, jei kitaip neuzmiega. man paciai visai smagu pasupuot, panesiot savo klecka, padainuot lopsine, kol saldziai uzmiega... juk ateis laikas, kai vaikas pats to nebenores, oi kaip tada pasiilgsim situ dieneliu...
sekmes visoms mamytems, ir kantrybes, kantrybes kantrybes... 4u.gif
Atsakyti
Ot saunuoles mamos 4u.gif Va pritariu visom "isimylejusioms" savo vaikelius ir juos nesiojancioms ir supuojancioms ir del to nepailsincioms. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As tai buvau ziauriai sukritikuota visokiu pusamziu moteriskiu - ka vienas lovoj neuzmiega!!!! koks siaubas !!!! Nebenesiok, bo pripras !!! Tu ko begi prie vaiko, tegul paverkia...nepasius ir t,t, ir pan..... doh.gif
Nu vnz. kantrybes wub.gif
Atsakyti
Tikrai : kas tinka vienam netinka kitam . Aš norėčiau dukrytę ant rankų ilgiau palaikyti, panešioti ir prie savęs lovoje ryte pasiguldyti, bet ji pabūna kelias minutes ant rankų ir zirzia, turiu dėti į lovytę ir duoti žaisliukų. Ryte pavalgo pienuko ir atgal į savo lovytę, aš dar pusvalanduką numingu blush2.gif , o ji ramiai sau lovytėje žaidžia . Va sūnelis tai "rankinukas" buvo, bet dabar jau didelis ir man neliko ką nešioti biggrin.gif . Beje 30 min. jei jau klyktų tai ne mano, o vyro nervai neišlaikytų hihihi.gif .
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 07 26, 14:27)
Ot saunuoles mamos  4u.gif Va pritariu visom "isimylejusioms" savo vaikelius ir juos nesiojancioms ir supuojancioms ir del to nepailsincioms. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
As tai buvau ziauriai sukritikuota visokiu pusamziu moteriskiu - ka vienas lovoj neuzmiega!!!! koks siaubas !!!! Nebenesiok, bo pripras !!! Tu ko begi prie vaiko, tegul paverkia...nepasius ir t,t, ir pan..... doh.gif 
Nu vnz. kantrybes  wub.gif

drinks_cheers.gif , pas mane tas pats, miegam lig siol kartu uzmiegam tik su papu, soskes neima, o jei duodi ima juoktis issitraukia ir kramto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 07 26, 15:15)
ir as taip manau- kazi ar imanoma islepinti kudiki imant ant ranku , supuojant, jei kitaip neuzmiega. man paciai visai smagu pasupuot, panesiot savo klecka, padainuot lopsine, kol saldziai uzmiega... juk ateis laikas, kai vaikas pats to nebenores, oi kaip tada pasiilgsim situ dieneliu...
sekmes visoms mamytems, ir kantrybes, kantrybes kantrybes...  4u.gif

Maniske tai nemegsta lopsiniu, iskart pykt pradeda. Supti irgi negerai g.gif Nes nemegsta guleti, dabar tik sedet arba staciom, o taip juk neuzmigdysiu biggrin.gif

QUOTE(Tonydi @ 2007 07 27, 08:47)
drinks_cheers.gif , pas mane tas pats, miegam lig siol kartu uzmiegam tik su papu, soskes neima, o jei duodi ima juoktis issitraukia ir kramto  doh.gif

Mes jau mokam issiimti pacios soske, tik issidet nelabai dar pavyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 27, 09:10)
Maniske tai nemegsta lopsiniu, iskart pykt pradeda. Supti irgi negerai  g.gif  Nes nemegsta guleti, dabar tik sedet arba staciom, o taip juk neuzmigdysiu  biggrin.gif
Mes jau mokam issiimti pacios soske, tik issidet nelabai dar pavyksta  ax.gif

oi maniskis turbut dainininkas bus biggrin.gif che! lopsines dievina, tik pradedi dainuot, akutes merkiasi merkiasi... ir siaip kai klausom koki TELEBIMBAM, tai jei jei mamyte padainuoja kartu su irasu- laimes pilnos kelnes!
su soske pas mus tas pats- isimt moka, o kisa vis ne tuo galu, pyksta doh.gif
ir miegoti- tiksliau uzmigti be soskes niekaip negali
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 07 27, 10:58)
oi maniskis turbut dainininkas bus  biggrin.gif  che! lopsines dievina, tik pradedi dainuot, akutes merkiasi merkiasi... ir siaip kai klausom koki TELEBIMBAM, tai jei jei mamyte padainuoja kartu su irasu- laimes pilnos kelnes!
su soske pas mus tas pats- isimt moka, o kisa vis ne tuo galu, pyksta doh.gif
ir miegoti- tiksliau uzmigti be soskes niekaip negali

Na maniske irgi megsta daineles, bet tik ne lopsines biggrin.gif
Atsakyti
Kiekvienai savo, mano nervai irgi ne geleziniai, patikekit. Sedziu virtuvej ir pati verkiu. Kas 5min as visada ateinu pas savo dukryte, bandau raminti, bet ji dar labiau klykia, nes nori ciulptuko arba kruties, kad uzsimigdytu. Taciau as noriu ja ismokinti pacia uzmigti, o kad jau pradejau, tai prie soskes negrysiu. Lengviausia vel paduoti ir lengvai uzmigtu, bet po to kazkada vel bus tas pats. Juk nelaikysiu vaiko su soske iki 3 metu.
Beje, kas maitinat misinuku, tai buteliuko ciulpimas uzmiegant yra tas pats kas ir soske.
Atsakyti
QUOTE(sirdute @ 2007 07 27, 16:54)
Kiekvienai savo, mano nervai irgi ne geleziniai, patikekit. Sedziu virtuvej ir pati verkiu. Kas 5min as visada ateinu pas savo dukryte, bandau raminti, bet ji dar labiau klykia, nes nori ciulptuko arba kruties, kad uzsimigdytu. Taciau as noriu ja ismokinti pacia uzmigti, o kad jau pradejau, tai prie soskes negrysiu. Lengviausia vel paduoti ir lengvai uzmigtu, bet po to kazkada vel bus tas pats. Juk nelaikysiu vaiko su soske iki 3 metu.
Beje, kas maitinat misinuku, tai buteliuko ciulpimas uzmiegant yra tas pats kas ir soske.

Atimt is vaiko soske (jei jau pripratinai) tokio amziaus kaip taviskei tikrai negerai. Juk jai net metuku nera, tegu ciulpia i sveikata. Arba tada vietoj soskes duok kruti, juk vaikuciui reikia paciulpti, tai ne tik maistas, o ir nusiraminimo priemone krutis, ypac kaiji taip klykia ir suirzus.
Atsakyti