QUOTE(mama06 @ 2007 07 20, 22:05)
na as nesutinku su tuom kad mazylis reguliuoja gyvenima. neisivaizduoju kaip cia kitos rase kad supa vaikus iki 1,5 metu.
Savo uzisispyrele atpratinau kryziaus keliais nuo savo lovos ir supimo. Paguldydavau iskart i lovyte po to kai ji pavalgydavo pries miega.Aisku budavo skandalas dizdiausias iki isteriju bet nepasidaviau.paleisdavau muz laikrodi ir padarydavau tokia israiska
ir tyliai: "O kas cia!" ir ji suklusdavo kas gi cia tokio kad mama akis isvertus ir issivepus lig ausu. Tai vat budavau tam paciam kambary ir glostydavau galvyte, dainuodavau. Ji priprato taip ir nereikia supti. lygiai tas pat su kelimusi nakti. keldavosi kas 1val kai buvo 5men
as buvau kai seselis nemiegojus. Ir ka, lioviaus maitinti naktimis, kai uzsirekdavao paglostydavau ir ji kazkaip per 2-3sav persilauze ismiega puikiausiai nuo 6 men nuo 21-22val iki 7.15. Bet aisku dabar jau priejau prie tos ribos kad man nusibodo buti su ja kambaryje kol ji uzmigs (kartais uztrunka 1val ir nebandyk kojos kelt is kambario plius dar glostyti)manes laukia naujas isbandymas- ismokinti uzmiogti paciai. Dar laukiu nes jai dantukai dygsta tai vargse kencia. Kai prasikals tie 7as ir 8as dantukai, pradesim vel "egzekucija" o ka daryt, turi but tvarka iki kol ji bus 1metuku, nes paskui is vis bus sunku.
gal ir ziauriai skamba, bet manau, sita mamyte teisi.
mes irgi vargstam. pripratinom uzmigti vezime ir dar su buteliuku burnoj. kadangi jau 4men, tai man baisu palikti nakciai vezime, nes pradeda vartytis, baisu, kad neiskristu
nusprendem pripratinti uzmigti lovelej ir be jokiu buteliuku ar supimu. jau gal 4 vakarus mucinames. kelis kartus papsichavo, buna ir paverkia, bet as vistiek nekeliu ant ranku - glostau, pakalbinu tyliai, palaikau soskyte. Dar jai padeda migduko skleidziami gamtos garsai, ten visokie svirpliai, varlytes ir sviesu kinas ant sienos (irgi is migduko).