Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokyti mažiuką kad pats užmigtų?

QUOTE(rence25 @ 2007 07 12, 16:54)
as dar tik laukiu savo beibiuko, bet nusprendziau kad nesupuosiu jo, kad nepriprastu.. Reiks pasikalbeti su kitom  mamytem kaip padaro kad vaikas pats uzmiega paguldytas i lovyte.. Gal kai pradeti nuo pat gimimo tai ipras ir nereikalaus supimo.. g.gif

Linkiu sekmes smile.gif
Galbut taip ir bus, bet jeigu kankins diegliukai ar siaip verks teks supuoti. Kai mazulis verks sirdute paciai skaudes ir supuosi... Ir tikrai ne visada mazuliai pripranta prie supimo. Kiekvienas labai individualus ir kaip bus tau zinosi tik kai turesi savo.
Taigi sekmes dar karteli!
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 07 12, 17:54)
as dar tik laukiu savo beibiuko, bet nusprendziau kad nesupuosiu jo, kad nepriprastu.. Reiks pasikalbeti su kitom  mamytem kaip padaro kad vaikas pats uzmiega paguldytas i lovyte.. Gal kai pradeti nuo pat gimimo tai ipras ir nereikalaus supimo.. g.gif

Žinok, kad ne tu nuspręsi, o tas mažiukas spirgiukas viską reguliuos bigsmile.gif . Mano sūnus iki 6 metų tik šalia manęs užmigdavo, mažiuką vežime supdavau, o nuo pusės metų prie papuko užmigdavo ir tada į lovytę guldydavau. Pats savo lovytėj neužmigdavo.Dukrytė, kad ir kaip norėčiau šalia savęs pasiguldyti, priglausti, nemėgsta būti ant rankų ir geriausiai jaučiasi savo lovytėje. Žaidžia, burbuliuoja, o po to žiūrėk jau tylu-miega. Belieka tik užkloti lotuliukas.gif
Atsakyti
AŠ galvojau kokia gudri mamytė pripratinau savo klecką užmigt pačiai tongue.gif ,trumpai pasidžiaugiau dabar vėl viena neužmiega nons tu ką ,nes negali pagulėt ramiai paguldai oji tik šiknytę vikst ir jau ant pilvo kimbasi į lovą keliasi ir keliauja įsikibus ratu lotuliukas.gif doh.gif .Tai ir supu vėl ,o rą daryt g.gif
Atsakyti
Nuo pat pradziu stengiausi labai nesupti migdant, nebent verkia. Todel jei to prireikdavo,tai tik kelias minutes ant ranku,ir jau nuluzdavo. Dabar uzmiegam savarankiskai. Pavalgom vakariene 21-22val, pasikeiciam pampersa, paguldau i lovyte, pakabinu zaisliuka virs lovytes ir iseinu i kita kambari kanors daryti (kad neblaskyciau jai demesio). Ji pazaidzia truputi,ir uzmiega pati.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 07 13, 13:40)
Nuo pat pradziu stengiausi labai nesupti migdant, nebent verkia. Todel jei to prireikdavo,tai tik kelias minutes ant ranku,ir jau nuluzdavo. Dabar uzmiegam savarankiskai. Pavalgom vakariene 21-22val, pasikeiciam pampersa, paguldau i lovyte, pakabinu zaisliuka virs lovytes ir iseinu i kita kambari kanors daryti (kad neblaskyciau jai demesio). Ji pazaidzia truputi,ir uzmiega pati.

kokios jus saunuoles thumbup.gif maniskis tai niekaip be mamytes ranku neuzmiega, mat pirmus tris menesius labai klyke, pilveliui buvo popa verysad.gif , dar misinukas netiko... tai ir prabuvo ta visa laika ant ranku, paprato, matyt, ir dabar niekaip paciam neiseina... reikia pasupti, padainuoti, tiute paciulpti... ech...
Atsakyti
maniske 11 men ir dar iki siol be supimu neuzmiega.nors jau tris dienas nesupu vakare tai malas malas kol pati nulusta smile.gif bet va diena jei nesupsi taip ir reks.nori miego bet rekia tada turi jau supt smile.gif
Atsakyti
Mano aukseliui aštuoni mėmesiai be kelių dienų, o pati užmiega tik kartais, ir dažniausiai dieną bežaisdama, cypaudama, tik girdžiu tyla...ateinu miega angelėlis.O nakčiai tai MP ir soskę burnytėn ant rankų palaikau prisiglaudus ir užmiega, tada lovytėn paguldau. Mano mažylė miega atskiram kambarį, savo kambarėlį turi, jau nuo penkto mėnesio iškraustėm ją į vaikų kambarį, nes labai jautriai miega, kartais net apsiverst ant kito šono negaliu, pabusdavo. Dabar laimingai gyvenam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2007 07 13, 21:10)
kokios jus saunuoles  thumbup.gif  maniskis tai niekaip be mamytes ranku neuzmiega, mat pirmus tris menesius labai klyke, pilveliui buvo popa  verysad.gif  , dar misinukas netiko... tai ir prabuvo ta visa laika ant ranku, paprato, matyt, ir dabar niekaip paciam neiseina... reikia pasupti, padainuoti, tiute paciulpti... ech...

