Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(agnute2555 @ 2010 02 08, 16:22)
Viltuse, gal dar neskubek jungtis, gal viskas bus ok smile.gif
o del simptomu, tai as nieko nejutau, pirma karta gyvenime pasidariau citologini ir stai rezultatas...

Aciu uz palaikyma ir vilti 4u.gifo po konizacijos lialiaus jau nebegalima turet, ar kaip? matysim, kaip cia bus su manim, butinai pranesiu, o gal net teks prisijungt prie jusu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 02 08, 16:59)
Aciu uz palaikyma ir vilti  4u.gifo po konizacijos lialiaus jau nebegalima turet, ar kaip?  matysim, kaip cia bus su manim, butinai pranesiu, o gal net teks prisijungt prie jusu  verysad.gif

tai aisku, kad galima tureti leliu po operacijos 4u.gif ir gana greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
viltuse, tai tau kiek suprantu biopsijos nedare, vadinasi gal tikrai tik uždegimas, negazdink saves, ramei gyvenk bigsmile.gif
aš visiskai nieko nejutau, net ir tepineliai buvo pas mane geri mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(viltuse @ 2010 02 08, 16:59)
Aciu uz palaikyma ir vilti  4u.gifo po konizacijos lialiaus jau nebegalima turet, ar kaip?  matysim, kaip cia bus su manim, butinai pranesiu, o gal net teks prisijungt prie jusu  verysad.gif

po konizacijos galima tureti vaiku kiek tik nori, cia juk tik kakleli patrumpino, prob. tame kad maza tikimybe kad pagimdysi pati, greiciausiai turesi CP ir pas. menesiai rizikingi, gali prasideti pries laikinis gimdymas, nes kai kaklelis patrumpintas ir kai gimda ruosiasi gimdymui ji dar traukiasi.... na jauciu supratai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 02 08, 13:18)
nu šiandiena neiškenciau pasidariau šlapimo tyrima ...rodo nedideli uždegima...lyg tyčia pamatė mano ginė ta tyrima sakė ryt ateit...nu rizikuosiu dar meginsiu ryt pas ja eit...o paskui jau varysiu kitur...ačiū mergaitės už patarimus...

na va,dabar reiktų išsiaiškinti to uždegimo priežastis ir kaip jį galima išgydyti,sėkmės 4u.gif
Papildyta:
viltuse,nesinervuok be reikalo 4u.gif viskas kas laiku pastebima,išgydoma 4u.gif o ir vaikučių turėti galima.
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie Jūsų verysad.gif . Ryt darausi operaciją ir iškilo toks klausimas . Kiek kainuoja tokia operacija? Kiek mokėjote gydytojai?.
Atsakyti
QUOTE(Fen-berry @ 2010 02 08, 22:21)
Sveikos, jungiuosi prie Jūsų  verysad.gif  . Ryt darausi operaciją ir iškilo toks klausimas . Kiek kainuoja tokia operacija?  Kiek mokėjote gydytojai?.

as nieko nemokejau smile.gif sekmes 4u.gif
o ka rode biopsija?
Atsakyti
Fen-berry, jei esi dirbanti nieko nekainuos mirksiukas.gif siulyčiau po narkozes vienai nebuti, nes as buvau viena ir kazkaip norėjosi šalia artimo žmogaus blush2.gif
Atsakyti
konizacija kompensuoja TLK, tai medizinos diagnostikos centre gauni privacia palata, ir susimoki 300lt be jokiu kysiu..o visa kita suma -TLK
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2010 02 09, 11:54)
konizacija kompensuoja TLK, tai medizinos diagnostikos centre gauni privacia palata, ir susimoki 300lt be jokiu kysiu..o visa kita suma -TLK

tai čia tikriausiai moka tik tos kurios nedirbančios g.gif nes aš nieko nemokėjau ir jokių kyšių nedaviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 09, 12:14)
tai čia tikriausiai moka tik tos kurios nedirbančios g.gif  nes aš nieko nemokėjau ir jokių kyšių nedaviau blush2.gif

ir as lygiai taip pat ax.gif
Atsakyti
o štai ir aš...tai vat gydytoja apžiūrėjo sako sveika ...jau nervai buvo sukile vos ne raminamu pasiulė......bet iš jos pusės sveika...šlapimtakis atseit raudonas...tai siuncia pas urologa...prisiregistravau ketvirtadieniui...reiks vel petrazoles gert..o del apmokėjimo tai nebutinai dirbancios turi buti...bet valstybės draustos...aš nedirbu niekur bet yra 2 vaikai nepilnameciai ir mane valstybė draudžia...taip pat kas stovi darbo biržoja yra valstybės draudžiami..daugiau nežinau bet punktu dar turėtu but...
Atsakyti
daliuk, o tau skauda kai sysioji?
Atsakyti