Tai kad vaikai labai skirtingi. Mano pirmas jokių rūpesčių nekėlė, o dabar dvyniai tik prašosi ir prašosi ant rankų, nors vilku stauk
Atsakyti
na as nesutinku su tuom kad mazylis reguliuoja gyvenima. neisivaizduoju kaip cia kitos rase kad supa vaikus iki 1,5 metu.
Savo uzisispyrele atpratinau kryziaus keliais nuo savo lovos ir supimo. Paguldydavau iskart i lovyte po to kai ji pavalgydavo pries miega.Aisku budavo skandalas dizdiausias iki isteriju bet nepasidaviau.paleisdavau muz laikrodi ir padarydavau tokia israiska bigsmile.gif ir tyliai: "O kas cia!" ir ji suklusdavo kas gi cia tokio kad mama akis isvertus ir issivepus lig ausu. Tai vat budavau tam paciam kambary ir glostydavau galvyte, dainuodavau. Ji priprato taip ir nereikia supti. lygiai tas pat su kelimusi nakti. keldavosi kas 1val kai buvo 5men blink.gif as buvau kai seselis nemiegojus. Ir ka, lioviaus maitinti naktimis, kai uzsirekdavao paglostydavau ir ji kazkaip per 2-3sav persilauze ismiega puikiausiai nuo 6 men nuo 21-22val iki 7.15. Bet aisku dabar jau priejau prie tos ribos kad man nusibodo buti su ja kambaryje kol ji uzmigs (kartais uztrunka 1val ir nebandyk kojos kelt is kambario plius dar glostyti)manes laukia naujas isbandymas- ismokinti uzmiogti paciai. Dar laukiu nes jai dantukai dygsta tai vargse kencia. Kai prasikals tie 7as ir 8as dantukai, pradesim vel "egzekucija" o ka daryt, turi but tvarka iki kol ji bus 1metuku, nes paskui is vis bus sunku.
Atsakyti
o cia va ir musu beda..be krutines neuzmiegam...ir ka daryt? gal pats atpras. jau gret 9 men mums. Kaip pas jus?
Atsakyti
Maniskiui du men.Pirma men. viskas buvo gerai,o po to pradejo pust pilvuka.Nesiojom,nesiojom vaika,kad nurimtu ir taip prisipratinom prie rankeliu.Dabar tikiuosi,kad kai paaugs,bus protingesnis-gal pats uzmigs.Bet ,pasirodo,net iki 3m.mamos supa savo mazylius. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mama06 @ 2007 07 20, 22:05)
na as nesutinku su tuom kad mazylis reguliuoja gyvenima. neisivaizduoju kaip cia kitos rase kad supa vaikus iki 1,5 metu.
Savo uzisispyrele atpratinau kryziaus keliais nuo savo lovos ir supimo. Paguldydavau iskart i lovyte po to kai ji pavalgydavo pries miega.Aisku budavo skandalas dizdiausias iki isteriju bet nepasidaviau.paleisdavau muz laikrodi ir padarydavau tokia israiska bigsmile.gif ir tyliai: "O kas cia!" ir ji suklusdavo kas gi cia tokio kad mama akis isvertus ir issivepus lig ausu. Tai vat budavau tam paciam kambary ir glostydavau galvyte, dainuodavau. Ji priprato taip ir nereikia supti. lygiai tas pat su kelimusi nakti. keldavosi kas 1val kai buvo 5men  blink.gif as buvau kai seselis nemiegojus. Ir ka, lioviaus maitinti naktimis, kai uzsirekdavao paglostydavau ir ji kazkaip per 2-3sav persilauze ismiega puikiausiai nuo 6 men nuo 21-22val iki 7.15. Bet aisku dabar jau priejau prie tos ribos kad man nusibodo buti su ja kambaryje kol ji uzmigs (kartais uztrunka 1val ir nebandyk kojos kelt is kambario plius dar glostyti)manes laukia naujas isbandymas- ismokinti uzmiogti paciai. Dar laukiu nes jai dantukai dygsta tai vargse kencia. Kai prasikals tie 7as ir 8as dantukai, pradesim vel "egzekucija" o ka daryt, turi but tvarka iki kol ji bus 1metuku, nes paskui is vis bus sunku.

gal ir ziauriai skamba, bet manau, sita mamyte teisi. 4u.gif
mes irgi vargstam. pripratinom uzmigti vezime ir dar su buteliuku burnoj. kadangi jau 4men, tai man baisu palikti nakciai vezime, nes pradeda vartytis, baisu, kad neiskristu unsure.gif nusprendem pripratinti uzmigti lovelej ir be jokiu buteliuku ar supimu. jau gal 4 vakarus mucinames. kelis kartus papsichavo, buna ir paverkia, bet as vistiek nekeliu ant ranku - glostau, pakalbinu tyliai, palaikau soskyte. Dar jai padeda migduko skleidziami gamtos garsai, ten visokie svirpliai, varlytes ir sviesu kinas ant sienos (irgi is migduko).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo En:): 22 liepos 2007 - 18:08